© iStock

Sexnoveller: En sexet amerikaner

Da Nanna mødte sin tutor på universitetet i Boston, var hun kun opsat på en ting: sex! Samme aften!

1. marts 2018 af Veronica Kjærsted

Nanna hankede op i kufferten og kiggede op på den store bygning foran sig. Hendes mave var en stor knude af spænding, angst og sommerfugle. Hun havde altid drømt om at læse et semester i udlandet, og da studievejlederen havde fortalt hende om studieordningen på universitetet i Boston, var hun sprunget til med det samme. Her kunne hun nemlig få alle de fag, hun drømte om – og samtidig mærke det pulserende amerikanske storbyliv.

Som hun stod foran kollegiet med sin alt for tunge kuffert i hånden, var spændingen nærmest forsvundet, og en kold og klam følelse af at være helt alene i verden havde overtaget. Hun tog en dyb indånding og besluttede, at hun hellere bare måtte se at komme derind. Hvad var det værste, der kunne ske? Hun kunne jo altid tage hjem igen, hvis det viste sig at være helt forfærdeligt.

En time senere var hun kommet igennem indskrivningen på kollegiet og havde fået anvist sit værelse af en meget overfrisk amerikansk pige. Nanna havde tænkt, at hvis alle de andre studerende var sådan, ville hun hurtigt blive ensom og helt uden venner i det her land.

Morgenen efter vågnede hun tidligt. Hun skulle til møde med sin tutor, der ville vise hende rundt på campus. Under den varme bruser kom hendes gode humør og sommerfuglene i maven tilbage til hende. Vandet gled ned over hende, og oven på den spændte følelse i kroppen føltes hver enkelt dråbe som et kildrende kærtegn.

Læs også: Godnathistorie: Fræk flirt på kollegiegangen

Bare ben

Ude af badet smurte hun sin krop ind i den nye creme, hun havde købt i lufthavnen, og sprøjtede også den nye parfume på sin hals. Hun lagde en let makeup og satte sit lange, lyse hår op i nakken, inden hun vendte tilbage til værelset og åbnede sit klædeskab. Selv om det stadig var morgen, bagte solen allerede udenfor.

Det var sensommer, når den var bedst, og efter et par varme vindpust fra det åbne vindue besluttede Nanna at tage sin nye azurblå sommerkjole på. Den sad, som den skulle, og fremhævede hendes talje og hofter på den måde, som kun en rigtig lækker kjole kan. Farven fik hendes blå øjne til at skinne og fremhævede den solbrune kulør, hun havde fået på stranden derhjemme. Og så viste den lige nøjagtigt nok af hendes ben til at være fræk – uden at være udfordrende. Hun grinede lidt, da hun hørte sin mors stemme sige: “Lad nu være med at finde en eller anden fyr derovre, så du ikke kommer tilbage igen.”

Nanna var slet ikke indstillet på at få en kæreste lige nu, og efter alle de fjolser hun var rendt ind i de seneste par år, var mænd faktisk det sidste, hun kunne tænke på. Men okay, en lille flirt var jo aldrig af vejen ...

Den perfekte tutor

Ude på pladsen var det et stort kaos af nye studerende. Som udvekslingsstuderende havde Nanna fået sin egen tutor, der ville være hendes kontaktperson, mens hun læste. Hun havde ikke fået noget navn, men havde fået at vide, at tutoren ville være på den store plads midt på campus klokken ti den formiddag. Hun kom lidt for tidligt og opdagede hurtigt, at hun var alt, alt for fint klædt på. Alle de andre studerende havde jeans og T-shirt på, og der var ikke nogen af dem, der havde gjort noget særligt ud af makeup og hår. Flovheden begyndte at melde sig i hendes mave, da hun så et skilt med sit navn på. Hendes øjne gled opad, og det gibbede i hende, da hun mødte et par næsten sorte øjne. Han kiggede spørgende på hende og spurgte på klingende amerikansk:

“Are you Nanna?”

Nanna sank en ekstra gang, inden hun svarede. Hendes hjerte hamrede helt vildt, for der var noget ved denne her mand, der gav hende et sug i maven. Han lignede en af de her typiske amerikanske drømmemænd. Høj, mørk, solbrændt og veltrænet. Mens hun slugte ham med øjnene, nikkede hun. Hendes stemme ville stadig ikke, som hun ville.

Læs også: Godnathistorie: En djævel på et lagen

Han gav hende hånden og præsenterede sig. Josh hed han. Han var tredjeårsstuderende og gik altså et semester over hende. Og han skulle være hendes kontaktperson resten af semestret.

“Kom. Så viser jeg dig rundt på campus.”

Det føltes, som om han gav hende stød, da han lagde sin hånd på hendes bare arm. De begyndte at gå, og da hun langsomt vendte tilbage til virkeligheden, kom skammen over hendes tøjvalg igen op i hende. Hvad nu, hvis han syntes, hun var helt vildt mærkelig og dullet, fordi hun havde dresset sig sådan op?

Et par timer senere havde de været hele vejen rundt på campus, og Nanna var fuldstændig rundtosset. Det var så stort, at hun umuligt kunne finde rundt alene. Undervejs havde de småsludret lidt om USA og Danmark, og Nanna havde fundet ud af, at Josh var fra Californien og læste jura. Hun havde fumlet med de engelske gloser og følt sig konstant rød i hovedet – som en skolepige, der var lun på klassens lækre dreng. Josh havde et møde, sagde han, og Nanna mærkede skuffelsen prikke i sig, da han sagde farvel.

