© iStock

Udnyt haven til fantastisk sommersex

Gør noget ved dine lyster, og få den frækkeste sommer!

31. maj 2016 af Redaktionen

Find et sted

Hvis du ikke selv har en have, har din familie måske en, der skal passes, mens de er på ferie? Det er i hvert fald en dårlig ide at vælge en have, I lige går forbi! Brug noget tid på at undersøge, hvor buske eller en lille bakke kan udgøre et skjul for forbipasserende. Det er vigtigt, at I har en lille, hemmelig hule, hvor I kan slappe af uden at blive distraheret.

LÆS OGSÅ Sådan dyrker I sex i det fri

Sådan gør I

Start med at massere hinanden. I kan eventuelt bruge en lækker massageolie. Lad ham massere din ryg, dine skuldre, din lænd og dine baller. Luk øjnene, og nyd hans hænder på din krop. Når du er ude i naturen, føles hans berøringer helt anderledes og nærværende. Lad massagen udvikle sig, nyd hinanden, og lad det hele flyde sammen.

Fordele

Hvis du er ny ud i friluftssex, er haven et rigtig godt begyndersted. Her er du udenfor, men alligevel på privat grund. En anden fordel er, at man ofte har sex i haven om eftermiddagen — og det sker sjældent inden døre, hvor lagnerne oftest bliver krøllet om morgenen og aftenen. Så gør begge dele, og få mere sex! 

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Sex i det grønne

Ulemper

Ud over de åbenlyse irritationsmomenter som myg, dræbersnegle og myrer er den største ulempe, at du kan blive forstyrret. Selv om du er i din egen have, kan der komme uventede gæster. Postbudet, skorstensfejeren og skraldemanden skal jo passe deres job.

LÆS OGSÅ Pinligt: Sex on the beach

Tip! Start med at ligge nøgne i solen, og lad solen varme jeres kønsdele. Det prikker på huden og sætter gang i sexlysten.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.