Par har sex i seng
Hvordan er det egentlig at have sex hver dag i en måned?© Getty Images

Woman tester: Sex hver dag i 30 dage

Kunne du have sex hver dag i en måned? Læs med her hvordan det gik, da Woman tog udfordringen op!

1. november 2018 af Anonymt redaktionsmedlem

I begyndelsen af forholdet kastede jeg mig frådende over min kæreste, når jeg kom hjem fra arbejde. Nu kaster jeg mig frådende over fjernbetjeningen. Vi har været sammen i seks år, og det er ikke usædvanligt, at vi kigger i kalenderen og opdager, at det er to uger siden, vi har haft sex.

Nu skal det være slut! Hvis vi dengang kunne finde passionen for hinanden hver dag, så kan vi også nu. Måske vil sex endda avle mere lyst? Måske vil vi blive gladere?

Der er kun én måde at finde ud af det på: vi knalder os frem! Vi skal en gang dagligt dyrke en form for sex, og mindst en af os skal få en orgasme, før vi kan sætte flueben på dagens sextjekliste.

Jamen... det kan jeg da ikke!

Dag 1, version 1

I dag er den perfekte dag at starte mission sex på. Vi har begge fri, og kalenderen er ryddet.

Jeg kommer ud af badet, vandrer ind i stuen og stiller mig nøgen foran ham. Jeg kan både se og mærke, at han er tændt. Men... det er jeg ikke. Mens han rører mig, tænker jeg kun på, at vi SKAL knalde, for det er jo til en artikel. Aaaargh, too much pressure! Jeg prøver at stønne falsk, men det dur ikke.

Jeg skubber ham af mig og går ind og ser fjernsyn. Aaaah, meget bedre.

Tak til tømmermændene!

Dag 1, version 2

Fiasko-forsøget ligger en uge bag os, og jeg er så småt ved at få mod på projekt sex igen. Og i dag har jeg mit bedste våben ladt og klar til affyring: tømmermænd!

Daggamle promiller får mit liderlighedsbarometer til at springe, og tankerne om artiklen er druknet i ‘wow-hvor-har-han-en-lækker-røv’-tanker. Og holy shit, hvor er det dejligt, da jeg slæber ham med ind i sengen og får taget hul på vores 30 dages sexmaraton.

Faktisk er det så dejligt, at jeg vil igen, da vi går i seng. Han er rimelig træt, men så dukker Barney fra How I Met Your Mother op i mig - challenge accepted! Jeg vil simpelthen være i stand til at tænde min kæreste, så han glemmer alt om sin træthed.

Og hvis jeg skal være ærlig, har jeg allerede planlagt at være overordentlig tøsefornærmet, hvis han ikke vil. Men det vil han heldigvis. Hurra, nu er vi i gang.

Dag 2
Gårsdagens dobbeltdate på lagnerne sidder stadig i mig, og vi tager lystigt endnu en tur i soveværelset. Det går jo skidegodt, det her. 

Par har sex
Mon kæresten er med på at have sex hver dag?© Getty Images

Gider du godt fjerne dig fra mig?

Dag 3-6
Desperat kvinde søger overskud til at knalde på hverdage, hvor hun egentlig helst bare vil se De Unge Mødre. Alene.

Hverdagssex er normalt lige så hyppigt hos os som snestorm i juli, men jeg giver eddermaneme ikke op nu. I stedet prøver jeg at få ham til at gøre arbejdet.

Jeg lader ham komme ud over mine bryster, som han har plaget om jævnt længe. Imens laver jeg nogle uh-uh-lyde, og han er enormt glad bagefter.

Men dagen efter sker det. Han bliver forkølet og ynker på ‘åh-jeg-er-døden-nær’-måden. Det tænder mig sgu ikke rigtigt. Han orker intet, så kompromiset bliver, at jeg onanerer, mens han ligger ved siden af og fortæller om sin dag. Seriøst. Hold kæft, hvor er det uromantisk.

Jeg kommer til sidst, men det er lige så fornøjeligt som at læse en analyse af landbrugets foderbrug.

Sex hver dag staves P-L-I-G-T

Dag 7-9
Hvad vil jeg egentligt helst? Skure gulve eller dyrke sex? Støve paneler af eller dyrke sex? Svømme over Øresund eller dyrke sex?

Svaret er aldrig sex i disse dage. Jo, jo, min kæreste er dejlig og sexet, men det er bare ikke spændende, når jeg død og pine skal pille tøjet af ham hver dag. Som om det ikke var nok, har al den sex gjort, at han holder meeeeegeeeet længere nu. Gosh!

Dag 10
Så stik den dog ind, så vi kan få det overstået!

Dag 11
Gad vide, om det er normalt nærmest at blive i dårligt humør ved tanken om, at vi skal knalde? Eller er vi blevet så dovne, at vi ikke engang kan svinge os op til en gang sex, bare fordi der står tirsdag i kalenderen?

