© iStock

Sexnoveller: En (ekstra) fræk og forførende festival

Den lækre mand i naboteltet kunne nogle tricks, der fik ilden til at brede sig i Lottes krop

5. april 2018 af Vanessa Valeur

Lotte og hendes veninder havde forkælet sig selv, da de købte årets Roskilde-billetter. De havde bestilt pladser på VIP-området, hvor der på forhånd var sat telte op, så de bare skulle dukke op, når festivalen gik i gang. Lotte smed sin taske ind i teltet, og da hun rettede sig op, fik hun øjenkontakt med en ung mand, der stod ved teltet bag ved hendes. Han smilede til hende, og hun smilede igen, mens hendes øjne nød synet af hans krop.

Han var allerede let solbrændt under den hvide T-shirt, og det var tydeligt, at han holdt sig i god form. Overkroppen var fit, og armmusklerne spillede under blusens tynde stof. Da Lotte og hendes veninder fem minutter senere begav sig ned mod festivalområdet, kastede hun et enkelt blik tilbage over sin skulder og opdagede, at han stod og så efter hende, og hun mærkede det første sug af forventning i sin mave over, hvad der skulle ske de de næste par dage.

En sød overraskelse

Tiden gik med at høre musik, slentre rundt mellem boderne og hygge med tøserne. Et par gange om dagen var de tilbage i deres lejr for at spise eller hente ting, og hun stødte flere gange ind i ham fra naboteltet, der ikke lagde skjul på sin interesse for hende. Det føltes, som om han klædte hende af med øjnene, når hun gik forbi, og han sendte hende de frækkeste smil, som hun gengældte med en let rødmen og sommerfugle i maven.

© iStock

Næste aften blev hun væk fra de andre under en stor koncert på Orange Scene og gik lidt forvildet rundt, da hun pludseligt mærkede et par stærke arme tage fat om hendes liv bagfra. “Hey, hvor skal du hen?” lød en stemme samtidigt. Hun vendte sig om og stod nu ansigt til ansigt med naboen. Han fortalte, at han hed Jeppe, og tilbød straks at hjælpe hende med at finde vennerne. Der var et menneskemylder på pladsen, så det føltes naturligt, at de holdt hinanden i hånden, mens de gik rundt i mængden.

Ivrige kys

Lotte kunne mærke, at hendes trang til at finde de andre hurtigt forsvandt – i stedet var hun meget bevidst om, hvordan Jeppes store hånd holdt fast om hendes, og om hvordan deres kroppe blev mast ind mod hinanden, når der kom en flok mennesker forbi. Da de havde gået et par runder på pladsen, vendte han sig pludselig om mod hende.

“Jeg vil meget gerne stå for underholdningen resten af aftenen, hvis vi ikke finder dem,” sagde han, inden han plantede et blidt kys på hendes læber. Hun lukkede øjnene og nød duften fra hans hud og følelsen af hans bløde læber, der gled undersøgende hen over hendes kind, efterladende sig små kys over det hele. Musikken og stemmerne fra de tusindvis af gæster blev til en svag summen i baggrunden, da de begyndte at kysse hinanden mere intenst.

Hun kunne mærke, at den spænding, hun havde følt i kroppen, hver gang hun havde set ham, nu byggede sig op indeni. Hver en fiber af hendes krop skreg på kontakt med hans. Hendes hænder fløj rundt på hans krop, hun ville mærke det hele, hans hårde overarme, den flade mave, skægstubbene mod kinden, de skarpe hofter bag cowboybukserne og ikke mindst bulen, der pressede sig ind mod hendes varme skød.

© iStock

Sex i teltet

Efter et stykke tid rev han sig bort fra hende, tog hendes hånd og trak hende efter sig gennem mængden. Hun vidste, hvor de skulle hen, og hun kunne ikke vente, så hun satte i løb. De puffede og skubbede sig vej ud fra koncertområdet og fandt hen til deres lejr, der heldigvis virkede tom for andre mennesker. Jeppe trak nonchalant teltdugen til side og slog indbydende ud med hånden, som om han inviterede hende ind i et palads. De smed sig oven på hans sovepose, mens de hev tøjet af hinanden. De kunne ikke lade være med at grine ad de trange forhold, men kort tid efter blev de igen begge overmandet af lidenskaben. Latteren blev til hæse støn og frække ord i øregangene.

“Vil du have mig?” hviskede han ind i hendes øre, mens han stak en finger op i hende. Hun stønnede hæst og svarede ja ved at tage et fast greb om hans pik, der føltes stor og kompakt i hendes hånd. Han slikkede hende grådigt op ad halsen og begravede sin tunge i hendes mund, mens den ene hånd fingerkneppede hende, og den anden legede med hendes brystvorter, indtil de strittede ivrigt ud i luften. Hendes hænder var lige så optagede. 

© iStock

Den ene masserede hans stive lem med et fast tag, mens den anden havde fundet frem til det frække punkt mellem hans balder. Det gjorde hende liderlig at mærke, hvordan hun tog magten over ham. Hun havde forlængst glemt omgivelserne og var bedøvende ligeglad med, om der var nogen, der hørte dem. Han tog fat i hende med et fast greb og lagde hende ned, mens han erfarent lod sine legesyge fingre cirkulere omkring hendes klitoris og ind og ud af hende. Han gik virkelig til den. Hans fingre var overalt, men hun var helt klar til ham og vuggede sit underliv frem og tilbage intensivere nydelsen.

Igen og igen og...

Lige da hun var ved at nå toppen, lagde han sig op oven på hende og så hende dybt ind i øjnene, mens han trængte hårdt op i hende. Og så pludselig blev hans bevægelse ind i hende langsom og nydelsesfuld. Han kreerede et lystfuldt øjeblik ved så brat at sætte tempoet ned, og Lotte kunne mærke kuldegysningerne brede sig over kroppen. Hendes brystvorter var blevet til to spidse syle, og hendes skød var åbent og vådt. Da han var nået helt i bund, begyndte han igen at bevæge sig, han fandt en tung rytme, mens han holdt sig oppe på strakte arme, så han samtidigt kunne nyde synet af hende, der legede med sig selv. 

Hun masserede sine bryster, mens hun så ham udfordrende ind i øjnene og slikkede grundigt på sin finger, inden hun satte den ned til sin klit. Han stønnede højt, mens han iagttog hende. “Du er så pissefræk,” hviskede han, inden han bøjede sig ned over hende for at kysse hende. Han satte tempoet op, de var begge ved at være der, og deres stemmer steg op mod teltets loft i en sær duet afsluttet af hendes skrig, da hun endelig kom. Hun holdt krampagtigt fast i hans balder, mens hun nød et par orgasmer i træk.

De kom rullende som perler på en snor. Den ene dukkede op, når den forrige fadede ud. Så lagde han sig tungt ned ved siden af hende, lagde armen om hende og snusede ind ved hendes halsrunding. Hun mærkede lige, at han trak soveposen op over dem, inden hun gled ind i søvnens favn.

Artiklen er tidligere brag i magasinet som Godnathistorie.

© iStock