Gejser
En sprøjteorgasme kan føles helt fantastisk.© iStock

Vil du gerne have en sprøjteorgasme? Sådan gør du

Pas på dernede, nu kommer jeg!

15. juni 2022 af Anne-Mette Søndergaard

Orgasmer er en videnskab, og ingen kvinder er ens, men hvis du gerne vil vide, hvordan du kan få den mest intense orgasme, så prøv disse tricks og se, om de ikke får dig lidt nærmere den sagnomspundne sprøjteorgasme.

Hvad er en sprøjteorgasme?

Når der er tale om en sprøjteorgasme, henvises der til, når en væske sprøjter ud af kvindens urinrør under hendes orgasme. Det er nogenlunde det, man videnskabeligt er helt sikker på, når vi taler om sprøjteorgasme – utroligt at forskere ikke står i kø for at forske i det her!

Ingen ved helt, hvad det er for en væske, der kommer ud. Mange har troet, at det er urin, men det viser sig, at det tilsyneladende er væske, der udskiller sig fra kvindens skenekirtler (kvinders prostata), men ingen ved det med 100 procent sikkerhed.

Hvordan får du en sprøjteorgasme? 

Der er også tvivl om, hvorvidt det er alle kvinder, der kan sprøjte. Er det et talent, eller er det noget, du kan lære? Her kan du og din kæreste hjælpe videnskaben på en meget sjov måde, for vi har nemlig samlet en række tips og tricks, du kan afprøve, hvis du gerne vil kaste dig ud i at forsøge at få en sprøjteorgasme.

Kvinde og mand har sex i seng
Vil du kaste dig ud i projekt-få-en-sprøjteorgasme?© Getty Images

1. Knibeøvelser hjælper dig mod sprøjteorgasmen

Det første, du skal gøre for at opnå en sprøjteorgasme, er at træne dine pc-muskler (næste gang du tisser, så prøv at stoppe urinen ved at knibe sammen – det er de muskler, vi taler om!) i dit bækken, så du skal i gang med knibeøvelserne! Og hvis du vil styrke dit bækken mere, så lav bridges-øvelser.

De muskler er forbundet med din øgede chance for overhovedet at opnå en orgasme. Lav cirka 30 knibeøvelserne om dagen, og se, om du begynder at kunne mærke forskel – jo stærkere bækken, jo stærkere orgasme.

Par har sex i seng
En sprøjteorgasme kan være en udfordring at få. © Getty Images

2. Hånden (eller vibratoren) på værket 

Med finger

Du har nu trænet dine pc-muskler i et par uger, og du har tømt din blære (vigtigt!). Du er nu parat til at se, om du og din kæreste kan give dig en sprøjteorgasme.

Du og din partner har varmet hinanden dejligt op med jeres yndlingsforspil og -sexstillinger. I skal nu gå i gang med at stimulere dit g-punkt, der ligger få centimeter oppe i skeden – det sidder forskelligt fra kvinde til kvinde, men vi er sikre på, at du og din kæreste kan finde det sammen, hvis I ikke allerede har gjort det. 

Du lægger dig ned på ryggen, så du slapper af, og din kæreste skal stimulere dit g-punkt med fingrene med en "kom her"-bevægelse, så han rammer den vaginalvæg vendt mod ham selv. Når han har fundet den, vil det føles, som om du skal tisse, hvilket er et MEGET godt tegn. Han skal køre små, cirklende bevægelser med meget tryk på g-punktet. 

Med vibrator

Hvis du er alene, anbefaler vi, at du bruger en vibrator eller en anden form for sexlegetøj. For selvom du plejer at bruge din egen finger, vil det blive for hårdt i længden, for der skal tryk på! Så prøv at trykke vibratoren på g-punktet, mens du kører den rundt i små cirkler. Du kan også bruge legetøjet sammen med din kæreste – ligegyldigt hvad vil det helt sikkert føles fantastisk!

Hvis du føler, at stimuleringen af g-punktet ikke er nok, så kan du samtidig stimulere din klit. Når du så endelig føler, at orgasmen er på vej, skal du igen gå i gang med dine knibeøvelser. Det vil nemlig hjælpe væsken med at frigive sig fra urinrøret.

Disse trin kan lyde en smule komplicerede, men bare rolig – det vil føles mere naturligt, når du er kommet i gang!

Sprøjteorgasme i seng
Brug en vibrator til at få sprøjteorgasme. © Getty Images

3. Tryk på, men intet pres

Godt nok skal der tryk på g-punktet, men det betyder ikke, at du skal presse dig selv. Det vil cirka tage dig 20-30 minutter at få en sprøjteorgasme, men hvis det ikke sker, så skal du ikke føle dig utilstrækkelig! Det vil ikke få dig til at slappe af, hvilket er det første punkt til at nyde sex og overhovedet få en orgasme!

Orgasme er jo ikke hovedgrunden til at have sex. Grunden er at nyde intimiteten og begæret med sin partner, og bare have det sjovt – men selvom om det ikke lykkes at få en sprøjteorgasme første gang, så er der jo ingen grund til, at I ikke skulle prøve igen.

Sprøjteorgasmen du sent vil glemme

Hvis du gerne vil prøve at få en sprøjteorgasme, forstår vi dig godt, for det er en helt fantastisk følelse. Med disse gode råd håber vi, at du kommer tættere på at få den orgasme, du drømmer om!

Kilder: Dating-sexuality-relationship-advice.com, Schoolofsquirt.com