Par har sex i en seng
© Getty Images

Sexnoveller: En fræk kop kaffe

Julia skulle hilse på sin lille nye niece på hospitalet, men fik i stedet en invitation, hun havde svært ved at modstå

1. september 2018 af Woman

Godnathistorie: En fræk kop kaffe

Telefonen ringede og rev Julia ud af søvnen. Klokken var fire om natten, så Julia var ikke et øjeblik i tvivl om, hvad det handlede om. “Hej Jesper,” sagde hun med grødet stemme, da hun tog telefonen. “Hej moster,” lød den glade stemme i den anden ende. “Så er det simpelthen sket. Hvis du vil, må du gerne komme og se den lille med det samme.” Julia sad et øjeblik og sundede sig. Det var mærkeligt. Hendes søster havde født et barn. Hun var blevet mor. Hendes lillesøster...

LÆS MERE Godnathistorie: Operation Forførelse

Under bruseren vågnede hun langsomt. Hun var glad for, at Jesper havde sagt, hun måtte komme med det samme. Det betød meget for hende at være den første til at se sin lille niece. Men fuldstændig ligesom da Cecilie sidste sommer havde bedt Julia om at være brudepige, var glæden også i dag blandet med en stikkende smerte over, at hun ikke selv skulle det samme. Hun havde været single i en evighed, og hver gang en lovende mand kom forbi, var han enten optaget eller ikke klar til at binde sig.

LÆS MERE Godnathistorie: En sanselig aften

Ti minutter senere sad hun i en taxa på vej til hospitalet. Hun fandt hurtigt barselsafdelingen og Jesper, der var ved at hælde saftevand op i et plastikkrus ude på gangen. Han så træt ud, men på en måde også forandret. "Han ligner allerede en far", tænkte Julia, mens Jesper fortalte vidt og bredt om veer, vandet, der var gået, og om fødslen, som havde fået de nybagte forældre til at græde af glæde. “Men de sover altså begge to lige nu,” undskyldte Jesper og sagde, at han lige ville gå ud og ringe til resten af familien. “Jeg sætter mig bare med et blad og venter,” sagde Julia lidt skuffet.

LÆS MERE Godnathistorie: To plus en

På gangen stod en jordemoder og en læge og drøftede et kejsersnit, som de åbenbart lige havde udført. Julia kunne ikke lade være med at lytte, men blev distraheret af en ung mand i baggrunden. Han var virkelig lækker! Han havde mørkt hår, der pjuskede lidt og helt mørkebrune øjne. Hans træk var fine, men stadig maskuline, og den hvide kittel klædte ham umanerligt godt. 

Da hun fangede hans blik, holdt han det længe og smilede til hende. Selv om hun burde sidde og glæde sig til, at hun snart ville se sin niece for første gang, gled hendes tanker hele tiden over på den lækre mand.

LÆS MERE 10 sexsignaler, der afslører ham

Hendes tanker blev mere og mere hede, og snart sad hun og dagdrømte om, at han kyssede hende på halsen, ned over kravebenet og ned til hendes nøgne bryster. Det var første gang længe, at hun tændte så meget på en, hun slet ikke kendte.

En stemme rev hende ud af dagdrømmeriet. Hendes hjerte hoppede et slag over, da hun så, at det var den lækre mand, der netop havde kysset hendes bryster i dagdrømmen. Hun kunne mærke varmen stige op i ansigtet.

“Hej. Sidder du her og venter?” spurgte han, og før hun nåede at svare, fortsatte han: “Vil du ikke med ned og have en kop kaffe?”

Lysten dunkede

Personalestuen var tom og efter at have smalltalket lidt, vidste Julia nu, at han hed Morten og var i sin første turnus på hospitalet. Hun kunne ikke lade være med at føle, at han flirtede med hende, når han fastholdt hendes blik, smilede og kom med små sjove bemærkninger.

“Inviterer du altid på kaffe herinde,” spurgte hun henkastet. Han grinede og lod sit blik glide ned ad hendes krop og tilbage til hendes øjne, mens han svarede, at det kun var de allersødeste, han gjorde det med.

