Sexnoveller: En hot massage
© Getty Images

Sexnoveller: En hot massage

Spa-hotellets personale plejede at øve behandlinger på hinanden. Men det noget helt specielt, da Cecilies nye kollega meldte sig som prøvekanin

4. april 2018 af Woman

Øvelse

Cecilie var spændt og en smule nervøs. Ikke så meget for behandlingen, men mere fordi det var Søren, hun skulle behandle. Hun tog en dyb indånding og huskede sig selv på, at de var kollegaer, og det var naturligt, at de hjalp hinanden med at øve nye behandlinger, før de udsatte kunderne på spahotellet for dem. Derfor var det også vigtigt, at det var så realistisk som muligt, tænkte hun, mens hun tændte stearinlys og satte musik på.

Få minutter efter ringede det på døren. Han gav hende et knus, og Cecilie nød duften af ham og følelsen af de hårde muskler under trøjen. “Hvor bor du hyggeligt,” sagde han, da hun gav ham en rundvisning i lejligheden. Søren var ny på spa-hotellet. Han var uddannet massør og fitnesstræner, og han var hurtigt blevet genstand for en del hede suk blandt det kvindelige personale. Hans blå øjne var intense, og Cecilie følte sig som en teenagepige på første række til Justin Bieber-koncert, når hun mødte hans blik.

Hun hentede kanden med juice, og mens de drak, aftalte de, hvad hun skulle øve sig på. “Jeg vil gerne øve fuldkropsmassagen,” fik hun sagt. “Det håbede jeg også på,”returnede han med et stort smil. “Det bliver skønt at være kunden for en gangs skyld. Hvor kan jeg klæde om?” “Du kan klæde om herinde - så gør vi ligesom på hotellet. Jeg holder et håndklæde op, og jeg lover ikke at kigge,” sagde hun og blinkede frækt til ham.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: En fræk lektion

Veludrustet krop

Sexnoveller: En hot massage
© Getty Images

Hendes hjerte hamrede, mens Søren klædte sig af, og hun havde lyst til at kigge. Hun gjorde det ikke - men ud af øjenkrogen mente hun nok at kunne ane konturerne af en endog meget veludrustet mand. “Så må du gerne lægge dig op på briksen på maven,” sagde hun og lagde forsigtigt håndklædet hen over hans lænd og faste røv.

Wauw! Cecelie nød synet af overkroppen og huden, som skinnede i skæret fra stearinlysene.
“Så begynder jeg med massagen,” sagde hun og forsøgte at gå ind i den professionelle rolle, mens dæmpet musik og duften af massageolie omgav dem. “Jeg begynder med højre ben og arbejder videre op ad kroppen,” forklarede hun. “Skønt,” lød det fra Søren. Hun varmede olien i hænderne og begyndte at massere lægge og lår. Hun fulgte konturerne og brugte de teknikker, hun havde lært på kurset: løftede diskret håndklædet til side, så ballen var synlig, og brugte albuen til at massere den store muskel. Søren gav sig af tilfredshed.

‘Hvor er han lækker’, fløj det gennem hendes hoved, og hun havde pludselig svært ved at koncentrere sig. Så tog hun sig sammen, hentede mere olie og fortsatte sin massage. Da hun var færdig med ryg og skuldre, bad hun ham vende sig om. “Hvor er det dejligt,” sagde han og lagde sig om på ryggen. “Du er et naturtalent!” Så sendte han hende endnu et af de smil, som gjorde hende helt svimmel.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Sex i sneen

Lidenskabeligt kys

Sexnoveller: En hot massage
© Getty Images

Hun stillede sig op ved hans hoved og lænede sig frem - bevidst om, at hendes bryster var lige ud for hans øjne. Hun masserede hans brystkasse og skuldre, og da hun nåede til halsen, løftede han hagen, så hans læber kom op i kyssehøjde. Uden at tænke nærmere over det kyssede hun ham. Læberne smagte sødt og salt på samme tid, og han kyssede tilbage. Deres tunger og læber var først forsigtige og prøvende, derefter mere grådige. De udforskede og smagte på hinanden.

