© iStock

Sexnoveller: Fræk flirt på kollegiegangen

Da Lasse flyttede ind på gangen, blev det endnu sjovere for Mille at bo på kollegiet...

6. marts 2018 af Isabella Lind

Det var en aften, de som sædvanlig havde lavet mad sammen, og Mille og Lasse skulle tage opvasken. Lasse blev ved med at tjatte til hende med viskestykket, så hun pustede nogle sæbebobler op i hovedet på ham. Lasse lod, som om det gjorde ham meget vred, og brølede, da han løb efter hende rundt om bordet. Han fik fat i Milles arme og tvang dem om bag ryggen på hende og maste hende op mod muren. Og det var, da de stod sådan – tæt – at Mille fik lyst til at kysse ham.

Hun havde aldrig før lagt mærke til hans øjne, men nu slog det hende, hvor grønne og intense de var. Hun kunne mærke sit hjerte slå hårdt i brystet, og pludselig så Lasse også meget alvorlig ud, mens de kiggede på hinanden. De andre var gået ind på deres værelser, så der var stille i køkkenet. Lasse gav brat slip på hendes hænder.

“Måske skulle vi se at blive færdig med opvasken,” sagde han.

Mille nikkede. Hun kunne ikke sige noget, og resten af tiden stod de mest i tavshed ved siden af hinanden. Milles fingre smuttede tit på tallerkenen af nervøsitet over at stå så tæt på ham. Hun syntes stadig at hun kunne dufte ham og blev nærmest hypnotiseret af at betragte hans hænder. Hun havde aldrig lagt mærke til, hvor perfekte de var, og hun måtte tage sig sammen for at tvinge billedet af hans hænder på hendes bryster ud af hovedet.

Mille sang af sine lungers fulde kraft, mens hun pakkede papkasserne ud. Hun havde med vilje søgt efter et kollegie-værelse med fælleskøkken. På den måde kunne hun lære nye mennesker at kende, og hun var superglad for værelset på et kollegium i den indre by.

Læs også: Godnathistorie: Speciale-sex

Kollegiet var ikke særligt stort, og allerede efter en måned føltes det, som om de andre beboere var hendes familie. Faktisk var hun så glad for at bo der, at hun sjældent gad at gå i byen andre steder. Hun mødte altid nogen, hun kendte, i kollegiebaren, og når hun blev træt, tog det præcis tre minutter at daffe op i seng.

Mille havde boet på kollegiet i fire måneder, da Lasse flyttede ind. Han fik et værelse i den anden ende af hendes gang, og allerede fra begyndelsen var han meget social, så han kom hurtigt med i fællesskabet og den madklub, som Mille havde sammen med nogle af de andre på gangen. Mille snakkede og pjattede med Lasse på samme måde, som hun gjorde med alle de andre, og det var først efter et stykke tid, det gik op for hende, at hun følte noget mere for ham.

Konkurrenten fra tredje

Resten af ugen snakkede de ikke så meget sammen. Men når hun kom ud i køkkenet og fik øje på ham, fik hun det største sug i maven, og deres blikke låste sig fast i hinanden, når de fik øjenkontakt. Men hun kunne ikke helt greje Lasse.

Når han så på hende på den måde, tænkte hun, at han måtte føle det samme som hende. Problemet var bare, at Christine oppe fra tredje sal var begyndt at være meget nede hos dem, og hun hang altid op ad Lasse. Lagde armen om ham eller benene over hans ben, når de så fjernsyn. Og det lod ikke til at genere ham det mindste. Kunne han være interesseret i Mille, når han var sådan over for Christine?

Mille syntes, det var ulideligt at gå op og ned ad Lasse, når hun var så vild med ham. Hun skulle sådan passe på ikke at glo for meget på ham ude i køkkenet, men hun kunne have tilbragt timer med at betragte ham. Se hans smilehuller bryde frem, når han lo, eller studere måden, hans skulderblade kunne ses gennem T-shirten på, når han bevægede sig. Så hun besluttede sig for at prøve at score ham til festen om lørdagen. Og hvis han ikke var interesseret, ja, så måtte hun jo bare komme over det.

Læs også: Godnathistorie: Fræk magtleg

Så snart Mille kom ind til festen, veg Lasse ikke fra hendes side. Til middagen satte han sig ved siden af hende og sørgede hele tiden for, at hun havde noget at drikke, og han trak sågar stolen ud for hende, da hun rejste sig op. Mille kunne ikke se Christine nogen steder og nød at have Lasses fulde opmærksomhed. Hendes bekymringer for, om han overhovedet var interesseret, var der slet ikke hold i. Og den generthed, der havde været mellem dem i ugens løb, var helt væk – de talte nærmest i munden på hinanden.

