Kvinde og mand i seng
Sådan får du ham med i sengen på ingen tid! © Getty Images

Vil du have mere sex i 2021? Her er 5 produkter, som kan øge hans sexlyst

Kender du de smarte Tenga Eggs?

17. januar 2021 af Sinful

Et nytårsforsæt, som de fleste kan være med på, er ønsket om mere sex i dit parforhold. I modsætning til mange andre fortsæt, som hurtigt bliver glemt eller udskudt til næste år, er det her rent faktisk ét, du let kan opfylde med lidt simple tricks.

Det fremstilles ofte, som om det er kvinden, der halter bagud, når det kommer til sexlysten, men det tror vi ikke på. I lige så mange tilfælde, kan det være manden, som har brug for et lille skub i den rigtige retning.

Har du derfor sat dig til mål at få mere gang i din partner i det nye år, kan du ved brug af disse produkter fra Sinful.dk få ham med i seng på ingen tid.

1. Tenga Eggs

Tenga Eggs er den perfekte løsning, hvis du vil hjælpe til med at varme ham op i sengen. De kommer i mange forskellige designs og farver og kan sætte gang i sexlysten hos enhver mand. Inde i ægget finder du et onanisleeve, som med lidt glidecreme og en hjælpende hånd fra dig, kan bruges til at give din partner det ultimative handjob. Selvom onanisleeves ofte anses, som noget manden skal bruge, når han er alene, kan du sagtens være en del af processen. Det er en rigtig god måde at lave lidt forspil på, som sætter gang i hans blodomløb og giver ham lyst til at gå hele vejen - sammen med dig.

Det perfekte handjob til at gøre din partner opstemt.

Tenga eggs
Tenga Eggs.© Sinful.dk

2. Magic Wand

Med en Magic Wand fra Sinful, kan du både pirre din partner med massage og en fræk onaniseance. Produktet har en af markedets kraftigste vibratorer, hvilket netop er grunden til, at den også er perfekt til en opstemmende parmassage. Når du er færdig med at give ham en omgang sensuel massage, kan han få lov til at se dig lege med vibratoren omkring mere intime områder på kroppen. Hvis du virkelig er ude på at tænde ilden i ham, kan du endda lade ham styre vibratoren og styrken. Der vil ikke gå længe, før han er klar til at tage sagen i egen hånd.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af massagen, kan du med fordel bruge Kaerlig massageolie, som er helt økologisk. Den skaber en lækker og glat fornemmelse, som gør det endnu lettere at bruge Sinfuls Magic Wand til en stimulerende massage af hele kroppen.

Opnå stimulation på mere end én måde.

Magic Wand
Magic Wand.© Sinful.dk

3. Velve Rio Penisring

Med den luksuriøse Velve Rio Penisring, sikrer du ikke kun dig selv en forhøjet nydelse men også din partner. Penisringen har en vibrator, som ikke kun er til fordel for klitoris men også følelsen i selve penissen. Ud over de dejlige vibrationer, strammer ringen også op omkring roden af penis, så han kan holde sin erektion i længere tid. På den måde kan I sammen få en mere fuldendt oplevelse, som hjælper jer begge med at opnå klimaks. Det er derfor et oplagt legetøj at tage i brug, hvis du vil vise din partner, hvordan han kan få en endnu bedre sexoplevelse og udløsning, når I er sammen.

Nyd en fælles orgasmisk afslutning.

Velve Rio Penisring
Velve Rio Penisring.© Sinful.dk

4. Frækt Lingeri

Hvis der er noget, som kan lokke din partner med i sengen, er det et sæt frækt lingeri. Det er et af de mest klassiske tricks, men det virker! Du kan blandt andet bruge denne Nortie bodystocking, som er elegant og fræk på samme tid. Det er et smukt og moderne design, som både kan pirre din partner og få dig til at føle dig sexet. Når du vælger lingeri, er det vigtigt, at du finder noget, du føler dig godt tilpas i. Jo bedre tilpas du føler dig, jo mere selvsikker bliver du – og der er intet frækkere end selvtillid.

Forfør ham med frækt lingeri.

Frækt lingeri
Frækt lingeri.© Sinful.dk

5. Parspil

Monogamy brætspil er en sjov og anderledes måde at sætte gang i den sensuelle stemning mellem dig og din partner. Spillet har til formål at gøre jer begge mere kærlige og opstemte og fungerer derfor perfekt som forspil. Det kan hjælpe med at skabe mere spænding omkring jeres sexliv og få ham ud af fjerene, hvis han har svært ved at tage initiativ. Undervejs i spillet, bliver I stillet over for flere sexede udfordringer, som kan åbne op for helt nye sider af jer begge to. Det kan uden tvivl være nøglen til et mere sexfyldt år.

En ny og spændende form for forspil.

Parspil Monogamy
Parspillet Monogamy. © Sinful.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.