Kvinde smiler i seng
Er du klar til at tage dine orgasmer til helt nye højder? © Getty Images

Velve – Luksuriøst sexlegetøj til kvinder

Mød en eksklusiv og moderne kollektion af forførende sexlegetøj til kvinder fra skandinaviske Velve

19. april 2020 af Sinful

Vil du have sexlegetøj skabt til kvinder af kvinder, skal du tage på en lille, fræk date med enten Macy, Chloe, Gaia og Riva, der er en del af den skandinaviske kollektion, Velve. Her får du luksuriøst sexlegetøj med sensuelle kurver og en fløjlsblød overflade, der passer perfekt til den kvindelige krop.

Velve-serien er udarbejdet af Mathilde Mackowski, medstifter og medejer af Sinful, i tæt samarbejde med førende sexeksperter fra Skandinavien. Den elegante sexlegetøjskollektion indeholder både en Rabbit Vibrator, G-Punkts Vibrator, Klitoris Vibrator og Magic Wand Vibrator, der alle er genopladelige, 100 procent vandtætte og fri for ftalater.

Ifølge Sinful henvender det frække legetøj sig til kvinden, som ønsker kvalitet, holdbarhed og luksus, der ikke koster en formue. Hende, som investerer i sig selv, og er klar til at udforske og tage sin seksualitet til næste niveau – alene eller sammen med en partner.

Hvis du er klar til at tage dine orgasmer til helt nye højder, så læs med herunder, hvor vi kigger nærmere på hele den blommelilla sexlegetøjskollektion fra Velve.

Riva – Rabbit Vibrator

Gør dig klar til et orgasmefyldt bekendtskab med Velve Riva Rabbit Vibrator. Her får du en elegant vibrator i et smukt og luksuriøst design, der giver dig dobbelt op på nydelse. Sexlegetøjet kombinerer nemlig en pirrende stimulation af klitoris sammen med kraftfulde indre vibrationer, der sender dig i den syvende himmel. Skal oplevelsen være endnu mere intens, kan du med et enkelt tryk varme skaftet op til 37-39 grader.

© Sinful

Gaia – G-Punkts Vibrator

Ønsker du at opnå den eftertragtede G-punktsorgasme, kan du med fordel benytte et stykke sexlegetøj, der er designet til netop det formål. Velve Gaia G-Punkts Vibrator har en ergonomisk form og et kurvet design, der sørger for at ramme dit G-punkt helt perfekt. Vibratoren har 10 forskellige vibrationsmønstre og med den unikke varmefunktion, er du sikret en ekstra intens stimulation hver eneste gang.

© Sinful

Chloe – Klitoris Vibrator

Vil du have et stykke sexlegetøj, som du både kan bruge alene eller sammen med din partner, så er Velve Chloe Klitoris Vibrator et godt valg for dig. Du kan give dig selv de mest intense klitorisorgasmer eller lade din partner bruge de 10 forskellige vibrationsmønstre til at pirre dig over hele kroppen. Den lille klitoris vibrator ligger perfekt i hånden og det specielle design sørger for, at stimulationen er målrettet lige der, hvor det føles allerbedst.

© Sinful

Macy – Magic Wand Vibrator

Er du til kraftfulde vibrationer og fantastiske orgasmer, er en Magic Wand Vibrator et absolut must-have i natbordsskuffen. Velve Macy Magic Wand Vibrator har et fleksibelt massagehoved, og med 10 vibrationsmønstre, egner den sig både til fræk og forførende kropsmassage eller målrettet stimulation af klitoris. Samtidig har skaftet en separat motor, som betyder, at du også kan bruge sexlegetøjet som en yderst effektiv dildovibrator.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.