© Getty Images

Sexnoveller: Fræk magtleg

De havde aftalt, at Alexander måtte bestemme alt den aften. Og Katja kunne næsten ikke vente...

6. februar 2018 af Eva Hansen

Katja lod fingrene glide over det hvide lagen. Stearinlys lyste soveværelset op, og de hvide gardiner var trukket for. Hun fugtede læberne og fik smagen tilbage af den søde vin, som de havde fået til desserten. Maden på den italienske restaurant havde været lige så vellykket som Alexanders fulde opmærksomhed.

Katja løsnede håret, så det bølgede ned over skuldrene. Han havde sagt, at hun kunne gå ind i soveværelset. På sengen havde der ligget en seddel og to pakker – en stor og en lille. På sedlen stod der, at hun skulle tage sit tøj af og tage indholdet i den store pakke på. Katja havde klædt sig af og taget gaven, som var en sort satin-bh og g-strengs-trusser, på.

Katja holdt vejret og lyttede – prøvede at tyde sig frem til, hvor i lejligheden han var. Hun mente, at han måtte være i køkkenet, for hun havde hørt køleskabet blive åbnet. Døren gik op, og Alexander kom ind. Han havde taget blazerjakken af, og T-shirten sad stramt over brystkassen.

“Hej, min skat.”

Katja gav ham et tungekys og kunne svagt dufte aftershaven. Den var ny. Han havde virkelig gjort noget ud af det, og det tændte hende endnu mere. Hun lod fingrene glide ned over hans bryst og videre ned til den flade mave.

“Kan du lide gaven?,” spurgte han. Hun nikkede og nød, at Alexanders blik søgte ned mod hendes kavalergang.

“Kan du?”

Hun smilede frækt.

Læs også: Godnathistorie: Fristende Sushi

“Meget. Læg dig på maven, og luk øjnene!”

Hans tone var bestemt nu.

“Okay, og hvad så?”

“Ikke så mange spørgsmål, min skat. Gør det nu bare.”

Katja vendte sig rundt. Det var ham, der skulle bestemme i aften. Det var deres aftale. Hun kunne høre ham skrue et låg af en flaske. Lyden af hænder, som gnider mod hinanden, blev efterfulgt af lun massageolie, som flød ud på hendes bare skuldre og nakke. Da han begyndte at massere, gav Katja sig af nydelse. Fingrene masserede, trykkede og pirrede hendes ryg og nakke. Hun lod ham vide, at det var dejligt. Hænderne gled videre ned til hendes lænd og numse. Her tog de sig god tid og kærtegnede ballerne, og engang imellem løftede stærke fingre op i g-strengen. Katja kunne mærke, hvordan trusserne pressede dejligt mod hendes skød.

“Vend dig om!”

Katja adlød. Alexander havde taget T-shirten af og satte sig nu overskrævs på hende. Han lænede sig frem og kyssede hendes hals. Nappede blidt med læberne og lod tungen glide op til hendes øreflip. Katja lukkede øjnene og gav sig hen. Det isnede i hendes skød, da hans læber omsluttede hendes ene brystvorte.

Orgasme på vej

Katja var ør i hovedet af begær og ville mærke ham. Hun løsnede hans bælte og knappede op. Han hjalp hende, og de fik hurtigt jeansene af. Hun kunne se bulen i de hvide tights og masserede den uden på stoffet. Alexander stønnede højlydt.

Læs også: Godnathistorie: Pickup på havnen

“Tag min pik i munden!”

Stemmen var hæs af liderlighed. Katja foldede hurtigt puden sammen og lagde den bag hovedet. Hun befriede pikken og skubbede ham frem, så pikken var lige ud for hendes mund, og hun lod tungen spille henover det mørkerøde hoved. Da hun tog ham ind og skiftevis slikkede og sugede, stønnede Alexander af lyst. Han stødte langsomt, og Katja nød fornemmelsen af pikken, som bevægede sig ind og ud af hendes mund. Hun kærtegnede hans spændte nosser og tog ham dybt ind i munden. Hun kunne mærke pikken sitre og ønskede desperat at mærke ham.

“Knep mig,” hviskede hun.

“Husk: Det er mig, der bestemmer,” lød hans gispende svar.

Fingre gled ned og kærtegnede hendes inderlår og hvilede kort på hendes venusbjerg. Da hun øjeblikke senere mærkede hans tunge og fingre mod sit skød forsvandt enhver protest. Hun pressede sin fisse op mod ham af utålmodighed, men Alexander gav sig god tid og slikkede lige omkring hendes klitoris, mens han kærtegnede hendes åbning. Katja bevægede sig taktfast mod hans tunge og finger. Endelig gled en finger op, og hun måtte bide sig i læben for ikke at skrige. Da endnu en finger gled op, var der ingen vej tilbage. Hun kom.

Læs også: Godnathistorie: Hed baggårdssex

Hun trak ham op til sig og kyssede ham. Nød den friske duft af sved fra deres varme kroppe. Hun kunne mærke den stive pik mod sin mave. Dønningerne efter orgasmen sad i hendes bankende skød, men hun havde lyst til mere og rakte ud efter ham. Han stoppede hende.


Fræk overraskelse

“Skal du ikke åbne den lille gave?”

Alexander tog pakken og gav den til hende. Katja havde glemt alt om den og flåede papiret af. Det var en lille dildo. Alexander trak på smilebåndet og kiggede undersøgende på hende, som ville han se, om hun var med på ideen. Katja nikkede.

De havde ikke brugt sexlegetøj før. Ikke fordi nogen af dem var afvisende over for det, men det var bare ikke blevet til noget. Derfor var det desto mere pirrende nu at skulle prøve det. Hun tog trusserne af og vendte sig om på hænder og knæ. Svajede og skød numsen i vejret.

Hun kunne næsten mærke hans viljestyrke, da han rakte over og tog glidecremen fra skuffen. Låget blev skruet af. Da den kølige creme gled omkring hendes anus, gav hun et lille gisp fra sig. Det havde hun ikke ventet, og Alexander fornemmede det og stoppede. 

Hun lod ham vide, at hun gerne ville, og hans fingre fortsatte med at massere hendes bagerste hul. Da pikken gled lidt op i hendes fisse, pressede hun sig tilbage. Langsomt stødte Alexander frem og tilbage. Pressede sig helt i bund, imens han fortsatte med at massere hendes anus.

Da Katja mærkede dildoen mod sin åbning, var hun parat. Cremen og kærtegnene havde banet vej, og den gled ubesværet op i hende. Fornemmelsen var anderledes end noget, hun nogensinde havde prøvet før. Stram og intens, samtidig med at hele situationen var grænseoverskridende. Langsomt og taktfast blev hun kneppet i begge huller, og den overvældende fornemmelse af at blive fyldt ud, fik hende til at komme for anden gang den aften. Hun skreg sin orgasme ud, og mærkede hvordan Alexanders stød steg i styrke og fart, og endelig kom han også i hende. Katja lagde hovedet på hans bryst og kunne høre hjertet slå. Hun havde allerede en idé til, hvad de skulle lave næste gang. Så var det hendes tur til at bestemme...

Bragt første gang i Woman nr. 104 som Godnathistorie.