Sexhistorie | Sexet og fræk bustur
© iStock

Sexnoveller: Forbudte kærtegn

En ti timers bustur kan føles ekstra lang, når man sidder tæt op ad sin nye, sexede kæreste. Heldigvis er der bagsædet...

20. april 2018 af Isabella Lind

Mette var ved at gå til af varme og havde efterhånden smidt så meget tøj, som hun syntes, hun kunne tillade sig. Der var trods alt andre i bussen. Thailændere, for det meste. Hun og Simon var på vej tværs gennem landet til det sidste stop på deres backpackerferie og havde oprindeligt valgt den ti timer lange bustur, fordi den var billigst. Nu var hun ikke længere sikker på, at det var de sparede penge værd.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Flirt på Facebook

Det var hårdt at sidde så tæt op ad Simon uden at måtte røre ved ham. De sad bagerst i bussen, hun kun iført en lille top og en nederdel. Hver gang bussen kørte over et hul i vejen, stødte hendes krop sammen med Simons. Der var tilsyneladende rigtig mange huller på ruten, for hun kunne hele tiden mærke deres bare hud mod hinanden. 

Simon havde også smidt sin T-shirt, og Mette nød synet af hans veltrænede, brune overkrop, der lå henslængt op mod vinduet, mens han sov. De havde kun været kærester i et halvt år, og de befandt sig stadig i den periode, hvor de havde lyst til hinanden hele tiden. Det gjorde det endnu mere ulideligt at sidde så tæt på ham uden mulighed for at røre ... 

Udspilede shorts

Hver gang Mette var døset hen i løbet af turen, var hendes drømme straks blevet fyldt af hede sexfantasier om hende og Simon. Hun betragtede ham. Gad vide, om han havde den samme slags drømme. Hun kunne i hvert fald se på hans shorts, at en del af hans krop var i humør til sex.

Hun kastede et hurtigt blik ud over bussen. Alle folk sad med ryggen til dem og snakkede. Nogle kvinder vuggede deres børn i søvn, og to gamle mænd spillede kort hen over midtergangen. Mette rykkede sig langt ned i bussædet og lod prøvende sin hånd glide ned langs Simons ben.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Sensuel sensommer-fest

Han smilede i søvne. Ganske forsigtigt lod hun sin hånd glide frem og tilbage op og ned ad hans lår, og hun kunne se på hans shorts, at det fik hans erektion til at vokse. Mens hun aede hans lår, lod hun sin hånd komme nærmere, indtil hun tilfældigt strejfede hans stive pik inde under stoffet. Simon vågnede og så på hende med øjnene fyldt af begær. Da han opdagede, hvor hun havde sin hånd, lagde han febrilsk jakken hen over sine ben og kiggede nervøst rundt i bussen. Der var ingen af de andre, der så på dem.

Han forsøgte at fjerne hendes hånd inde under jakken, men Mette sendte ham et blik, og med et skævt smil opgav han hurtigt sin dydige adfærd. Som om de havde aftalt det, lod de sig begge glide langt ned i sæderne, og Mette gav sig til langsomt at rive den af på Simon under jakken. Det var meget ophidsende, at de ikke kunne kysse hinanden åbenlyst, men kun måtte røre hinandens kroppe de steder, hvor ingen kunne se det.

Simon fik listet sin hånd op under Mettes skørt og lod legende sin finger følge trussekanten i, hvad der føltes som urimeligt lang tid, inden den sneg sig indenfor. Simon kyssede hende på halsen og bed hende i skulderen, da han var lige ved at komme. Uden at have talt om det vidste de begge to, at legen i bussen kun var en optakt. En gang imellem, når Simon havde tjekket omgivelserne for fri bane, lod han en hånd massere hendes bryster og en finger blidt cirkle rundt om hendes brystvorter. Mette kunne se dem rejse sig under hans berøring.

Busturen var pludselig blevet meget sjovere, og det var en udfordring at være opfindsom med berøringerne, når de ikke kunne gå hele vejen. På et tidspunkt tog Mette sin lille hovedpude og lagde sig ned, som om hun ville tage sig en lur med sit hoved i kærestens favn. Ganske stille gav hun i stedet Simon et blowjob, og hun kunne mærke, hvordan hans krop spændtes af skiftevis fryd og angsten for at blive opdaget.

Det gav en kildende fornemmelse i maven at skjule deres pillerier for resten af bussen. Til sidst gled den konstante ophidselse over i døsighed i den evigt rumlende, varme bus. Mette og Simon faldt i søvn, mens de lå op ad hinanden.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Grænseløs sommerhushistorie

Rene og hvide lagner

De vågnede først, da bussen standsede. Mette følte sig veludhvilet og var igen fuld af energi ved udsigten til at kunne få Simon for sig selv. De tog deres rygsække på og gik hånd i hånd hen for at finde deres hotel nede ved stranden. De havde været enige om at finde et dyrt et til den sidste del af ferien. Det viste sig at være en god ide. Mette blev helt glad ved synet af de rene, hvide lagner på deres lyse værelse.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Familiesfest med overraskelser

De tog begge en hurtig douche for at komme af med rejsesveden, men ingen af dem tog tøj på bagefter. De lagde sig i stedet nøgne på sengen, og i lang tid lå de bare og så på hinanden, mens de flettede fingre og aede hinanden.

“Du var meget fræk i bussen,” sagde Simon.

Mette kvitterede ved at give ham et dybt kys, der straks vakte den ild, der havde raset i dem begge, mens de sad fanget på det kvælende bussæde. Simon var over hende som en glubsk ulv, hans hænder for op og ned på hendes solbrune krop, mens hans kyssede hende grådigt. Mette klynkede og slyngede sine ben rundt om hans hofter, og han gled op i hende uden besvær.

De fandt hurtigt rytmen og elskede intenst et stykke tid, indtil Mette rullede ham rundt, så hun kom ovenpå. En enkelt sveddråbe gled ned mellem hendes bryster, mens hun langsomt begyndte at ride ham med sine ben i et stramt greb om hans krop. Simon tog hende på brysterne, mens Mette erfarent bevægede sig hurtigere og hurtigere med roterende hofter.

Deres fælles støn steg op mod airconditionviften under loftet, indtil de ikke kunne holde sig tilbage længere – og kom. Igen faldt de i søvn viklet ind i hinandens kroppe. Mette gav varmen skylden for, at de skiftevis sov og elskede, mens de var på hotellet. De fik i hvert fald ikke set noget som helst af byens kulturliv.

Da de tjekkede ud fra hotellet, spurgte manden i receptionen, om han skulle bestille en taxa til dem. De så på hinanden og sagde nærmest i kor: “Nej tak, vi tager bare bussen.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman som Godnathistorie.