Vi prøver at kysse lidt, og han får faktisk lyst nok til at onanere. Og efter seks års parforhold opdager jeg for første gang, at han bliver tændt af at blive rørt lige bag ved nosserne. Heeey, det er sgu da egentlig meget fedt - vi kan stadig lære nyt om hinanden!

Skændes vi virkelig om sex?

Dag 12
Min næse er stoppet, øjnene blanke, og jeg er så klar til at sove klokken 19.53. Jeg spørger, om vi ikke skal få det overstået nu. Han gider ikke, men jeg bruger ‘vi-gider-sgu-da-slet-ikke-om-to-timer’-argumentet og får ham overtalt til lidt kysseri. Totalt lystforladte kys. Jeg bliver irriteret. Han må i det mindste prøve at få lyst til mig, men han vil hellere ordne køkken.

Og så bliver han ovenikøbet sur, når jeg ikke gider hjælpe ham. Hvorfor fanden skulle jeg det, når han ikke vil knalde?

Han vender mig ryggen og går. Snottet, trætheden, vrisseriet og frustrationen over den ikke-eksisterende lyst får mit bæger til at plaske over, og jeg står pludselig midt i stuen og græder. Ikke på den prinsesse-sarte måde - jeg storhulker.

Og jeg er rigtig vred på ham. Vi er begge to pissetrætte, men derfor kan vi godt være lidt søde ved hinanden.

LÆS MERE Få en fed fræk weekend med din kæreste

Det er jo meningen, vi skal boltre os nyforelskede i hinandens kroppe. Han kan godt se, han var lidt streng og foreslår (sødt nok) at onanere, mens jeg holder ham i hånden. Men jeg kan ikke.

Jeg føler mig bare helt fortabt i sexhelvedet, og hvis vi kastede os ud i sex, ville jeg nok ende med at ringe til politiet og anmelde en voldtægt. Så fjernt føles det lige nu.

Par ligger i sengen og kysser
Det er faktisk også lidt hårdt at have sex hver dag...© Getty Images

Dag 13
Wow - hvis du mangler sexlyst, skal du bare skændes med din kæreste. Jeg er totalt kærlighedssyg og har virkelig brug for at mærke ham tæt på. Mærke, at vi stadig elsker hinanden. Og eftersom jeg har fået menstruation, afskriver jeg gårsdagens hysterianfald som hormoner.

Jeg kaster mig ud i det klassiske handjob, som jeg altid har fundet tricky. Hvor hårdt, hvor langt ned, hvor hurtigt? Han er ret stille, og jeg spørger, om han kan lide det.

“Måske er det rarere, hvis du gør det på en anden måde,” siger han forsigtigt.

Hallo, hormoner! Hvorfor fanden skal jeg selv gætte, han ikke kan lide det? Jeg surmuler lidt, men vælger derefter at lægge Hormonella på hylden, og det ender med, at han kommer. Bagefter ligger vi tæt omslynget og kysser.

Jeg elsker at være hans kvinde.

Nåååee, det er derfor, jeg skal give blowjobs

Dag 14-17
Vi er derude, hvor han bare stikker den ind. Intet forspil. Ingen falske støn. Bare en pik og en (tør) skede. Og altså... Det føles faktisk ikke helt dumt, når vi først kommer i gang.

Jeg skruer endda også op for antallet af blowjobs, for 1: Han elsker det. 2: Jeg føler mig faktisk ret sexet, mens jeg gør det. 3: Jeg behøver ikke tage tøjet af.

Win, win, win!

Ferie = Mere, hårdere, vildere sex hver dag!

Dag 18
“Schåå tager dju bar bukscherne af, sckjatter-mjus,” mumler jeg sexet.

Frøken Fræk har fået ferie og er pattestiv. Jeg skal bare have den pik. Nu. ‘Shiiit, jeg er sxchexet’, når jeg at tænke, inden jeg kaster mig overskrævs på ham.

“Øhm, vi har ikke noget kondom,” siger han, mens han prøver at sætte min galopperende fart ned.

LÆS MERE 8 trækker sexstillinger, der kan give dig orgasme. 

Jeg er skideligeglad. Vi knepper, og det er nu!

“Jeg er altså ved at komme, så nu stopper vi,” kommanderer han.

Sikke en idiot. Til begges store overraskelse bliver jeg enormt fornærmet og gider overhovedet ikke tale med ham.

Dag 19
Undskyld, skat... Elsker du mig stadig? Heldigvis har dramaqueen’en universets mest tilgivende kæreste, og for måske første gang i det her projekt elsker vi.

Sådan helt tæt, langsomt, omsluttet. Og det er det mest intime og dejlige nogensinde.

Dag 20
Oven på fulde- og følelsessex synes jeg, vi trænger til noget mere frækt. Jeg hopper i mine sorte hæle, en gennemsigtig blondetop og sorte trusser med bindebånd i siden. Han kommer ud af badeværelset og mumler, at vi mangler toiletrens, men da han ser mig, glemmer han heldigvis alt om rengøringsmidler.

