Sexhistorie | Våde drømme bliver til sexhistorier
© iStock

Sexnoveller: Frække drømme

Anne ved ikke helt, hvor hun skal kigge hen, da hun får besøg af sin bedste veninde, Line. Hun har nemlig drømt hede drømme om hende hele natten...

2. januar 2018 af Winnie Hansen

Anne tænder for bruseren og nyder de varme stråler. Det tegner til at blive en rå­ kold morgen – en af de efterårslørdage, hvor solen kæmper forgæves mod mørke skyer og hård blæst.

Hun har lige været ude på altanen, og kulden sidder stadig i kroppen. Hun skyller sit lange hår og lader hænderne glide ned over kroppen. Sæber brys­terne ind og nyder fornemmel­sen. 

Cirkler med en finger om den ene brystvorte, som straks bliver hård.

Anne har stadig fornemmel­sen af nattens drøm siddende i kroppen. Hvis hun ikke tager fejl, har hun skreget sin orgasme ud i soveværelset. Men her i badet forekommer det hele lidt uvirkeligt og langt ude.

Hun genkalder sig scenerne. Det er egentlig en lidt foruro­ligende drøm, for Line er jo hendes bedste veninde. Og selv om de tit har pjattet med tanken og ikke er bange for at røre ved hinanden, er det, de gjorde ved hinanden i drømmen, langt over veninde­berøring.

Anne har aldrig eksperimenteret med bondage, men alligevel var det et gennemgående tema i drømmen. Måske har hun læst om det? Hun har i hvert fald hørt, at selv om man ikke bevidst husker det, så kan sanserne al­ligevel opfange ting, som man læser eller hører.

Da det ringer på døren, giver det et sæt i hende. Hun slukker for bruseren og svøber et hånd­ klæde omkring sig. Lines stemme skratter ud gennem dørtelefonen, og Anne trykker på knappen, som åbner hoveddøren.

“Hej, min skat. Har du glemt vores aftale?”, spørger Line, idet hun kommer op ad trappen.

Anne ser åben­bart tem­meligt uforstå­ende ud, for Line fortsætter: “Vi skal ud at spise brunch. Kan du ikke huske det?”

Line slår en latter op, som får hendes blå øjne til at glimte i lyset fra lampen.

“Ja, jeg ved ikke ... Det har jeg helt svedt ud,” stammer Anne.

“Det gør ikke noget,” siger Line og giver hende et knus.

Idet hun slipper taget, falder Annes håndklæde ned på gulvet, og hun bøjer sig ned efter det. Men Line stopper hende.

“Gud, hvor har du dog en flot krop,” siger hun.

Læs også: Godnathistorie: En kær og fræk veninde

Flere drømme

Anne kan mærke, at hun rødmer, og pludselig forekommer drøm­men utroligt tæt på.

“Meget flot,” fortsætter Line og rækker en finger frem. Hun lader den glide hen over Annes læber, hals og videre ned. Da hun strej­ fer brystvorten, snapper Anne efter vejret. Line holder hendes blik, men Anne kan ikke helt tyde venindens tanker.

“Jeg har haft en mærkelig drøm om os to,” begynder Anne.

“Var den fræk?” spørger Line.

Anne kigger forundret på hende, og Line fortsætter:

“Ja, nu er det jo ikke for at skræmme dig væk, men jeg har haft flere frække drømme om os to. Kom med mig.”

Anne er som hypnotiseret, og hun lader sig føre ind i soveværelset, hvor Line placerer hende på sengen.

Line tager sin bluse af, løsner bh’en og trækker sine jeans af. Der står hun helt nøgen med det glatte skød ud for Annes ansigt.

“Nu skal jeg vise dig, hvad vi gjorde i en af mine drømme,” hvisker hun. “Stol på mig.”

Anne nikker og mærker, at hun skælver af forventning.

Læs også: Godnathistorie: Sexet surprise

En helt ny følelse

Line skubber blidt Anne tilbage i sengen, sætter sig over skrævs på hende og skubber numsen lidt tilbage, så deres ansigter er lige ud for hinanden.

