sexnoveller: en kær og fræk veninde
© Getty Images

Sexnoveller: En kær og fræk veninde

Efter et uskyldigt kys til en fest begyndte Josefine at få forbudte drømme om sin bedste veninde. Og en hyggelig filmaften blev fantasierne til virkelighed...

6. februar 2018 af Susanne Jønsson

Josefine vågnede med et sæt. Hun lå på sofaen inde i stuen og så forvirret på sit armbåndsur. Den var ti minutter i seks, så Malene var nok lige på trapperne til deres ugentlige filmaften. Josefine mærkede varmen skylle op i kinderne, da hun tænkte på Malene – nu havde hun igen drømt om hende. Hun drømte, at de havde ... hun kunne ikke engang gøre tanken færdig for sig selv. Lige siden de en aften i fuldskab havde kysset med hinanden, havde hun haft en tilbagevendende drøm om hende og Malene nøgne sammen. De havde leget ‘den, som flaskehalsen peger på’ til en af festerne på studiet og var blevet udfordret til at kysse hinanden. Det var kommet helt bag på hende, hvor tummelumsk hun blev af at mærke Malenes bløde læber mod sine. Og føle det sug hun fik i maven af at mærke Malenes lille lyserøde tunge mod sin, og hvor varm og våd mellem benene hun blev af at mærke deres bryster gnide mod hinanden. 

Riiing! Dørklokken rev hende ud af tankestrømmen, Hun kastede et hurtigt blik i spejlet, inden hun lukkede op. Hun kunne se sine øjne gløde i gangens halvmørke.

“Hej med dig, søde,” sagde Malene, idet hun strøg ind og gav hende et stort knus. Hun duftede af blomster og regnvejr på en gang, og hendes lange mørke hår lå som en kappe ned over skuldrene. “Jeg tog den her med. Den skulle være ret god,” sagde hun og viftede med en dvd.

Josefine genkendte coveret. Det var en gammel film, der hed Bound, som handlede om to kvinder, der indledte et forhold og snød en gangsterbande. Hun kunne mærke sine kinder blusse op på ny, da Malene som det naturligste i verden tog hendes hånd og trak hende ind i sofaen. Hun satte filmen på og skænkede rødvin op i glassene. Normalt sad de med armene om hinanden, når de så film, men i dag satte Josefine sig i den anden ende af sofaen, fordi hun følte, det strålede ud af hende, hvor tiltrukket hun pludselig var af Malene.

“Hvad laver du helt derhenne, kom hen til mig,” sagde Malene, mens hun smilede det smil, der altid gjorde Josefine varm indeni. Malene med de blå øjne og smilehullerne. Malene med destore, runde bryster, der altid så ud, som om de var lige ved at springe ud af bh’en.

Begravet i hår og bryster 

Malene tog hende ind i sin favn, og de blev hurtigt opslugt af filmen. Det var beroligende at mærke Malenes hånd stryge hende over håret. Det gjorde hun altid, når de så film, strøg hende over håret.

I filmen havde gangsterbossens kønne elskerinde mødt en kvindelig håndværker, der var sexet på den rå og maskuline måde. Efterhånden som de to kvinder på skærmen blev mere og mere optagede af hinanden, blev Josefine mere bevidst om Malenes nærhed. 

“Det er næsten ligesom os til festen i weekenden.”

 

Hun kunne mærke Malenes ånde mod sit øre, da hun hviskede ordene. Josefine nikkede og opdagede til sin glæde, at Malene langsomt lod sine hænder glide ned langs hendes krop, forsigtigt og tøvende, som om hun ville sikre sig, at det var i orden. Hun lagde sin hånd på Malenes lår, samtidig med at hun lænede hovedet bagover for at se op på hende. De kiggede hinanden dybt i øjnene. Så lænede Malene sig ind over hende og gav hende det blideste kys, hun nogensinde havde fået. Hun kunne mærke Malenes lange hår stryge hen over sit ansigt og rakte munden frem efter mere.

De kyssede igen, denne gang kom deres tunger med. Malene nappede hende i læben, og Josefine rakte hænderne op efter hendes bryster, der glade poppede ud over kanten af blusen, da hun krængede den ned. Hun snuste godt ind, mens hun lå begravet i hår og bryster og de bløde læber, der kyssede hende overalt. Duften af blomster var overvældende, hun vidste ikke, det var muligt at dufte så godt.

Filmen spillede videre i baggrunden, men ingen af dem så den. De var alt for optagede af endelig at udforske hinandens kroppe efter i så lang tid at have gået op og ned ad hinanden uden at røre, men med lange øjne. Malene knappede hendes bluse op, mens Josefine trak Malenes nederdel ned. Det var en gammel drøm, der gik i opfyldelse, da de lagde sig nøgne ned på siden, bryst mod bryst.

Fræk og fugtig oralsex

Malenes bryster var store og brune med to små, lyserøde brystvorter som kirsebær på toppen af en kage. Josefine tog dem på skift i munden, de smagte af salt og nyvasket hud.

Malenes hånd fandt vej ned mellem hendes ben, og Josefine stønnede højt, da hun begyndte at kæle for klitoris. Det var en helt anden oplevelse end med hendes mandlige kærester, der ikke altid vidste, hvad de skulle gøre ved den. Det vidste Malene. Hun drev lynhurtigt ud på randen af orgasme. Josefine klyngede sig til hendes krop, da hun kom første gang, intensiteten overvældede hende, mens hun begravede sit ansigt ved Malenes bryster for ikke at skrige for højt. Hun kunne mærke orgasmen sprede sig bølgende ud gennem kroppen, det gjorde næsten ondt, så meget begærede hun hende.

Hun kunne se et stolt smil på Malenes ansigt, da de fik øjenkontakt, og hun nød at se blikket ændre sig til sløret lyst, da hun stak en finger op i hende. Så vendte hun hende om på ryggen og gled ned mellem hendes ben for at gøre gengæld.


Selv om hun ikke havde prøvet det før, virkede det som det naturligste i verden. Hun vidste instinktivt, hvilket tempo hun skulle sætte, og hvornår hun skulle skifte retning. Hun nød at mærke den magt, hun havde: Malene var hendes marionetdukke, der stønnede, når hun ville have det, og inderligt bad om mere, når hun trak det ud.

Det føltes som den allerførste gang, hun havde sex. Hun legede drillende med den våde klitoris et stykke tid, indtil hun forbarmede sig over hende og gav den fuld skrue. Malene spændte ryggen som en flitsbue og holdt krampagtigt fast i hendes lange hår, da hun kom.

Josefine lod sig falde ned oven på hendes krop, der duftede lige så sødt, som da de startede. Hun lagde sit ansigt tæt ind til Malenes hals og dækkede den med små kys, mens de begge ventede på, at deres åndedræt skulle falde til ro. Filmen var for længst forbi, men deres aften var først lige begyndt ...

Bragt første gang i Woman nr. 152 som Godnathistorie