Kvinde og mand har sex
© Getty Images

Sexnoveller: Fræk forsoningssex

Et skænderi var alt, der skulle til for at få Caroline og Jeppe i den 7. sexhimmel

16. maj 2018 af Woman

Fræk forsoningssex

Caroline gøs af fryd, mens Jeppes tunge drillende bevægede sig i cirkler rundt om hendes navle. Langsomt, havde den arbejdet sig nedad efter længe at have beskæftiget sig med hendes læber.

Det føltes stærkt erotisk, da han stak sin tunge helt ind i navlen. Caroline forestillede sig, at den var et helt andet sted på kroppen, og hun kunne straks mærke varmen, der spredte sig mellem benene. Åh, hun var varm og våd.

LÆS MERE Test: Er du en sexgudinde?

Jeppe så op på hende med et frækt smil som for at sikre sig, at hun kunne lide det, og så sænkede han atter hovedet og lod sin tunge glide endnu længere ned på hendes krop.

Nu var han nået til inderlårene. Caroline kunne høre sit åndedræt bliver tungere og mere hæst, mens han holdt hende på pinebænken ved at kysse hende alle andre steder end lige der, hvor det var allerbedst.

Han pirrede hende og tirrede hende med sin tungespids, mens hun skød sit underliv opad. Forstod han da ikke, hvad hun ville have? Nu! Han lod sine fingre lege med, og det gav et stød gennem hele hendes krop, da hun langt om længe mærkede hans tunge på sin klitoris. Suk. Jeppe vidste altid præcis, hvordan hun ville have det...

Et frækt spil

Det havde ellers været en dårlig dag. Den var begyndt med et åndssvagt skænderi, fordi Jeppe havde lavet en aftale med en af sine venner, selv om han udmærket godt vidste, at Carolines mor kom på besøg.

Jeppe og Caroline havde kun boet sammen et par måneder og var stadig ikke helt enige om, hvordan tingene skulle foregå. Og selv om hun normalt blev helt blød i knæene af at se ind i hans brune øjne, havde hun ikke givet sig denne gang. Han kunne jo altid ses med sine venner! Og havde hun ikke fortalt ham, at det var vigtigt for hendes mor, at han også var hjemme?

LÆS MERE 6 frække til munden

Jeppe havde undskyldt sig med, at han havde haft så travlt på arbejdet, og vennen boede på Fyn, så det var sjældent, de kunne ses. Ergo havde han og Caroline gået og mukket det meste af søndagen.

Caroline stod i sine egne tanker og lagde tøj sammen, da Jeppe pludselig stod ved siden af hende. Så løftede han hende op i sine arme og bar hende ind i soveværelset uden et ord.
Det blev til en leg imellem dem. Et frækt spil, hvor ingen sagde noget, og hvor de ganske langsomt byggede stemningen op. Jeppe brugte lang tid på at klæde hende af, tøjstykke efter tøjstykke.

Hver gang han åbnede en knap eller fjernede en sok, holdt han en pause, hvor de kyssede hinanden heftigt og længe. Caroline kunne mærke ilden blusse op indeni. Hun havde aldrig kendt en mand, der i den grad kunne tænde hende som Jeppe. Normalt skulle han bare se på hende med et enkelt blik, så var hun fyr og flamme.

LÆS MERE Sådan kommer du - hver gang!

Da hun endelig lå helt nøgen på sengen foran ham, kunne hun se på ham, hvor meget han begærede hende. Hans hænder rakte ud efter hendes bryster, som han kyssede ømt og grådigt på en gang, og Caroline lod sin hånd glide ned over hans stive pik. Hun tog fat og kælede for ham, som hun vidste, han godt kunne lide.

Da han endelig begyndte at slikke hende, måtte hun give slip - både på ham og sig selv. Han slikkede hende i fast tempo med tungespidsen og lod sin finger glide ind i hende, så hun til sidst stønnede højt og var tæt på at overgive sig til orgasmen. Lige i det samme standsede han. Jeppe kiggede ind i Carolines bedende øjne, lod hænderne glide op langs siden på hende og vendte hende om på maven med et snuptag.

LÆS MERE Hed håndværkersex

Han lagde sig oven på hende, og i nogle minutter lå de begge bare helt stille, mens de nød fornemmelsen af deres nøgne kroppe mod hinanden. Så lod han igen sine fingre finde vej til hendes skød, og snart vrikkede hun med hele underlivet og sukkede højlydt.

Numsen op

“Kom op i mig. Jeg vil mærke dig,” bad Caroline. Hun skød numsen indbydende op imod ham, og Jeppe var ikke sen til at tage imod invitationen. Han tog fat om hendes hofter med begge hænder og trængte op i hende bagfra. Hun var våd, og han gled let op.

Selv om de havde kendt hinanden længe nu, blev det bare bedre og bedre, for hver gang de gik i seng sammen. De fandt øjeblikkeligt rytmen, og deres kroppe bevægede sig som én, mens de sammen byggede en orgasme op. Der gik ikke længe, før Caroline følte trang til lidt mere action. Hun kunne ikke holde ud at ligge passivt med kroppen ned mod dynen, men måtte give Jeppe lidt modspil.

LÆS MERE Kan du ikke finde en kæreste?

Hun krøb op på knæ, og Jeppe stillede sig bag ved hende, hvor han kunne få ordentligt fat. Hans fingre kælede erfarent for hendes klitoris, mens han tog hende bagfra, og deres støn blandede sig med hinanden. Det, at de havde været uvenner, fyrede bare op under vildskaben.

Lige inden de nåede klimaks, tog Jeppe fast i hendes hår og tvang hendes ansigt bagud, så han kunne nå hendes læber, og de kyssede heftigt, mens de kom. Carolines hjerte hamrede vildt i brystkassen på hende, og da Jeppe to sekunder efter lod sin krop falde ned over hendes, var de begge våde af sved. Han vendte hende om og knugede hende ind til sig med armene tæt sluttet om hendes krop.

LÆS MERE Boost din selvtillid i sengen

“Er du stadig sur, skat?” hviskede han. Caroline rystede på hovedet. Hvordan kunne hun være sur på ham, hendes elskede Jeppe, som kunne bringe hende i den syvende himmel?

Jeppe trak sig lidt væk, så han kunne nå hendes brystvorter med sin tunge. “Jeg har flyttet min aftale til i morgen,” mumlede han hæst. “Tror du, vi kan nå en omgang til, inden din mor kommer?”
Hun svarede ved at lade sin hånd finde vejen til hans pik.

Bragt første gang i Woman nummer 145 som Godnathistorie.

Læs mere fra samme kategori