Vil du afsløre din mørkeste sexfantasi? Og tør du høre hans?

© iStock

Kære Læsere

Undrer du dig sommetider over, hvilke sexfantasier din kæreste/sexpartner eller dine veninder går og gemmer på? Det gør jeg. Personligt tror jeg nemlig, at det er meget normalt både for kvinder og mænd at fantasere om sex. Som person er jeg meget fantasifuld, hvilket også kommer til udtryk, når det handler om sex. Jeg har nemlig en hel del af de såkaldte sexfantasier.

Derfor kom det heller ikke bag på mig, at Mr. Boyfriend indtil for nylig havde en hemmelig sexfantasi, som han ikke havde fortalt mig om før. Jeg tror, han havde ladet være med at fortælle mig om den, fordi han godt vidste, at jeg ikke kan opfylde den. Det viste sig nemlig, at Mr. Boyfriend fantaserer om at have en trekant med en anden kvinde. Selvom jeg normalt er eksperimenterende i forhold til sex, har jeg ikke lyst til at have en trekant med min kæreste, fordi jeg er bange for, at det vil ødelægge vores parforhold.

Efterfølgende funderede jeg over, hvor normalt det er for mænd (og kvinder) at fantasere om en trekant. Derudover begyndte jeg at tænke en hel del over, hvilke andre seksuelle eskapader vi alle sammen fantaserer om. Jeg gad nemlig godt vide, om alle andre også går og gemmer på en mørk hemmelighed, når det kommer til seksuelle fantasier?

Det fantaserer vi om - ifølge videnskaben

For at stille min nysgerrighed gik jeg i gang med at undersøge mænds og kvinders sexfantasier. Det viser sig, at der faktisk ligger en del studier om emnet. Desuden er der også udarbejdet en række undersøgelser omkring konkrete sexfantasier som for eksempel seksuel dominans

Ifølge statistikken fra en stor amerikansk undersøgelse har 90 % af alle mænd og 70 % af alle kvinder en eller flere sexfantasier. Det ses også, at begge køn ofte fantaserer på samme tid – nemlig under onani og sex. Der begyndte dog at vise sig en større forskel mellem kønnene, da jeg kiggede nærmere på, hvad vi hver især fantaserer om. Teoretisk set fantaserer kvinder nemlig i langt højere grad om optakten til sex med fokus på den følelsesmæssige dynamik, hvorimod mændenes sexfantasier har bestemte seksuelle handlinger som omdrejningspunkt, hvilket gør, at de generelt ikke inddrager et følelsesmæssigt samspil, når de fantaserer.

LÆS OGSÅ: Miss Felicity prøver kræfter med bondage. Hvad vil du selv sige til at blive bundet op?

Denne tankegang bakkes op af et videnskabelig studie fra Canada, som blandt andet viste, at langt de fleste kvinders sexfantasier omhandler seksuel dominans – enten i form af at blive bundet, pisket eller tvunget til sex. Over halvdelen af de medvirkende kvinder berettede, at de fantaserede om at afgive kontrollen til en mand under sex. Langt de fleste mænd fantaserer om at få et blowjob. Fantasien om en trekant med to kvinder er den næste i rækken, eftersom 85 % af de medvirkende mænd havde denne sexfantasi. Og sådan kunne jeg blive ved, men jeg tror, du forstår min pointe.    

Forskellen på mænd og kvinders sexfantasier

Der er altså helt klart forskel på mænd og kvinder, når det kommer til sexfantasier, hvor den største forskel ses at være hvad, vi fantaserer om. Og det er egentlig også helt okay, hvis du spørger mig. For jeg er personligt af den holdning, at mine mørke lyster aldrig skal udleves, da fantasien er langt bedre end virkeligheden. Og sådan tror jeg faktisk, at det er med mange af de sexfantasier, vi ikke fører ud i livet.

Dog tror jeg ikke på, at vi behøver at holde vores lyster hemmelige for hinanden i et parforhold. Bare fordi fantasierne ikke skal gøres til virkelighed, betyder det ikke, at de skal ties væk. Måske kan nogle af elementerne fra fantasierne bruges til at peppe sexlivet en lille smule op. Men hvis vi ikke engang kan tale om disse fantasier med vores bedre halvdel, er det da klart, at de vil blive ved med at blive betragtet som et tabu.

Efter min mening er kommunikation, åbenhed og fortrolighed nemlig altafgørende i et parforhold, så derfor synes jeg helt klart, at du snakke med din partner om dine sexfantasier.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide