© Getty Images

Sexnoveller: Erotisk overarbejde på jobbet

Sex med studentermedhjælperen var ikke lige, hvad Sidsel havde i tankerne, da hun blev ansat i sit første job som advokat

6. februar 2018 af Woman

Erotisk overarbejde på jobbet

Advokat Sidsel Rosenbæk. Sidsel kunne næsten ikke fatte, at visitkortet var hendes. Og så endda i et velrenommeret advokatfirma.

Her på den første dag var hun blevet vist rundt og havde hilst på alle sine nye kollegaer. Dagen var fløjet afsted, og nu havde hun endelig et øjeblik for hende selv.

Hun lukkede døren på klem for at lade det hele synke ind. Et par sekunder stod hun bare og nød rummet. Hendes helt eget kontor. For første gang nogensinde.

Mødet med den frække studentermedhjælper

“Undskyld,” lød stemmen, der forskrækkede hende ud af hendes dagdrømmerier. Hun vendte sig om. Foran hende stod en ung mand - vel omtrent fem år yngre end hende. Han var høj og lyshåret og afslappet klædt i jeans og T-shirt. En komplet modsætning til alle de jakkesætklædte, midaldrende mænd i firmaet.

LÆS MERE Test din viden om sex

“Hej! Jeg er din studentermedhjælper Anton,” sagde han og rakte hånden frem. Sidsel tog den og mærkede en kildrende fornemmelse i sin krop. Der opstod en lidt pinlig pause, så Sidsel begyndte at fortælle Anton, hvad hun forventede af ham.

Hun lagde mærke til, at han forsøgte at fange hendes øjne, mens hun talte. Og når han fangede dem, holdt han dem fast, indtil hun blev så befippet, at hun var nødt til at slå blikket væk.

Blikkende forplantede sig i hendes underliv, der pludselig føltes meget levende. Hun havde aldrig før reageret sådan på en mand, hun ikke kendte, og hun var flov over det. Studentermedhjælperen!

En vild drøm

Hans hænder bevægede sig ned over hendes krop og kærtegnede hendes bryster. Hele tiden holdt han øjenkontakten med hende - også da han kyssede hende blødt. Hun gengældte hans kys og lod sig forsvinde i hans blå øjne...

Vækkeuret ringede, og Sidsel indså, at hun netop havde haft en lidt for vild drøm om Anton. Hun havde ellers virkelig forsøgt at skyde ham ud af hovedet de sidste par dage, men da hun havde set i sin arbejdskalender, at Anton kom på arbejde i dag, var hendes tanker begyndt at køre deres helt eget løb.

LÆS MERE Sexen alle mænd drømmer om

Drømmen gav hende en uimodståelig lyst til at lukke øjnene igen, men hun skulle på arbejde, så hun modstod fristelsen og stod op og begyndte at gøre sig klar.

Foran klædeskabet valgte hun et sæt tøj, der var lidt mere feminint, end det hun plejede. Hun lod også sit hår hænge løst og gjorde sig umage med makeuppen.

Men på vej i toget kom hun alligevel til fornuft og mindede sig selv om, at Anton ikke var en flirt - men en kollega på hendes vigtige job! Hun satte håret op og tørrede lipglossen af.

Sex banker på døren

Dagen fløj afsted. Sidsel havde travlt med sin første sag, og hun ville have, at alt skulle være perfekt. Hun var helt opslugt, da det bankede på døren, og Anton kom ind.

Han lagde nogle papirer på bordet, strakte sig og kiggede på sit ur.

“Er det o.k., at jeg smutter nu?”

Hele Sidsels krop skreg, at det var det ikke, for hendes fantasi havde helt andre planer. Hun kiggede også på sit ur og opdagede forskrækket, at den var halv otte.

“Gud, jeg vidste ikke, at klokken var så mange,” sagde hun og bemærkede, at han var ret veltrænet inde bag T-shirten.

“Det gør ikke noget,” sagde han og tilføjede:

“Jeg har ikke noget, jeg skal nå, så jeg kan godt blive lidt længere.” Sidsel syntes, hun kunne skimte et skælmsk smil på hans læber, da han sagde det.

LÆS MERE Sådan scorer du på jobbet

Hun nåede lige at tænke, at han kun sagde det for at være hjælpsom. Men da hans blik gled ned over hendes krop, blev hun overbevist om, at han flirtede. Hun var vildt forvirret.

“Du må faktisk gerne give en hånd med nogle breve,” fremstammede hun med bankende hjerte.

“Okay,” svarede han. “Men skal vi ikke have noget mad først?”

Sex på skrivebordet

Hun famlede for at få sushibakken åben. De var de eneste tilbage på kontoret, og hun følte sig pludselig befippet som en lille skolepige og kunne ikke finde ud af at opføre sig som en chef.

Mens de spiste, opdagede hun, at Anton var en helt vildt sød og sjov mand. Han kiggede meget intenst på hende, når hun talte, og smilede på en måde, som, hun var sikker på, måtte være flirten.

De rakte ud efter soyaen på samme tid, og deres hænder rørte hinanden. En kildren startede i den hånd, der rørte hans, og bredte sig ud i hendes krop, hvor den endte i hendes underliv, der begyndte at dunke let.

LÆS MERE 10 tips til at forføre ham

Et lidt akavet øjeblik opstod men så tog han hendes hånd og trak hende over mod sig på den anden side af skrivebordet.

Han kyssede hende ganske let, nærmest prøvende. Hun vidste, at det, de gjorde, var forbudt. Og hun vidste, at hvis det blev opdaget, ville hun miste jobbet. Men det var, som om alt det forbudte gjorde hende endnu mere tændt.

Deres tunger legede med hinanden. Hendes hjerte hoppede et ekstra slag af ophidselse, da han ryddede skrivebordet med en enkelt håndbevægelse og løftede hende op på det.

Han stillede sig imellem hendes ben og gik langsomt i gang med at knappe hendes skjorte op, mens han stadig kyssede hende på munden. Han løsnede hendes bh, trådte et skridt tilbage og betragtede hendes bryster.

LÆS MERE Sex på jobbet - sådan gør du

Hun følte sig pinligt berørt, men han kiggede op med et barnligt udtryk i ansigtet, som om hendes bryster var det mest fantastiske, han nogensinde havde set.

Hans mund gled ned over hendes hals og ned til hendes strittende brystvorter. Han sugede let på dem og fik hende til at gispe af fryd. Han bevægede sin tunge længere ned, og selv om hun gerne ville mærke hans tunge mellem sine ben, hev hun hans ansigt op igen. Lysten efter ham fyldte alt, så hun kunne ikke vente længere end allerhøjst nødvendigt!

Klimaks: faste baller og hårde stød

Han fangede signalet, smilede og stønnede højt, da han stødte op i hende første gang. Hun greb fat om hans faste baller og styrede hans stød med hænderne, så de skiftevis var langsomme, hurtige og dybe.

Hun kunne mærke, hvordan hele hans krop spændte til, og hun måtte bide ham let i læben, da hun endelig fik forløsning for al den ophidselse, der havde boblet i hende.

Han blev stående et øjeblik, til musklerne var afslappede. Så kyssede han hende og trak sig væk.

Han kiggede beundrende på hende, inden han smilende erklærede, at det nok ville blive en del sjovere at arbejde over sammen med hende, end det var med hendes forgænger.

Bragt første gang i Woman nr. 108 som Godnathistorie.