© Getty Images

Sexnoveller: Et erotisk stykke

Siden Sara så ham bygge på et amfiteater i parken, havde han været i hendes tanker. Hans stærke arme, muskuløse overkrop, de blå øjne...

13. februar 2018 af Eva Hansen

Det var en smuk og solrig sensommerdag, men Sara kunne godt mærke, at hun havde overvurderet solens evner, da hun tog en tynd kjole på. Og så endda uden trusser – hvad tænkte hun på! Alligevel gik hun målrettet mod det sted, hvor hun så ham sidst.

Der var kun få mennesker i parken denne eftermiddag, og han plejede at arbejde som en af de sidste. Så meget vidste hun. Det var egentlig fjollet, tænkte Sara. Det var et rent tilfælde, de havde mødtes for tre dage siden. Hun havde været ude på sin løbetur og var stoppet op og havde ikke kunnet få øjnene fra ham. Han havde svedt og taget T-shirten af, og musklerne i overkroppen havde flekset, mens han arbejdede. De havde flirtet og snakket, og Sara var svømmet hen i hans øjne.

Følelsen havde været der med det – en basal lyst til ham, som var bygget op over de seneste dage og nu var næsten uudholdelig. Hun bed sig i læben, da hun nærmede sig lysningen, hvor parkvæsenet byggede amfiteater. Der var han. Han stod med ryggen til hende og arbejdede alene. Byggepladsen så tom ud, og der holdt kun en bil, som Sara regnede med var hans. Hun sank en gang og mærkede en lammende nervøsitet. Hun vidste pludselig ikke, hvad hun skulle gøre. Hun ville have ham, ja. Men hvordan?

Læs også: Godnat: Grænseløs sommerhushistorie

Så vendte han sig om og kiggede på hende. Hjertet hamrede derudad. Sara kunne se musklerne i hans triceps bevæge sig, da han slap hammeren og kom hende i møde. Nu stod de kun en halv meter fra hinanden. De blå øjne stirrede intenst på hende, mens han smilte.

Langsomt knappede Sara de to øverste knapper i kjolen op og gav frit udsyn til sin bh. Uden et ord trak han hende ind til sig, og Sara gav villigt efter. En hånd gled ned ad hendes ryg og lænd, og Sara nød hans berusende moskusagtige duft. Grådigt kyssede han hende, og hans tunge og læber gled ned til halsen og videre ned til brystet.

Sara lukkede øjnene og gav sig hen. Fingre og hænder gik på opdagelse uden på tøjet, og Sara mærkede den hårde bule mod sin mave, da han holdt hende tæt ind til sig.

Drillende tunge

Pludselig løftede han hende op og bar hende ind gennem en dør til amfiteatret. Sara nåede at registrere den runde scene og de pladser, som var rundt om dem. Det mindede om en romersk arena, og hun nød tanken om at være hovedpersonen i den scene, som nu skulle udspille sig.

Læs også: Godnathistorie: Forbudte kærtegn

Han lagde hende på græsset og trak sin T-shirt af. Sara satte sig på knæ og lod hænderne kærtegne hans brystkasse og fulgte konturerne af de markerede mavemuskler. Let lod hun hånden glide ned og pressede den mod bulen i hans jeans. Han gav et støn fra sig og flåede hendes kjole op, så flere af knapperne sprang af. Han pressede hende tilbage på ryggen og kærtegnede hendes bryster, som han fik befriet fra bh’en. Brystvorterne rejste sig under hans hede berøringer, og da hans læber først kyssede og derefter blidt cirklede rundt om brystvorterne for til sidst skiftevis at sutte og slikke, stønnede Sara af ren og skær liderlighed.

Hun hjalp ham med at få løsnet bæltet og knappet jeansene op. Den store pik sitrede, da den endelig blev sluppet fri. Han satte sig overskrævs på hende og skubbede lænden frem, så pikken nu var lige ud for Saras mund. Hun rakte tungen ud og lod den drillende spille om hovedet. Tog ham ind og slikkede og suttede, mens han stønnede af grådigt velbehag.

Langsomt begyndte han at støde, mens hun havde ham i munden. Med den ene hånd styrede hun, så hun kunne tage ham dybt ind, men samtidig kontrollere det. Med ét trak han sig ud, og Sara skulle til at protestere. Men inden hun fik sagt noget, lagde han an til en 69’er, så pikken igen var ud for hendes mund, og han havde udsyn til hendes køn.

Sara tog ham igen ind og mærkede, hvordan han hurtigt trak kjolestoffet op under hende. Blidt mærkede hun en varm tungespids på sit inderlår, og hans åndedræt kildede mod hendes klitoris. Sara pressede sig utålmodigt op imod ham for at vise, at hun var mere end parat.

Læs også: Godnathistorie: Sensuel sensommer-fest


Hårde stød

Endelig begyndte hans tunge at tilfredsstille hende. Lysten var så overvældende, at Sara ikke længere kunne koncentrere sig om det, hun var i gang med. Hun satte sig med skødet over hans ansigt, smilte frækt og intenst, mens hun overlod arbejdet til ham. Kjolen lod hun falde ned, så den dækkede hans ansigt. Hun sænkede sig og mærkede igen tunge og læber mod sit hede skød.

Sara styrede rytmen, idet hun skiftevis trak sig lidt tilbage og sank ned over ham. Da hun mærkede en finger, som langsomt kneppede hende, mens hans tunge og læber kærtegnede klitoris, var det, som om hele verden var lukket ude. Der var kun dem på et halvfærdigt amfiteater en mild sommerdag. Hun vred og vendte sig og gav sig hen, da orgasmen kom væltende.

Hans stærke hænder vendte hende rundt og med et fast greb om hendes hofter borede han sig op i hende bagfra. Sara skreg af lyst, da hun mærkede den store pik fylde hende ud. Hun kunne høre nosserne klaske mod sin numse. De hårde stød blev hurtigere og hurtigere. Hun mærkede en hånd på sin ene skulder, som holdt hende i en fast skruestik, mens han kneppede hende.

Med et flød alt sammen og eksploderede i en kaskade af lyst, mens Sara kom igen. Hun mærkede ham stivne og nød fornemmelsen, da han kom oppe i hende. De væltede om på siden. Sara kærtegnede hans mørke hår, og duften af frisk sved og sex fyldte hendes næsebor. Det var den perfekte afslutning på scenen, og hun bildte sig ind at kunne høre klapsalver og blikke fra det tiljublende publikum, mens deres åndedræt faldt til ro.

Bragt første gang i Woman nr. 138 som Godnathistorie.