article 20848
article 20848

Vi er vilde med tantrasex

Danskerne lærer tantrasex som aldrig før

19. oktober 2006 af Woman

Af: Mette Andrea Boesgaard

Kraftige, langvarige orgasmer - og masser af dem. Elskov, der varer i timevis. En mand, der ikke bare falder i søvn så snart sex-akten er ovre. Og sex, der på smukkeste vis forener dig og din elskede både i fysisk og psykisk. Der er ikke noget at sige til, at tantra-sex er et hit!

Og danskerne er tilsyneladende vilde med den gamle indiske lærdom ? på bare et år er antallet af tilmeldte til tantrasex-kurser i København og Århus steget med 400 %, skriver avisen Urban. Sidste år var der 6 tilmeldte i Århus og 7 i København, i år er tallene henholdsvis 20 og 30.

Hvis du kunne tænke dig at lære tantra, er det ingen hinding, at du ikke har en elsker; der dukker nemlig både nysgerrige par og singler op på kurserne, siger Andronicus Torp, lederen af Natha Yoga Center i Århus, til Urban:

- På vores kurser lærer f.eks. manden teorien bag det at få orgasme uden at få udløsning, og det kræver en del træning, men når en mand ikke ejakulerer, mister han ikke energien, falder i søvn og snorker to sekunder efter. Det betyder, at man kan have sex i timevis.

Har du lyst til at lære mere om tantrasex? Så læs Woman Jubiis store guide til tantrasex

 

Læs mere:

Læs mere om tantrasex-kurserne på natha-aarhus.dk