Kærestepar i sengen
© iStock

Videnskaben afslører: Sådan bliver I lykkelige (i sengen)

“Let's talk about sex...”

9. april 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Er du og din kæreste lykkelige sammen? Så er I sandsynligvis gode til at gå på kompromis, plejer jeres forhold – og husker at sige “jeg elsker dig” til hinanden

En anden vigtig ting, der afgør, om I er i et lykkeligt parforhold, afslører en ny undersøgelse. 

Undersøgelsen er offentliggjort af The Journal of Sex Research. Her skulle kærestepar som var i lange parforhold svare på en række spørgsmål om, hvor seksuelt tilfredsstillede de var, hvor gode de var til at kommunikere, hvilke tanker de delte med deres partner om sex, og om de kunne finde på at snakke med deres kæreste om ting, der kunne være krænkende og ubehageligt at få at vide. 

Snak om jeres fantasier

Undersøgelsen viser, at hvis I er åbne om jeres seksuelle fantasier over for hinanden, så siger det mere om jeres parforhold, end I måske lige går og tror.

De par, som var seksuelt tilfredsstillede, var også gode til at kommunikere sammen. Derudover var de meget glade og tilfredse for deres parforhold og følte, at de kunne fortælle deres kæreste om de seksuelle fantasier, de havde. Omvendt stod det til for parrene, der var utilfredse i deres forhold. De havde nemlig svært ved at åbne op. 

Hvis I er gode til at snakke med hinanden om jeres fantasier, tyder det altså på, at I er ret så lykkelige sammen.

De sværeste ting at snakke med sin kæreste om er ifølge undersøgelsen tidligere seksuelle oplevelser, porno (som mange mænd ser, selvom de er i et parforhold) og analsex. 

Tal (nu for pokker) sammen!

Når det gælder kriser i parforhold, er det utrolig vigtigt, at I snakker sammen om problemerne. Hvis I er i et langdistanceforhold er god kommunikation altafgørende, og at kunne tale ærligt sammen er også vigtigt, hvis du vil have et fantastisk efterspil med kæresten.

Derfor bliver vi IGEN mindet om, at den gyldne nøgle til verdens bedste parforhold helt klart indebærer at snakke sammen – også om jeres seksuelle fantasier! Hvis din kæreste fantaserer om spontan sex eller sex i det fri, så kan du jo overraske ham, og læse vores guide til at opfylde hans vildeste sex-fantasi lige her

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.