Han satte sig op og drejede rundt, så han havde front mod hende. Hans hænder kærtegnede hendes hals og hår. Cecilie pressede sig ind mod ham, og han trak hende ind mellem sine ben, så hun kom helt tæt på hans nøgne krop. Pikken var varm og dunkede mod hendes skød. Søren stønnede, da hun lod en hånd glide ned og begyndte at pumpe skaftet.

Hans hænder fjernede hendes kittel, løsnede bh’en og lukkede sig omkring hendes bryster. Brystvorterne rejste sig under hans berøring, og da han lod tungen spille om den ene vorte og derefter sugede blidt, stønnede hun ukontrolleret. Hænderne bevægede sig ned mod hendes numse og tog fat omkring ballerne. Nu var det Sørens tur til at massere. Utålmodigt krængede han hendes bukser ned og fulgte den tynde g-streng om til hendes varme åbning. Cecilie skød numsen tilbage.

“Ja, ja,” hviskede hun og bed ham i øreflippen. En finger gled flygtigt forbi hendes åbning og var væk igen. En hånd gled op til hendes nakke og førte hendes hoved ned mod hans lem. Hun tog ham ind. Slikkede og sugede om hovedet, mens hun masserede de spændte nosser. Hun kunne dufte massageolien, som hun havde smurt ham ind i, og hun skubbede sig frem og førte pikken hen til sine bryster. Søren begyndte at støde mellem dem. For hvert stød kom pikhovedet op til hendes mund og tunge, og hun slikkede og sugede.

LÆS OGSÅ Godnathisorie: Fræk hjemmevideo

Vild orgasme

Sexnoveller: En hot massage
© Getty Images

“Jeg vil mærke dig,” sagde han med sløret stemme. Han trak hende op til sig, så hun sad oven på ham. Pikken søgte hendes skød, som havde den sin egen vilje. Hun pressede sig ned mod ham. Fingre trak g-strengen til side, og han trængte op i hende. Stødte hårdt i bund.
Cecilie skreg af lyst, da han fyldte hende ud. Han trak sig ud og stødte igen, trak sig ud
og stødte igen. Borede sig op i hende, mens hun fandt rytmen og red ham.

Hun nåede at tænke, at hun aldrig havde prøvet noget lignende. Der var en vildskab mellem dem - hun ville have ham, mærke ham, bruge ham. Den brusende fonemmelse i hendes skød rev hende ud af tankerne, og hun overgav sig til nydelsen. Da en hånd omsluttede det ene bryst, mens pikken hamrede op i hende, lukkede hun øjnene og kom. Lod sig rive med af en intens orgasme, som eksploderede i hele hendes krop.

Hun faldt sammen over ham. Pikken var stadig oppe i hende. Cecilie kyssede ham, og han løftede hende op og rundt, så hun nu lå på ryggen. Hurtigt borede han sig op i hende igen. Hun løftede benene op på hans skuldre og nød, at han kneppede hende. Deres øjne søgte hinanden, og Cecilie lod sine fingre kærtegne sine brystvorter, mens hun nød Sørens begær. Stødene tog til i styrke, og lyden af nosserne mod hendes numse blandede sig med deres stønnen. Da Søren trak sig ud og tog fat om pikken, rejste Cecilie sig op og tog ham i munden. Nød at give ham en tilfredsstillelse, som fik ham til at brøle af fryd.

Bagefter lå de tæt sammen på briksen med lagenet over sig og lod deres kroppe falde til ro. “Wauw,” hviskede han og kyssede hendes pande. “Det er den bedste behandling, jeg nogensinde har fået. Jeg vidste ikke, at de underviste i den slags på kurserne,” drillede han. “Nej,” grinede hun og trak ham hen over sig. “De her behandlinger kræver naturtalent, og de er helt private. Kun for de få indviede,” hviskede hun, og deres læber mødtes igen. Det her var bestemt ikke den sidste behandling, hun ville tilbyde Søren, at de kunne øve sig på sammen ...

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Fræk overnatning

Bragt første gang i Woman nr. 164 som Godnathistorie