LÆS MERE Tyd dine sexdrømme

Julia så ind i hans brune øjne, og i det øjeblik slog hun hjernen fra. Hun reagerede kun på sin krops ønske om at få ham her og nu. Hurtigt rejste hun sig op, gik over til ham, hev ham op af stolen og trak ham ind til sig. Hendes knæ rystede under hende, da han gengældte hendes kys, og der gik ikke lang tid, før deres hænder ivrigt udforskede den andens krop.

Julia havde netop hevet kitlen af ham og var ved at hive T-shirten over hans hoved, da han trak sig væk og med et smørret grin gik over og låste døren. Da han kom tilbage til hende, gik det hurtigt med at få tøjet af dem begge to. Julia kunne mærke, hvordan lysten dunkede i hendes underliv, og jo mere Morten afslørede af sin nøgne og veltrænede krop, jo mere fik hun lyst til at mærke ham i sig.

LÆS MERE Godnathistorie: I ly for stormen

Hans tunge legede med hendes øreflip, så gled den ned over hendes hals og fortsatte længere ned, indtil hun med et suk af lyst mærkede den på sin brystvorte. Hun gispede af fryd, da hans mund lukkede sig om brystvorten, og han sugede blidt. Langsomt og blidt arbejdede han sig ned over hendes krop, som han afklædte stykke for stykke og slikkede og kyssede hvert nyt sted.

Julias ben rystede under hende, da han nærmede sig hendes trusser, som han lod sin mund glide hen over. Hun lukkede øjnene og mærkede varmen fra hans ånde brede sig i sit underliv. Hun kunne mærke, hvor fugtige trusserne allerede var, og hun ville ønske, at han ville flå dem af hende og give hende det, hele hendes krop brændte efter. Heldigvis gik der ikke lang tid, før han satte sig til rette på sine knæ foran hende.

Stødte langsomt

Julia måtte gribe fat i kanten af køkkenbordet, som hun stod op ad, da hans tunge ramte hendes klitoris. Det var, som om flere års lyst eksploderede, mens hans tunge arbejdede skiftevis langsomt og hurtigt, snart rundt om og snart lige på hendes dunkende klitoris.

Hun kunne mærke spændingen bygge op i hendes underliv, indtil hun ikke kunne holde det tilbage mere. Hendes knæ blev svage under hende, da hele hendes krop trak sig sammen i lange bølger af nydelse. Han kyssede hendes hals, mens hun kom til sig selv igen.

LÆS MERE Godnathistorie: Ninas frække chokolademassage

Da hun åbnede øjnene, lod hun sine hænder glide ned langs hans ryg. Hun trykkede ham ind til sig og kunne mærke hans hårde bule i boksershortsene. Hun gned sit varme underliv op ad den, og selv om hun for få sekunder siden havde været så tilfredsstillet, at hun ikke kunne forestille sig, at hun kunne få lyst igen, mærkede hun en kildende fornemmelse blomstre op i hendes underliv igen og var nødt til at flå shortsene af ham.

Han vendte hende om, så hun stod op ad køkkenbordet med ryggen til ham, og kærtegnede hendes ene brystvorte med sin ene hånd, mens han med den anden hånd fandt hendes klitoris, som han legede med.

LÆS MERE Godnathistorie: Sex blandt mælk og vaskepulver

Han stødte langsomt dybt ind i hende, mens han blev ved med at kærtegne hende med sine hænder. Hans støn gjorde hende kun endnu mere liderlig, og der gik ikke lang tid, før hun - og han - kom i en lang krampeagtig ekstase.

De klædte sig på i tavshed, men begge fnisede de som små skolebørn, der har lavet ballade. Lige inden Julia åbnede døren på klem for at se, om der var fri bane, trak Morten hende ind til sig og gav hende et langt, lidenskabeligt kys.

LÆS MERE Godnathistorie: Fræk forsoningssex

“Må jeg se dig igen?” spurgte han, mens han smilede skævt. Julias mave var ved at eksplodere af sommerfugle, da hun skrev sit nummer ned på et stykke papir. “Vi kan jo altid mødes og lege læge,” grinede han.

Hun grinede tilbage og kyssede ham farvel for at løbe ned og se sin lille niece. Halvvejs nede ad gangen vendte hun sig og svarede ham, at så ville hun altså være sygeplejersken.

Bragt første gang i Woman nummer 110 som Godnathistorie.

Læs mere fra samme kategori