sexnoveller: fræk festival
© Getty Images

Sexnoveller: Fræk festival

Selvfølgelig tog Sille på festival for at høre musik med veninderne. Men et par blå øjne og en veltrænet overkrop var nu heller ikke værst

6. februar 2018 af Susanne Jønsson

Sille kunne ikke lade være med at grine, mens hun kiggede på manden med stråhatten. Han forsøgte at holde både sin pengepung og de fem fadøl, han havde købt, mens folk omkring ham masede for at komme foran i køen til baren. Da han næsten var nået ud af kredsen, tabte han den øl, han havde haft mast fast under armhulen, så skummet sprøjtede ud over ham. Lige i det sekund fik hun øjenkontakt med ham, og han sendte hende et skævt smil over øllet, der gled ned ad hans T-shirt og gjorde den klæbrig og gennemsigtig i sommervarmen.

Sille så sig om på pladsen foran Orange Scene med et glad suk. Hun elskede bare Roskilde, især når der var 30 grader ligesom i dag. Hun lod blikket vandre hen over alle de mennesker, der gik forbi, og blev overrasket, da hun pludselig så, at manden med stråhatten havde kurs direkte mod hende.

“Hej. Nu da jeg alligevel ikke har øl nok til de andre, så kan vi to måske bare dele dem i stedet for?” sagde han, idet han som det naturligste i verden satte sig ned ved siden af hende og rakte et plastikkrus frem.

 Læs også: Godnathistorie: Sex and the city

Hun tog imod det, men gik næsten i stå, da hun så ind i hans øjne. De var isblå og gav hende en behagelig kuldegysning ned langs rygraden, på trods af at solen skinnede fra en skyfri himmel. Man skulle tro, at hendes veninder også kunne mærke, hvordan sommerfuglene begyndte at flyve rundt i hendes mave, for de vendte sig diskret væk og snakkede videre, så hun kunne tale med Stråhatten i fred.

Han hed Mikkel, og det var første gang, han var på Roskilde, så Sille tilbød at vise ham rundt. Det blev starten på en fed dag, hvor de bare slentrede rundt på festivalpladsen og snakkede i timevis. På et tidspunkt tog han hendes hånd, så de ikke skulle blive væk fra hinanden i mængden, men han gav ikke slip, da de kom ud på den anden side. Han havde nogle dejlige, store hænder, som gav hende små jag af ophidselse, når han gav hendes fingre et klem eller lod sine fingre flette sig ind i hendes.

Sent på aftenen gik de ned i hendes lejr, der var tom for mennesker. De satte sig på et tæppe og tændte en lygte. I dens flakkende skær så Mikkels øjne endnu mere intense ud, og da han endelig lænede sig frem for at kysse hende, var Sille så tændt, at hun næsten ikke kunne holde det ud.

 

Hun knurrede af vellyst, mens deres tunger legede med hinanden. Han nappede hende i læben og tog et fast greb om hendes nakke, mens kyssene blev dybere og mere vilde.

 

Læs også: Godnathistorie: En sanselig aften 

Svulmende armmuskler

Hun lod sine hænder glide op ad hans lår og mærkede til sin glæde, hvordan hans stive pik kæmpede for at komme ud af shortsene, der pludselig virkede alt for små. Hun gav sig til at kærtegne hans pik uden på stoffet og mærkede, hvordan hans åndedræt blev dybere og hæsere. Han lod sine læber glide kærtegnende ned ad hendes hals, mens hans ivrige hænder fandt vej til hendes bryster under T-shirten.

Med et enkelt fingerknips var bh’en åben, og hans fingre lukkede sig glade om hendes bryster, hvor de drillende cirklede om hendes stive brystvorter.

Hun spændte sin ryg som en flitsbue og lagde hovedet bagover, da hans bløde læber fandt vej til brysterne. Det sendte varme stråler gennem hendes krop, når hans tunge nappede i brystvorterne, eller når han kyssede hende blidt rundt omkring. Mens festivalens mange nattelyde flimrede omkring dem, løftede han hende op i sine arme, som om hun intet vejede, og bar hende ind i teltet.

De var helt nøgne nu, og sveden gav deres kroppe en skinnende overflade, mens Mikkels ryg svajede over hende. Igen holdt han hendes blik fast, så han kunne se hendes lyst, da han trængte ind i hende første gang. De brød ikke øjenkontakten ét sekund, mens hun mærkede, hvordan han fyldte hende helt ud. Hun tog et fast greb om hans baller, mens hun fulgte det tempo, han satte. Han startede ud med langsomme, blide bevægelser. Sille kunne mærke, hvordan en kuldegysen bredte sig fra nakken og ned gennem hendes krop, mens Mikkel begyndte at bevæge sig en anelse hurtigere. Hun havde lukket øjnene nu, men vidste, at han stadig betragtede hende, hvilket gjorde hende endnu mere ophidset.

“Du er fræk,” hviskede han i hendes øre. Hun så op på ham igen. 

“Vil du have mere?” Hun nikkede og pressede sin krop mod hans, kyssede ham grådigt og lod sig falde ned på ryggen igen, da han stødte til. Hun viklede sine ben rundt om ryggen på ham og måtte bide sig selv i læben for ikke at råbe for højt, da han gav efter for lidenskaben. Han elskede heftigt og intenst med hende, indtil de begge kom og faldt om på jorden. Sille nåede lige at give ham et par små kys i nakken, inden søvnen overmandede hende.

 Læs også: Godnathistorie: Flirt på Facebook

Med en hurtig bevægelse trak hun T-shirten over hovedet på ham og noterede med glæde, hvor veltrænet han var. Rundt om hans svulmende armmuskler slyngede en tatovering sig, og han havde tilpas med hår på brystkassen. Trods varmen og støvet fra festivalen duftede han fantastisk godt af mand, og hun begravede sit ansigt i hans krop, mens han tog hendes trusser af. Han tvang hendes hoved tilbage, så han kunne se hende ind i øjnene med et bestemt blik, mens han lod en finger finde vej op ad hendes ben og ind imellem dem.

Med erfarne bevægelser bragte han hende i løbet af ingen tid på grænsen af orgasmen.

Fyldte hende ud

Hele Roskilde ville kunne høre hendes støn, hvis han ikke samtidig havde stukket en tommelfinger ind i munden på hende. Hun trak hans shorts ned og gav sig til at rive ham af med rytmiske bevægelser. Deres hæse støn fandt en fælles melodi, der løbende steg og faldt i styrke. Mikkel bed hende i halsen og nappede hende i skulderen, mens hun klynkende suttede løs på hans finger i sin mund.

Hun vågnede næste formiddag, da hun kunne høre sine veninder snakke uden for teltet. Mikkel lå med hovedet i hænderne og betragtede hende.


“Hvad siger du til at komme hen og se mit telt i dag?” foreslog han, mens han lod en finger glide ned over hendes varme, solbrune krop.

Sille nikkede.

 

Bragt første gang i Woman nr. 148 som Godnathistorie