Par har sex på strand
© Getty Images

Sexnoveller: Fræk leg i vandkanten

En varm tropenat, fest på stranden og en temmelig lækker mand... Årets sommerfest blev med sikkerhed den bedste for Louise!

19. januar 2018 af Susanne Jønsson

Louise pakkede strandtasken omhyggeligt – tæppe, sandaler og masser af øl. Hun overvejede et øjeblik, om hun skulle tage en ekstra trøje med, men den milde aftenvind fortalte hende, at det ikke blev nødvendigt. Det var en af de sjældne tropedage i Danmark, hvor det også var rigtig varmt om natten. Da hun gik med bare fødder i mørket fra sommerhuset ned mod stranden, følte hun sig hensat til Marokko, selv om hun befandt sig ved Helle Strand.

Der var allerede godt gang i grillfesten. Der var nogen, der havde lavet et stort bål, hvor folk kunne riste pølser, og i nærheden sad hendes venner og lyttede til en mand, der spillede guitar, mens de drak øl eller sang med. Da hun nåede hen til dem, kiggede guitarfyren op på hende og smilede, og Louise mærkede et sug i maven.

Han havde meget grønne øjne, pjusket hår, der var blevet bleget af sommersolen, og et sexet smil. Han slap på intet tidspunkt øjenkontakten, mens hun satte sig ned og hilste på de andre. Først gjorde det hende selvbevidst, men da han senere kiggede væk, blev hun ivrig efter igen at fange hans blik. Hun sludrede med sine veninder, men kunne ikke helt koncentrere sig om deres historier. Hun blev nødt til hele tiden at vende sig lidt om, så hun kunne se, om han stadig flirtede med hende.

‘Marco’ gentog hun inde i sit hoved. Det passede perfekt til ham, som han sad der med bar overkrop og et par slidte denimshorts. Jo længere tid der gik, des mere distræt blev Louise. Der poppede hele tiden nye sexfantasier op i hovedet på hende – hende og Marco i vandkanten, Marco, der erfarent tog hendes bikinitop af, hans brune hænder på hendes bryster...

Grådige kys

Hun blev afbrudt, da Marco holdt op med at spille og rejste sig op. De fik øjenkontakt, og han gav et diskret kast med hovedet. Uden at tænke over det rejste hun sig op og fulgte efter. Da de gik hen langs stranden, tog de som det naturligste i verden hinandens hænder, selv om de endnu ikke havde sagt et eneste ord til hinanden. Louise kunne høre Marie pifte i baggrunden, men lyden blev svagere, efterhånden som de fjernede sig fra bålet og festen.

De gik helt ude i strandkanten med fødderne i vandet og talte om løst og fast. Marco fortalte, at han arbejdede som surferinstruktør om sommeren, og om vinteren rejste han sydpå for selv at surfe. Det gav pludselig mening, hvorfor han havde sådan en muskuløs og brun overkrop. Mens de talte, flettede de fingre, eller Marco aede hendes arm så let, at det gav hende gåsehud.

De stod ganske stille helt tæt op ad hinanden. Louise kunne mærke hans åndedræt mod sin kind, da han langsomt lod sine læber glide undersøgende ned langs halsen, som om han forsøgte at indprente sig duften fra hendes hud. En gang imellem nippede han blidt til hende for at smage lidt, samtidig med at hans hænder også begyndte at bevæge sig hen over hendes krop. Først strøg han hende bare over armene, men så gik hans hænder på opdagelse hele vejen ned langs hendes side, hvilket fi k det til at gyse sødt i hende.

Hun lukkede øjnene, lænede hovedet tilbage og nød fornemmelsen af den lune sommernat, de begærlige hænder og de bløde kys mod halsen. Første gang han kyssede hende på munden, var det som at få et elektrisk stød gennem kroppen. Louise kunne mærke en ild blusse op indeni og kyssede igen med en voldsomhed, der overraskede hende selv. De lange, dvælende kys kunne ikke længere tilfredsstille hende, hun nappede og bed, mens hun grådigt lod sine hænder undersøge hver en millimeter af hans lækre overkrop og den faste røv.

De gned deres kroppe utålmodigt op mod hinanden, og Louise kunne mærke en lovende bule presse mod sit skridt, mens deres åndedræt synkront blev højere og højere.

Sex i sandet

Hun trak ud i linningen på hans shorts med den ene hånd, mens hun med den anden tog et solidt greb om hans pik, der strittede glad op imod hende. Hun bevægede hånden med rytmiske bevægelser, mens hun nød at høre Marco stønne mod hendes øre. Hun følte sig selv lettere omtåget, da han lod sine fi ngre glide ind mellem benene på hende og lege rundt på overfladen af trusserne, indtil han pludselig satte sig på hug og trak dem af hende. Så stak han hovedet op under hendes kjole og lod sin tunge finde vej til hendes allerinderste. 

Hun kunne være kommet på stedet – Marco var dygtig med sin tunge og vidste lige, hvordan han skulle holde hende på kanten af orgasmen. Louise kunne mærke sandet ryste under sig, mens bølger af lyst rullede gennem hendes krop. Hun sank om i sandet og krængede kjolen af sig. Bagefter befriede hun Marco for hans shorts og satte sig overskrævs på ham, mens hun langsomt gav sig til at ride ham.

I sommermørket kunne hun ane, at han smilede op til hende, mens hans hænder kærtegnede hendes bryster og tog hårdt om dem, når hun satte tempoet op. Til sidst var sandkornene så hårde mod hendes knæ, at de måtte skifte stilling. Marco satte sig op, og Louise kravlede oven på ham med ryggen mod hans mave. På den måde kunne hans ene hånd stimulere hendes klitoris, samtidig med at han med hårde stød tog hende bagfra. 

Louise følte, at hele sommerhusområdet måtte kunne høre dem, da de kom samtidig, og Marco bed i hendes skulder for ikke at brøle for højt. De tumlede udmattede om på stranden og lå der længe, mens de holdt hinanden i hænderne og så på stjernerne. De mærkede, hvordan deres åndedræt langsomt fandt tilbage til et normalt leje.

I det fjerne kunne de høre musikken fra strandfesten, der rigtig var gået i gang, men Louise var stadig liderlig. Hun kunne mærke Marcos hånd glide over sine baller, da hun ledte ham op til sommerhuset ...

Bragt første gang i Woman nummer 133 som Godnathistorie.

Læs mere fra samme kategori