Kysset smager sødt. Anne er forundret over, hvor bløde Lines læber er. Det er noget helt andet end en mands læber. Deres tunger leger først blidt, men hurtigt stiger begæret, og da Line bider hende i underlæben, giver Anne sig af lyst. Hun har aldrig oplevet noget så ophidsende før. Da Lines tunge slipper hendes læber, og hænderne lægger sig blidt omkring brysternes rundinger, er det nu hendes skød, som tørster efter berøring.

Anne kan mærke fornemmelsen af Lines fugtige skød, som gnider vuggende frem og tilbage mod hendes mave. Hun lader hænderne glide ned, omslutter ballerne og klemmer hårdt. Fingrene glider op langs hofterne, overtager de vuggende bevægelser og presser sig op.

“Kom her med dine hænder,” beordrer Line med en stemme, der er hæs af ophidselse.

Anne gør, som Line siger, og med snoren fra kimonoen binder Line Annes håndled til sengegærdet, så hun ligger udstrakt med armene over hovedet. Hun har aldrig prøvet at blive bundet før, men det er en meget ophidsende fornemmelse.

Line vender sig rundt, så hendes skød er lige over Annes ansigt, og sænker sig langsomt. Anne nyder at slikke hende – hun kan mærke venindens sitrende bevægelser, når hun bevæger tungen. Det tænder hende.

“Ja, ja,” stønner Line og læner kroppen forover, så Anne bedre kan komme til.

“Åhh, jeg er lige ved at komme. Men nu er det din tur.”

Anne stivner, da hun mærker Lines tunge mod sit skød. Tunge og læber kysser og slikker i cirkler, skiftevis hårdt og blidt. En fi ger glider op i hende. Langsomt og udforskende. Derefter fylder flere fingre hende ud og knepper hende taktfast.

Anne kan ikke koncentrere sig om andet end nydelsen, og da fingrene bevæger sig hurtigere og hurtigere, og tungespidsen spiller hen over hendes klitoris, presser hun sig op for at overgive sig til orgasmen. Men så stopper berøringen pludselig. Anne giver sig utålmodigt og kan ikke skjule sin frustration.

“Ikke endnu, skat,” siger Line, mens hun smiler frækt og bider Anne i øreflippen.

“Det er mig, der bestemmer.”

Hvad skete der?

Hele Annes krop summer af tilbageholdt lyst, og hun protesterer, men lige meget hjælper det. Line rejser sig og roder efter noget i sin taske.

“Luk øjnene.” Anne adlyder spændt.

Igen mærker hun en ivrig tungespids, og hun spreder benene og skyder hofterne op. Da dildoen fylder hende ud, giver hun et lille skrig fra sig. Det er åbenbart, hvad Line har haft i tasken. Den er stor. Anne slapper af og giver sig hen. Igen bygger orgasmen sig op. Bevægelserne bliver hurtigere, og det er, som om alt smelter sammen i en strøm af lyst.

“Ja, jeg kommer,” stønner hun, bøjer nakken tilbage og spænder ryggen i en bue.

Orgasmen, som er bygget op over flere omgange, bliver endelig forløst i store bølger, der sitrer gennem hendes krop.

Hun må have døset, for hun vågner med et sæt og rejser sig fortumlet op. Hun hører en brummende lyd, men hun kan ikke lokalisere den. Hun ser sig omkring efter Line – men hun er alene i værelset. Hvor pokker er hun?

Nu brummer det igen. Dørtelefonen! Anne springer ud af sengen og svøber et håndklæde om sig. Der er stadig ingen spor af veninden. Hvor er hun?!

“Hallo,” siger hun med rusten stemme ind i dørtelefonen.

“Hej, din sovetryne,” lyder Lines morgenfriske stemme gennem det skrattende rør.

“Er du ikke stået op endnu? Har du glemt vores brunch-aftale? Luk mig lige ind – du skal høre om den vildeste drøm, jeg har haft i nat ...”

Bragt første gang i Woman nr. 170 som Godnathistorie.