Kvinde får orgasme
© iStock

Vil du have orgasme HVER gang? Videnskaben afslører den gyldne vej til klimaks

Det er 3 afgørende ting, der knækker koden til intens nydelse

19. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Har du svært ved at få en orgasme? Så kan du enten læse Womans store orgasmeguide eller læse nogle af vores mange orgasme-tricks, der gør det hel del nemmere at nå klimaks

Du kan også ty til videnskaben, for en ny undersøgelse viser nemlig, at du med tre specifikke tricks kan få en orgasme – helt ubesværet. Det lyder ikke dårligt, vel? 

Den gyldne vej til klimaks

52.000 heteroseksuelle, lesbiske og biseksuelle kvinder mellem 18 og 65 år deltog i undersøgelsen, som er offentliggjort af Archives of Sexual Behavior. Kvinderne skulle svare på en række spørgsmål om deres sexliv, og de skulle blandt andet fortælle, hvor ofte de fik orgasme og oralsex, samt hvor tit sex var et samtaleemne for dem.

Undersøgelsen viste, at 80 procent af alle de heteroseksuelle kvinder havde tre specifikke ting, der hjalp dem med at nå en orgasme HVER gang. Den gyldne vej til orgasmen er:

  • Dybe og lidenskabelige kys
  • Oralsex
  • Stimulering ved at manden støder op i dig
Derudover viste forskningen, at lesbiske kvinder faktisk har endnu nemmere ved at få en orgasme. Forskerne foreslår, at det kan være, fordi de ikke underbevidst forsøger at lave en baby, men kun koncentrerer sig om nydelsen ved sex. Måske kan du prøve at gøre det samme? 

Orgasme hver eneste gang

Undersøgelsens gode råd til at nå klimaks stopper ikke her. Både de heteroseksuelle, lesbiske og biseksuelle kvinder, som kunne blære sig med at få en orgasme næsten hver eneste gang, de forsøgte, havde nemlig flere ting til fælles. 

De var blandt andet alle gode til at fortælle deres partner, hvad de ville have under sex, og så roste de også partnerens sextricks. Derudover varede deres tid på lagnerne mere end 15 minutter, de havde alle meget oralsex, de eksperimenterede med nye sexstillinger, og både dirty-talk og sexet lingeri var en del af deres sexliv. 

Så hvis du skal have lidt inspiration til at pifte sexlivet op med dirty-talk, så læs med her, og hvis du vil shoppe lækkert (og billigt) lingeri, så kig med her.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.