Sexnoveller: En uventet trekant
© Getty Images

Sexnoveller: En uventet trekant

Mens Nana og Maria holdt venindemiddag, tog Nanas kæreste i biografen. Og han fik sig en temmelig hed overraskelse, da han kom hjem igen

17. maj 2018 af Woman

En uventet trekant

"Nå, jeg smutter nu. I må hygge jer." Thomas kyssede Nana i nakken og holdt om hende bagfra. Hun slap grydeskeen og vendte sig om for at kysse ham farvel. Hans hænder gled ned på hendes balder og videre ind på hendes inderlår. Hun mærkede den fugtige varme, da hun trykkede sig tæt ind mod ham og ønskede ham en god tur i biografen. Hun glædede sig, til han kom hjem igen. Så dækkede hun spisebordet i stuen, tændte stearinlys og trak vin op. Hun skænkede et glas til sig selv og tog det med ind i soveværelset, hvor hun klædte om til en sort kjole og lagde makeup. Hun glædede sig til at se Maria.

LÆS MERE Godnathistorie: Våd date

Hun var helt anderledes end Nanas andre veninder. Så fuld af liv og sanselighed, at Nana ikke havde kunnet undgå at blive fascineret af hende med det samme, da hun var begyndt på arbejdet. Hun var fantastisk smuk med lange ben, langt, tykt mørkt hår og store, brune øjne. Og så gik hun altid i tøj, der lå lige på grænsen af, hvor udfordrende man kunne klæde sig på den ellers tilknappede arbejdsplads. Derfor havde Maria været et frisk pust - og hun havde drejet hoveder på både mænd og kvinder. Nana havde følt sig draget af hende, og de endte med at spise frokost sammen hver dag, fordi de havde så meget at tale om. Og der gik ikke længe, før Nana havde inviteret Maria på mad.

Hede kys

I dagene op til havde Nana følt en sær uro i kroppen. Hun havde brugt timer på at planlægge menuen og havde stået længe foran klædeskabet og hevet det ene stykke tøj efter det andet ud. Det ringede på dørtelefonen. Nana indsnusede duften af sød parfume og frisk luft, da Maria gav hende et kram. Hun havde en buket blomster og en flaske champagne med, og inden Nana havde fået blomsterne i vand, havde Maria poppet champagnen. Middagen fløj af sted, og Nana tænkte, hvor mærkeligt det var, at hun følte sig tættere på Maria, end hun gjorde på sine gamle veninder.

De havde drukket en hel flaske champagne og en flaske rødvin, og da de rykkede over i sofaen, snurrede det behageligt i Nanas krop. Maria satte sig helt tæt på hende. Hun så Nana dybt ind i øjnene, mens de blidt stødte deres glas sammen. “For os,” sagde hun, inden hun førte glasset op til sine fyldige læber. Nana var som hypnotiseret. Det sitrede i hendes krop, og det gik op for hende, at den nervøsitet, hun havde mærket hele dagen, handlede om, at hun følte sig tiltrukket af Maria. Hun havde aldrig før haft det sådan med en anden kvinde, og hun var ikke et sekund i tvivl om, at hun elskede Thomas. Men vinen og Marias selskab havde givet hende lyst til bare at smide hæmningerne og ignorere tankerne.

LÆS MERE Godnathistorie: Hed togtur

Hun nåede knap at tænke tanken til ende, før Maria lagde sin hånd på hendes lår. Det gav hende næsten stød, men hun trak sig ikke væk. Og da Maria lænede sig ind for at kysse hende, gav hun efter. Hun fik åndenød og mærkede sit hjerte hamre i brystet. Drillende lod Maria sin tunge glide ind i Nanas mund, og Nana gengældte det instinktivt. Hun kærtegnede Marias nakke og lod sin hånd glide ned over hendes ryg. Maria gengældte ved at snige sin hånd om på Nanas ryg og langsomt åbne lynlåsen.

Nana mærkede varmen brede sig i kroppen. De to kvinder kyssede. Hvert eneste kys sendte et gys af vellyst igennem Nana, der prøvende tog kjolen af Maria. Hun kiggede begærligt på Nana, der gøs, da Maria forsigtigt lod sine kys fortsætte fra halsen ned over kravebenet og ned til hendes bh. Marias mund nippede let i hendes brystvorte uden på undertøjets tynde stof. Med hånden åbnede Maria bh’en, og der gik et sug af ophidselse igennem Nana, da Marias bløde læber endelig lukkede sig om brystvorten.

Varm velkomst

Nana stivnede, da hun hørte nøglen i døren. Kom Thomas allerede hjem? Han stod et øjeblik og måbede ved synet af de to i sofaen. Nanas hjerte hamrede af en blanding af ophidselse og angst for, hvordan han ville reagere. Thomas kiggede på Nana. Så kiggede han på Maria og tilbage på Nana. Og så flækkede hans ansigt i et bredt smil, da han satte sig ved siden af Nana, så hun havde ham på sin ene side og Maria på den anden.

Thomas kyssede hende intenst, og hun kunne mærke, at han allerede var ophidset. Da han begyndte at kærtegne hendes bryster, lukkede hun øjnene og tog imod. Imens kærtegnede Maria hendes lår, og hun nød følelsen af fire hænder på sin krop. Med et hurtigt tag fik Maria hevet trusserne af Nana. Imens slikkede Thomas koncentreret på hendes ene brystvorte. Marias tunge bevægede sig op ad Nanas inderlår, og hun gøs, da Maria blidt pustede på den bane, hun lige havde slikket. Thomas så op og kiggede ned på Maria, der nu lå mellem Nanas ben.

LÆS MERE Godnathistorie: Sexet motion

Nana så ham ind i øjnene og opdagede, at han frydede sig næsten lige så meget som hende, da Marias tunge ramte hendes klitoris. Maria tog sig god tid til at ophidse Nana. Hun slikkede langsomt hele vejen rundt om den pulserende knop mellem Nanas ben, der snart føltes, som om den skulle sprænges af lyst. Thomas tog tøjet af, og Nana var lige ved at overgive sig til Marias insisterende tunge, da Thomas og Maria byttede plads. Thomas vendte Nana om og stønnede højlydt, da han trængte op i hende bagfra. Maria sad foran hende, og Nana fandt hendes smukke bryster med sine læber. Hun nød at mærke den hårde brystvorte glide ind og ud af munden, mens Thomas stødte dybt oppe i hende.

Hendes hænder gled ind mellem Marias ben og kærtegnede hende. Det gjorde kun hendes ophidselse større at mærke, hvor våd Maria var, og høre hendes tilfredse støn. Hun mistede den sidste kontrol, da Maria fandt hendes klitoris med tungen igen. Det var, som om Thomas’ stød, Marias slik og hendes egne rytmiske kærtegn mellem Marias ben gik op i en højere enhed. Deres stemmer blandede sig med hinanden i dybe suk, der taktfast blev hurtigere, og da Nana kom, kunne hun høre Thomas brøle, mens Maria sitrede under Nanas fingre. De lå lidt uden at sige noget. Så rejste Maria sig lige så stille og tog sit tøj på. Hun gik hen til Nana og kyssede hende. “Tak for i aften,” smilede hun. Thomas lå og betragtede dem med et tilfreds smil på læberne. “Jeg er glad for, du kom hjem,” sagde Nana. “Det er jeg godt nok også," grinede han. 

Bragt første gang i Woman nr. 126 som Godnathistorie