Læs også: Godnathistorie: Frække drømme

Hun havde ikke lyst til at slippe ham allerede. Og så hørte hun sin egen stemme spørge, om han havde planer om aftenen. Han vendte sig om og så lidt overrasket på hende. Hun fik fremstammet noget om, at hun jo var helt ny i byen og manglede nogen at spise aftensmad med. Det føltes som en evighed, før han svarede, og Nanna var allerede begyndt at tage sorgen over et afslag på forskud. Men så lyste hans ansigt op i et vaskeægte tandpastasmil, inden han sagde:

“Ja, lad os spise middag sammen. Jeg kender et rigtig godt sted ...”

Tændt ved tanken

Tiden indtil klokken syv sneglede sig af sted. Nanna kunne overhovedet ikke samle sig om noget. Hun var så tændt ved tanken om Josh, at hun flere gange måtte lade sine hænder glide ned over sine bryster, mens hun lukkede øjnene og tænkte på ham. Hun tænkte på, hvor længe det var siden, hun havde tændt så meget på en mand. Da hun tænkte nærmere over det, kom hun i tanke om, at hun nok egentlig aldrig havde haft så meget lyst til en mand, hun slet ikke kendte. Måske var det friheden ved at være så langt væk hjemmefra og væk fra alle dem, der kendte hende som den pæne pige.

Da hun lukkede sin frækkeste blonde-bh og satte brysterne på plads i den, besluttede hun sig for, at hun ville have ham. I aften. Efter at hun havde givet sig selv lov til at tænke tanken, var det, som om hendes nerver forsvandt. Hun følte sig endnu mere tændt ved tanken om, at hun nu havde den fulde kontrol over, at hun og Josh skulle have sex i aften.

Han hentede hende og kørte hende i sin bil hen til en lille italiensk restaurant. Da hun så de små borde med stearinlys, bredte der sig en varme i hendes krop. Når han havde valgt sådan en romantisk restaurant, måtte det betyde, at han også var interesseret i hende. Ellers havde han vel taget hende med på burgerbar!

De delte en flaske rødvin, spiste pasta og snakkede om alt muligt. Nanna følte det, som om hendes krop havde taget over, og hver fiber i den skreg efter at mærke hans krop tæt ind til sig. Hun tog sig selv i flere gange, mens han talte, at forestille sig, hvordan det ville føles, når han trængte op i hende, og hun måtte bide sig selv i læben for ikke at sukke højt. Hendes fødder fandt hans ben, og et sekund så han forskrækket ud over, at hun aede det. Hun overvejede ikke engang at trække foden til sig, og efter kort tid såhandaogsåudtilatnydedet–selvomhan stadig virkede lidt flov og overrasket over hendes gestus.

Læs også: Godnathistorie: Sexet date på ingen tid!

Da de var færdige med at spise, tog hun hans hånd, lænede sig over mod ham og hviskede, om ikke de skulle se at komme ud herfra. Han smilede bredt, men der var stadig en undren i hans ansigt, da han tøvende sagde:

“Sure...”

Kunne ikke vente

Han betalte, og hun tog hans hånd og hev ham ud i bilen på parkeringspladsen. Han skulle til at stikke nøglen i tændingen, men Nanna kunne ikke vente længere. Hun ville have ham her og nu. Med sin ene hånd greb hun nøglen, mens hun med den anden tog fat om hans nakke og hev hans mund ned til sin.

Hun kyssede ham, og inden længe begyndte hans tunge også at lege med. Hun trak hans T-shirt af ham og åbnede hans bælte. Han stoppede hende kort og spurgte hende hæst og gispende, om hun nu også var sikker. Hun nikkede ivrigt og svarede ‘Oh, yeah’, inden hun skubbede hans sæde helt tilbage og begyndte at sprede kys ud over hans overkrop oppe fra brystkassen og ned mod navlen.

Han stønnede, da hun tog ham i munden, og hun mærkede med et, hvor fugtig hun var mellem benene. Hun kiggede op i hans sorte øjne og hev kjolen over sit hoved. Hans store hænder flåede hendes bh op, og hun udstødte et næsten lettet suk, da hans hænder endelig fandt hendes brystvorter. Hendes mund legede lidt længere med ham, mens han kærtegnede hendes bryster. Og så kunne hun ikke mere. Hun måtte mærke ham oppe i sig. 

De stønnede begge højt af fryd, da hun sænkede sin krop ned over ham. Langsomt roterede hun med sine hofter og løftede sin krop op og ned. Hans hænder tog fat om hendes baller, så han kunne styre tempoet, mens hans tunge legede med hendes hårde brystvorter. Nanna havde aldrig været så fyldt af lyst, som hun var i det øjeblik, og det varede ikke længe, før hun og Josh højt stønnende måtte overgive sig og komme sammen. Bagefter sad hun et stykke tid med øjnene lukkede. Indtil hun mærkede Joshs læber mod sine.

Hun åbnede øjnene og kiggede lige ind i hans sorte øjne. Han grinede til hende, da hun sagde, at han nu havde fået sin første dansktime.

“Nå,” svarede han lidt efter. “Men hvis vi kører hjem nu, kan du måske få en lille time om amerikansk kultur. I sengen ...”

Vil du ikke gå glip af næste uges godnathistorie?

Bragt første gang i Woman nr. 100 som Godnathistorie.