Trutmund er dårligt for forholdet
Trutmund er dårligt for forholdet

Trutmund er dårligt for forholdet

Kvinder med trutmund bliver ikke set som gode langtids-partnere

11. september 2006

Angelina Jolie er kendt for sin. Victoria Beckham har i mange øvet sig på at få en. Og Jessica Simpson har netop indrømmet, at hun har købt sig til sin. Trutmunde og fyldige læber er tilsyneladende in - men ny forskning viser, at trutmund ikke er særlig godt for kærligheden. Er du kvinde, og har du fyldige læber, er det nemlig 28 % så sandsynligt, at mændene ser dig som en sjov date og måske et frækt engangsknald i stedet for som en langtidspartner!

Det er læbepomade-firmaet Blistex i samarbejde med Leicester universitet i England står bag undersøgelsen, hvor de har bedt 2500 mænd og lige så mange kvinder bedømme det modsatte køns ansigter.

Undersøgelsen afslørede dog også, at alt håb bestemt ikke er ude, hvis du af helt naturlige årsager er blevet begavet med en skøn trutmund. For det første bliver fyldige læber anset for mere sunde end smalle læber og for det andet kan du også sove roligt i visheden om, at 88 % af de lykkelige par valgte partnere, der havde læber, som var magen til deres egne, så du skal bare finde en mand med lækker kyssemund for at få en varig kæreste