Han kysser mig intenst, bøjer mig ind over sengen og tager mig bagfra. Hårdt. Hell to the yes, det føles godt! Bagefter rører han mig over det hele, indtil jeg kommer. Vist nok så højt, at naboerne giver ham high fives, næste gang de mødes i opgangen. Aaaaaah.

Dag 21
Jeg vågner op i lingeritoppen fra i går. Og den må vist være magisk. I hvert fald har vi begge lyst og dyrker dejlig morgensex.

Nu kører det her sexliv virkelig.

Dag 22
Ja, ja, ja, hårdere, mere! Gud, hvor jeg dog elsker sex i min ferie!

Par har sex hver dag
Sex hver dag på ferien? Det kan anbefales!© Getty Images

Hverdag, you bitch

Dag 23-25

Ooooog så sluttede den ferie. Suk... Han rører mine bryster lige så passioneret, som masserede han en død torsk, og jeg kan lige akkurat svinge mig op til et enkelt støn. På tredjedagen med totalt lystforladte sexforsøg vrisser jeg lidt.

Nu må vi lige hanke op i os selv, så svært kan det da ikke være at knalde. Min snerren tænder ham tydeligvis ikke, og vi går i seng efter et halvhjertet forsøg på at fyre op under hinanden.

Slutspurten

Dag 26-27
Ups. Min vrissenhed var måske ikke så smart, så jeg beslutter mig for at gøre det godt igen.

Han har fortalt, at han drømmer om at få et blowjob, hvor han står op, mens jeg sidder på knæ foran ham, så ud af det blå dikterer jeg ham at tage bukserne af. Jeg er i total kontrol, og det er ret pirrende.

LÆS MERE Giv ham et fantastisk blowjob

Da han kommer, kramper han nærmest forover ind over mig, inden han udmattet falder bagover på sengen og konkluderer, at det var den kraftigste orgasme, han nogensinde har fået.

Hurraaaaa! Så fine komplimenter fortjener en belønning, så dagen efter får han en tur til. Og giv mig så kæreste-of-the-month-præmien. 

Dag 28-30
Nå, skal vi knalde eller hvad? Gejsten er dæleme slatten her i slutfasen, og selvom vi måske burde give den ekstra gas her til sidst, er jeg langt mere i humør til at give den gas med fjernbetjeningen.

Sådan var det at have sex hver dag

Stillede hverdagen op mod sexlivet i en boksering, ville sexlivet ligge i en blodig knockout efter cirka 23 sekunder.

Vi prøvede onani, blowjobs, blid sex og hård sex, men det er eddersparkemig svært at få lyst til hinanden, når vi i virkeligheden er enormt trætte og hellere vil slappe af.

Men selvom jeg har brokket mig, har jeg også lært meget af projektet. Jeg har fået øjnene op for, hvor lækkert og kreativt vores sexliv kan være, når vi har mere tid.

I weekenderne er vi sprunget på hinanden med lysten drivende af os, har lært nye erogene zoner at kende og prøvet nye typer sex af. Ærligt talt har vi vist tidligere været alt for sexdovne i weekenderne.

Men det er dæleme slut nu, for følelsen af at være så tæt på ham er vidunderlig - jeg kan virkelig mærke, at vi hører sammen. At vi er kærester og ikke roommates. Så weekend, du er hermed dedikeret til knaldning! Og det bliver rigtig godt.

NEDTURENE
  • Antal gange, vi har skændtes om sex: 2
  • Antal gange, jeg ikke har gidet at knalde: 19 (fuck!)
OPTURENE
  • Antal orgasmer: 16 (high five!)
  • Antal gange, jeg virkelig har haft lyst til sex: 11
  • Antal nye ting, vi har prøvet: 3
Par hygger i seng
Sexdage hver dag er slet ikke dumt.© Getty Images

Sex hver dag: Det siger testerens kæreste...

Så hvordan er det at have sex hver dag? Kaaaching! Begejstringen er til at mærke, da min kæreste fortæller, at vi skal knalde løs i en hel måned. Og da vi går i gang, er jeg ellevild.

Hun er så pissedejlig, og jeg elsker at mærke hende så tæt på mig. I hvert fald de første par dage. Men pludselig føles det, som om jeg ikke kan få lov at spille XBox, uden hun kigger på mig med det der "tag-nu-dine- bukser-af-vi-skal-jo-knalde"-blik.

LÆS MERE Sådan sætter du fut i hverdagsromantikken

Hvornår skal jeg så redde galaksen? Hverdagen er sgu lidt hård at komme igennem, men i weekenderne og ferien er det tusind gange bedre sex, end vi plejer. Hun har langt mere lyst, og vi kommer lettere i gang end normalt.

Sex er blevet en almindelig del af dagen, og det føles godt. Pleeeaaase, lad det der med sex hver dag fortsætte!

Bragt første gang i Woman nummer 196.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.