Kvinde får orgasme
© iStock

Vil du oftere have en orgasme under sex? Så er det denne type mand, du skal gå efter

Okay, en helt speciel Fifty Shades of Grey-stjerne passer skræmmende godt på denne beskrivelse

12. januar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

I mange film får kvinderne utroligt nemt en orgasme under sex, og det er altså ikke kun fordi, de får lov til at “have sex” med pivfrække, mandlige skuespillere som Jamie Dornan aka. Mr. Grey, charmerende Chris Pratt eller lækre Ryan Reynolds

For ville filmen ikke være liiidt for lang, hvis vi som seere skulle vente på orgasmen? Det er nemlig helt normalt, at det tager noget tid at få en orgasme, og den kan også være svær at få.

Udover at læse Womans store orgasmeguide, som giver dig råd om alt fra orgasme-typer, til hvordan du lærer at komme med din elsker, viser en ny undersøgelse, hvilke mænd, der oftest får dig til at få en orgasme.

Disse mænd giver dig en orgasme

Undersøgelsen fra University of Albany spurgte deres kvindelige deltagere ind til deres sexliv og deres orgasme-oplevelser. Derudover skulle kvinderne bedømme elskernes udseende. Resultatet af undersøgelsen blev, at kvinderne havde nemmere ved at få orgasme, hvis deres elsker var:

  • Rig
  • Selvsikker
  • Attraktiv

Hvis kvinderne fandt manden virkelig attraktiv, påvirkede dette orgasmen, og selvom det er forskelligt, hvad vi finder attraktivt, var der i undersøgelsen enighed om én ting: mandens skuldre skal være brede.

Sjove mænd giver flere orgasmer

Dog viser en tidligere undersøgelse fra Evolutionary Psychology journal ifølge The Huffington Post, at sjove mænd giver kvinder flere orgasmer under sex. Kvinderne i undersøgelsen, som havde elskere, der var humoristiske, fik flere og større orgasmer. 

Dette støtter den nye undersøgelse også op om, for her fik kvinderne med sjove mænd som elskere mere sex og hyppige orgasmer.

Det kan være svært at få en orgasme, men ifølge videnskaben er det (åbenbart) mænd med disse egenskaber, som hjælper dig på vej. Dog kan du sagtens lære at få orgasmer med andre end dig selv, og vores sexolog giver dig tips til det lige her

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.