Sexhistorie
© Getty Images

Sexnoveller: 200 % mand

Stærke overarme, en gudesmuk krop og ikke mindst et drivende frækt smil. Da tømreren Thor tropper op i Anjas baghave, er der ikke noget at gøre. Hun er nødt til at udleve sin fantasi

5. juli 2018 af Eva Hansen

Anja spejdede ud ad vinduet. Først kunne hun ikke få øje på ham, men så drejede han om hjørnet med nogle brædder til pavillonen. Hun nød synet af den hvide T-shirt, som smøg sig om den tonede overkrop. Thor hed han – så meget vidste hun, og hun vidste også, at han var ovenud lækker. Firmabilen med tømrer-logoet holdt ude på vejen, og så vidt hun kunne se, var han alene i dag. Hun tog en dyb indånding og besluttede sig for, at i dag skulle det være.

Anja havde haft fantasien, siden hun havde set ham første gang for en uge siden. De havde sludret, hver gang hun var på vej ud ad døren, og han havde flirtet åbenlyst.

Hun kiggede på uret. Resten af opgangen ville først begynde at tage af sted på arbejde og i skole om en halv times tid. Selv skulle hun bare være hjemme i dag.

Anja bed sig i læben og mærkede en spirende nervøsitet. Hun stillede sig foran spejlet endnu en gang og glattede den hvide silke-kimono. Så gik hun ud i køkkenet og skænkede to glas juice. Termometret viste 18 grader, og de havde lovet op til 25 grader senere på dagen. Det tegnede til at blive en hed dag. Hun smilede og tog de to glas med sig ud på altanen, som lå ud til boligkarreens have. Med en bevidst voldsom bevægelse flyttede hun de to havestole. Det virkede. Larmen tiltrak sig Thors opmærksomhed. 

Læs også: Godnathistorie: Sexet surprise

“Godmorgen, Anja.” Hun kiggede op og lod, som om hun var overrasket over at se ham. “Godmorgen, Thor. Du er tidligt i gang. Er du alene?”

“Ja, jeg regner med at blive færdig i dag.”

Hun tog mod til sig: “Vil du ikke herop og have et glas juice? Jeg så lige i morgennyhederne, at man skal sørge for at få seks stykker frugt om dagen ...”

Hun blinkede til ham, mens hun løftede glassene med juice. Han lagde værktøjet fra sig og gik tættere på. Anja kunne mærke sit hjerte galopere. Med et frisk greb tog han fat i altanens gelænder, som han lige akkurat kunne nå, og trak sig op. Musklerne i overarmene spillede under det tynde stof. 

Pludselig stod han lige ved siden af hende, og Anja nød hans duft. En rigtig handyman, havde hendes veninde Mette kaldt ham, da de forleden havde betragtet Thor arbejde på pavillonen. Og Anja kunne ikke være mere enig.

Thor tog glasset og drak en slurk. Han smilte igen og strejfede hendes arm, da han satte juicen fra sig på det lille cafébord. Anja havde svært ved at trække vejret. 

“Tak for juice. Har du fri i dag?”

Anja nikkede og tog et skridt hen imod ham. Hun kiggede ind i de mørkeblå øjne, løftede den ene hånd og lod den hvile på hans brystkasse. Et øjeblik så han overrasket ud, men så kyssede han hende. Et hurtigt kys, som Anja besvarede, samtidig med at hun trykkede sig ind til ham. En hånd gled om på hendes ryg og gled stille ned til hendes numse.

Kyssene blev grådigere, og deres tunger legede med hinanden. Anja stønnede ind i hans øre, da en hånd strejfede hendes bryst. Læber og tunge kyssede hendes hals og nakke. Hun lukkede øjnene. 

Læs også: Godnathistorie: en fræk overraskelse

Skøn tungeleg

Thor løftede hende op og bar hende ind i soveværelset. Han lagde hende på sengen og satte sig på hug foran. Med en rolig bevægelse lod han hænderne glide op ad hendes lår. Kimonoen blev skubbet til side og afslørede hendes tynde trusser. Anja hjalp ham med at få T-shirten af, løsnede hans bælte og trak bukserne ned. Hun rørte ved bulen i hans boksershorts og kyssede pikken gennem stoffet.

Thor sukkede dybt. Hun trak shortsene ned og tog fat om pikken. Den var stor, og hovedet sitrede svagt. Anja lod tungen cirkle om pikhovedet, mens hun kærtegnede de glatbarberede nosser.

Han stønnede højt, da hun tog ham i munden. Hun sugede og slikkede, mens hun kærtegnede hans faste røv. Han tog fat i hendes hestehale og tvang hendes hoved bagud. Thors blik var sløret af begær. Han kyssede hende grådigt og skubbede hende derefter tilbage på sengen, så hun lå fladt på ryggen. Han flåede kimonoen til side.

“Hvor er du sexet,” hviskede han og omsluttede en brystvorte med læberne, mens han kærtegnede det andet bryst.

Thor bevægede sig længere ned. Anja var ør af liderlighed og ønskede mest af alt at mærke ham inden i sig.

“Tag mig,” hviskede hun og pressede hans ansigt ned mod sit våde skød. Han trak g-strengen til side og lod sin varme tunge finde det sted, som higede allermest efter berøring.
Anja var aldrig blevet slikket sådan før. Så overvældende og så intenst. Hun kom i en svimlende orgasme, da Thor fingerkneppede hende, samtidig med at hans tunge stimulerede klitoris.

“Nu vil jeg ha’ dig,” sagde han hæst og tog fat om Anjas ankler og trak hende ned mod sig.

Læs også: Godnathistorie: Helt solgt

Han spredte hendes ben og pressede langsomt pikken op i hende, mens han kiggede hende direkte i øjnene. Anja tog fat om hans røv og nød de dybe stød. Hun kunne mærke, at han var tæt på at komme, men hun var ikke færdig.

“Lad mig ride dig.”

Han trak sig ud og vendte sig rundt. Anja satte sig overskrævs på ham og gled ned over ham. Langsomt vuggede hun i hofterne og lukkede øjnene. Nød fornemmelsen af at blive fyldt ud. Hans hænder gled ned til hendes hofter og styrede tempoet.

Anja kunne mærke stødene tage til i styrke og pressede sig ned mod ham.

“Jeg kommer,” brølede han.

Anja mærkede pikken stivne dybt oppe i hende og lod endnu en gang orgasmen tage hende med ud over kanten.

De lå tæt omslynget, mens deres åndedræt faldt til ro. Anja smilede. En handyman i sengen var noget af det bedste – og så gjaldt det jo om at udnytte tiden bedst muligt. Hun rullede om på siden og kyssede hans bryst. De fik øjenkontakt, og hun blinkede frækt til ham. Thor trak hende grinende ind til sig...

 Bragt første gang i Woman nummer 130 som Godnathistorie.

Læs mere fra samme kategori