Par har sex i en seng
© Getty Images

Sexnoveller: Fræk forretningsrejse

Tine tager sin kæreste med på forretningsrejse, og turen bliver mere erotisk end hun havde regnet med

23. juni 2018 af Woman

Fræk forretningsrejse

Tine sætter nøglekortet i og åbner døren til hotelværelset. Morten fløjter imponeret. “Wauw, de har da ikke sparet på noget,” siger han. Hun må give ham ret. Firmaet har for en gang skyld givet hende et ordentligt sted at bo. Hun ånder lettet op, og da Morten kysser hende i nakken, glemmer hun næsten den dårlige samvittighed, hun har haft over at tage ham med på forretningsrejse, hvor han skal passe sig selv det meste af tiden. 

LÆS MERE 15 ting, mænd ville ønske, kvinder vidste

Mortens hænder begynder at vandre rundt på hendes krop, og et kort øjeblik har hun lyst til at give efter, men så kommer hun i tanke om konferencens åbningsdebat, der begynder om lidt. Hun trækker sig væk. Nede i salen har hun svært ved at koncentrere sig. Hun føler sig som en dårlig kæreste og har følt det længe. Det var nok en fejl at tage ham med, for hun har alligevel ikke tid til ham.

Lir i badekarret

Tine har det, som om hun har siddet på den dårlige stol i en evighed, da programmet endelig er overstået. Hun sniger sig uden om kollegernes smalltalk og skynder sig tilbage til hotellet. Uden for hotelværelsets dør samler hun tankerne. Hun burde have været tilbage for en hel time siden. Bare Morten ikke er sur. Hun åbner døren. Et hav af stearinlys skinner hende i møde.

“Hej skat. Tag dit tøj af, og kom herud,” råber Morten ude fra badeværelset. Tine adlyder og finder ham i badekarret i færd med at hælde champagne op i to glas. “Kom herned til mig,” siger han smilende, og Tine sænker sin krop ned i det varme vand.

LÆS MERE Sådan får du mere sex-tillid

Hun sætter sig imellem hans ben - og kan mærke, at han har glædet sig til, hun kom. “Hvor er du sød,” siger hun. Deres tunger leger ivrigt med hinanden, og Tine mærker, hvordan en bølge af lyst strømmer igennem hende og bliver forstærket af det varme vand og champagnen i blodet.

Morten leger med hendes brystvorter. Det føles fantastisk. De trækker begge vejret tungt, og Tine har bare lyst til at mærke ham endnu tættere - og indeni sig - lige nu! Heldigvis tænker Morten det samme, for han rejser sig og hiver hende blidt med sig hen til bordet foran spejlet.

LÆS MERE Win-win sex for dig og ham

Med et fast greb om hendes hofter, sætter han hende op på bordpladen. Hun suger ham til sig med øjnene og hvisker: “Tag mig”. I stedet for at bolle hende på stedet knæler han ned foran hende, spreder hendes ben og lader sin tunge lege, indtil hun er lige ved at komme. Så rejser han sig og støder dybt ind i hende. Tine lukker øjnene og glemmer alt omkring sig. Det eneste, der betyder noget er Morten. Hans krop og hans stive pik. Der går ikke længe, før de kommer samtidigt og tæt sammenslyngede.

Tine vågner ved, at telefonen ringer. Forvirret sætter hun sig op, tager røret og hører receptionisten ønske hende godmorgen. Klokken er syv. Hun takker og lægger sig ned igen.

Pjækkedag

Morten sover tungt, så hun lægger sig på siden og betragter ham. Forsigtigt aer hun ham over håret og lader hånden glide ned over hans kind og læber. Hun føler sig helt forelsket.

Mortens overraskelse aftenen inden kom bag på hende - på den gode måde. Hun har mest lyst til at vække ham med blide kærtegn, men hun nøjes med at kysse ham let på kinden, inden hun kæmper sig ud af sengen.

LÆS MERE Godnathistorie: Ninas frække chokolademassage

Dagens program er endnu kedeligere end dagen før. Hun sidder bagerst i den store sal og kæmper for at koncentre sig. Tankerne kredser om Morten, hans hårde brystkasse og faste baller. Da der endelig er pause, rejser hun sig, samler sine ting og forlader salen. Ude i den friske vinterluft prajer hun en taxa og kører direkte til hotellet.

LÆS MERE Fra læser til læser: De 21 bedste sextips

Hun er så ivrig efter at se Morten, at den korte tur føles som en evighed. Hele hendes underliv brænder af lyst efter ham. To minutter senere nærmest river hun døren op til hotelværelset. Men forgæves. Værelset er tomt. Morten er væk. Hun taster hans nummer, men han svarer ikke.

Modløs sætter hun sig på sengen og kigger ud i det tomme rum. Gid han snart vil komme. Måske kunne hun bruge ventetiden på at forberede en overraskelse til ham...

Overraskelsen

Tine ligger på sengen. Hun har taget alt sit tøj af og leger med en fjer, der er undsluppet puden. Hun tænker på, hvad hun vil gøre, når Morten træder ind over dørtærsklen. Hendes krop sitrer af lyst, og hun kan ikke tilbageholde et dybt suk, da hendes fingre når det varme, våde, pulserende sted mellem benene.

“Klik.” Hun hører Morten sætte nøglekortet i døren. Hun overvejer, om hun skal stoppe, men kroppen dunker af lyst, og hun er sikker på, at Morten også vil synes, det er frækt at tage hende på fersk gerning. Med lukkede øjne fortsætter hun fingrenes rytmiske bevægelser og lader, som om hun ikke har hørt ham komme.

LÆS MERE Godnathistorie: Fræk forsoningssex

Han sætter sig på sengen, og Tine kan høre hans tunge og hurtige åndedræt. Overraskelsen virker, som den skal. Hun åbner øjnene og ser, at han har taget sit tøj af. Hun rækker en hånd ud efter ham og begynder at kærtegne hans ryg og balder. Hun kysser ham dybt og længe, inden hun lader tungen glide ned over hans hals. Nu skal han have gengæld fra dagen før.

Hun bliver selv endnu mere tændt af at mærke hans liderlighed. Det føles, som vil hun eksplodere af ophidselse. Hendes tunge arbejder sig længere ned, over hans navle og ned til hans lår. Hun driller ham let, inden hun endelig tager ham i munden. Hun er så vild efter ham og sutter så ivrigt, at han er nødt til at tage hendes hoved væk, så han ikke kommer.

Så tager han et fast greb om hendes hofter, vender hende om på alle fire. Hver en nerve i hendes krop skriger efter at mærke ham i sig, og hun gisper af fryd, da han endelig støder op i hende.

LÆS MERE Godnathistorie: En sanselig aften

Hun følger hans bevægelser med sine hofter. Orgasmen kan snart ikke holdes tilbage længere. Hun bevæger hofterne hurtigere rundt i cirkler, mens hun nyder at høre Mortens støn blive højere og højere. Han kommer, og i det øjeblik tror Tine, at hun vil besvime af ophidselse, mens orgasmen bølger igennem hende.

Bagefter ligger hun og ser ind i hans blå øjne. Har hun nogensinde været så lykkelig? “Jeg er glad for, du tog med,” hvisker hun.

Bragt første gang i Woman nummer 107 som Godnathistorie.

Læs mere fra samme kategori