Da musikken startede nogle timer senere, bød Lasse hende op, og det føltes helt naturligt, da de med det samme stillede sig helt tæt ind til hinanden og dansede langsomt. Mille kunne ikke få nok af hans duft, og det kildede ned ad ryggen på hende, da Lasse forsigtigt begyndte at kysse hende blidt på halsen og nappe lidt en gang imellem. Efter et par sange var Mille helt holdt op med at lytte til musikken.

Læs også: Godnathistorie: Fristende Sushi

Hun fokuserede kun på sin egen krop mod Lasses, mod bulen i hans bukser, der gned op mod hende, så hun blev våd mellem benene, og kyssene, der fortsatte op og ned ad halsen.

“Skal vi ikke gå op til mig?” hviskede hun.

Lasse nikkede kraftigt, inden hun havde fået udtalt det sidste ord, og tog hendes hånd. Tæt sammenslyngede gik de ovenpå, og lige så snart de var kommet inden for døren, kastede de sig over hinanden. Lasse forkælede hendes bryster og kyssede hende grådigt, samtidig med at han forsøgte at få hendes bluse af. Mille sled med hans bælte, mens hun kyssede grådigt tilbage og jævnligt lod hånden glide hen over hans pik.

Tøjet blev smidt over hele værelset, og de var nøgne, da de ivrigt kastede sig ned på sengen helt viklet ind i hinanden. Deres munde gav aldrig slip på hinanden, mens hænderne pilede lystigt op og ned.

Det føltes, som om Lasse rørte hende overalt på en gang. På hendes bryster, på maven, på lårene og i frække strøg på røven.

Hun tog fat om hans pik og begyndte at bevæge hånden rytmisk frem og tilbage. Hun kunne mærke, hvordan han blev helt stiv og spændt ud mellem hendes fingre. Lasse lod sin hånd smutte ind mellem benene på hende, hvor hans finger gled frem og tilbage, og hun stønnede. Lidt efter lagde Lasse sig oven på hende og trængte ind i hende, mens han holdt hendes hænder fast, ligesom han havde gjort den dag i køkkenet. De kom begge i løbet af kort tid og lå længe og gispede efter vejret.

Læs også: Godnathistorie: Frække drømme

Elskede blidt

Da de havde småblundet lidt, vækkede Mille Lasse med nogle små kys i nakken.

“Har du nogle stearinlys?” spurgte han. “Denne gang vil jeg gerne kunne se dig.”

De tændte nogle få lys i værelset, og Mille tænkte, at hendes værelse mindede om en hyggelig hule, mens de lå og nussede og senere elskede for anden gang. Denne gang var det blidt og langsomt, og de nød hinanden.

Mille red Lasse blidt, mens han holdt om hendes vuggende hofter. Da hun kunne mærke, at han var ved at komme, red hun ham mere taktfast og hårdt, indtil de begge kom.

Dagslyset var begyndt at tage over for stearinlysene, da de endelig lagde sig til at sove.

Lasse med en arm solidt plantet om Milles liv. Da hun vågnede næste dag, var den langt over et, og Lasse var ikke på værelset. Der stod en buket blomster på kommoden, og Mille blev glad, da hun fik øje på dem. Hun følte sig enormt lykkelig trods tømmermændene og smilede, hver gang hun kom i tanke om en ny detalje fra aftenen før. Hun tog noget tilfældigt tøj på og gik ud i køkkenet for at gå på jagt i køleskabet.

Læs også: Godnathistorie: Hed baggårdssex

Det føltes som et spark i maven, da det første, hun fik øje på, var Lasse, der stod og grinede af noget, Christine havde sagt. Lasse råbte: ‘Hej’, og Mille kunne se, at han smilede til hende, men hun slog bare blikket ned.

Den gode fornemmelse, hun havde haft, da hun vågnede, var blæst væk. Lasse gik hen til hende og prøvede at give hende et knus, men hun drejede om på hælen og gik ud på gangen igen. Han fulgte efter.

“Hvad er der galt, Mille? Jeg troede, du kunne lide mig?” næsten råbte han.

Hun kunne se, at han nu så såret ud. “Jeg er vild med dig,” svarede hun. “Men jeg forstår bare ikke, hvad dit forhold til Christine går ud på.”

Lasse så først forbløffet ud. Og lød så helt lettet, da han sagde:

“Det troede jeg, du vidste. Vi er vokset op på den samme vej, og hun er kærester med min lillebror. Hun har altid været som en søster for mig,” sagde han og trådte helt hen til Mille, der pludselig følte sig som et fjols.

Hun rakte læberne op mod Lasse og mærkede igen begæret dukke op, da hans hænder fandt vej til hendes krop ...

Vil du ikke gå glip af næste uges godnathistorie?  

Bragt første gang i Woman nr. 101 som Godnathistorie.