Sexnoveller: frækt gensyn med eksen
© Getty Images

Sexnoveller: Frækt gensyn med eksen

Det er det, de fleste gruer for - det uventede møde med ekskæresten. Men for Mia blev det muligheden for at skabe en sexet ligevægt, der manglede dengang...

20. februar 2018 af Woman

Gensyn i supermarkedet

Mia skuttede sig og trak jakken tæt­tere om kroppen. Kulden havde stadig ikke slup­pet sit greb, og vejen hen til indkøbscentret var en blandet fornøjelse. Også fordi hendes hår stadig var lidt vådt efter det varme bad. Da Mia trådte ind i supermar­kedet, lagde hun godt mærke til, at ryggen foran hende virkede bekendt. Men hun ignorerede det og gik videre. I det hele taget var hendes humør ikke på en top ti.

“Hej, Mia,” lød det bag hende, og hun stoppede op ved lyden af den velkendte stemme. Nicolaj! Mia vendte sig om, mens hjertet galopperede. “Hej, Nicolaj,” fik hun frem­ stammet lidt usikkert og prøvede at mane et smil frem. Men hvor fedt var det lige at møde en eks i et supermarked med vådt hår og så på et tidspunkt, hvor der stod single på visitkortet. Mia bandede indvendigt, mens hendes hjerne prøvede at finde på noget smart at sige. Akavet! “Hvordan har du det?” var det eneste, hun kunne komme på. “Jeg har det godt.”

‘Han ser nu stadig forbandet godt ud’, tænkte Mia. Det havde været et stormfuldt forhold for tre år siden. Måske heller ikke 100 procent ligeværdigt, havde hun tænkt bagefter. Nicolaj havde virket så uopnåelig den­ gang, og derfor havde hun været bange for at skuffe ham. Resultatet var, at hun helt havde tilsidesat sig selv og sine egne behov. Det var en fejl, hun ikke ville begå igen.

Kulde og kærtegn

“Nå, men jeg må videre.” Hun smilede, vendte sig om og svingede kurven. “Hov, vent! Øhh, har du tid til en kop kaffe? Jeg vil gerne høre mere om, hvordan du har det?” Mia vendte sig langsomt om. Hun mærkede et sug i mellem­ gulvet, da hun kiggede ind i hans blå øjne. “Kaffe?” spurgte hun. Han nikkede og smilede. ‘Hvorfor ikke’, tænkte Mia, selv om det absolut ikke var kaffe, hun havde i tankerne. Nu skulle det handle om hende - og hvad hun havde lyst til. Og når hun mærkede efter, så havde hun faktisk lyst. Rigtig meget. “Kom med mig hjem, så laver vi noget kaffe,” sagde hun og sendte ham et sødt smil.

Allerede i opgangen pressede hun Nicolaj op ad væggen og kyssede ham grådigt. Hans hænder gled ned til hendes lår, løftede op i jakken og klemte hendes baller. Mia stønnede, da hans varme læber kærtegnede hendes hals. De fortsatte videre op til øret og nappede blidt. Kulden fik hende til at gispe, da en hånd utålmodigt gled op under hendes bluse og kærtegnede det ene bryst. Brystvorten rejste sig straks, og Mia pressede sit skød imod ham og mærkede med tilfredshed den hårde bule. Hun tog en hånd ned og pressede imod. Klemte blidt og masserede uden på jeansene. Nicolaj stønnede heftigt.

“Kom her,” hviskede hun og trak ham med op ad trappen. Hun låste hurtigt op og trak ham indenfor. Tøjet røg af, og snart stod de helt nøgne i entreen. Deres læber fandt igen hinanden, og tungerne legede. Mia tog fat om pikken og pumpede skaftet, mens Nicolaj havde hovedet begravet ved hendes bryster.

Tricks med tungen

Da han omsluttede en brystvorte med læberne og sugede, lukkede hun øjnene og kastede hovedet tilbage af fryd. Men hun havde et andet ønske, som ikke lod vente på sig. Hun pressede hans skuldre ned, og Nicolaj faldt på knæ og havde nu hovedet ud for hendes skød. “Slik mig,” hviskede hun hæst.

Mia lænede sig mod væggen og holdt fast i Nicolajs skuldre, mens hun støttede det ene ben på kommoden i gangen. Han tog sig god tid. Arbejdede sig udefra og ind med kys og blide slik. Hans læber og tunge tilfredsstillede hende på en måde, hun ikke kunne huske, han havde gjort dengang, de var sammen. Måske var der én, der havde vist ham nogle tricks i mellemtiden? Hvis det var tilfældet, var hun dybt taknemmelig.

Hun blev dog bragt tilbage til nuet, da Nicolaj pressede tungespidsen op i hende og samtidig skubbede hende fremad med et fast greb om hendes baller. Et skrig undslap hendes læber, hvilket fik Nicolaj til at stoppe. Men hun skubbede sig mod ham som tegn til, at han skulle fortsætte. Og straks kom orgasmen rullende, hurtigt og kraftigt.

Sofa-sex

Nicolaj løftede hende op, og Mia slyngede benene om ham. Hun kunne mærke pikken hamre mod sit lår, og hun tog fat om den og førte den hen mod sin åbning. Pikken gled i til roden. Mia lukkede øjnene, mens deres svedige kroppe hurtigt fandt en rytme. Han kneppede hende med taktfaste, dybe stød. Hun kunne hele tiden mærke hans hede ånde mod hals og bryster, og han bed hende let i skulderen, mens han satte tempoet op. “Vent! Du skal tage mig bagfra,” kommanderede hun, og hans øjne blev mørke af begær.

Han satte hende ned, og hun førte ham ind i stuen. I sofaen satte Mia sig på knæene og strakte sig frem, så hun støttede på begge hænder. Hun skød numsen tilbage ved at svaje i ryggen, sendte ham et frækt smil og nød synet af hans lækre, veltrænede overkrop og den stive pik, som var spændt og klar.

Hurtigt var han bag hende, og med et fast greb om hendes hofter trængte han op i hende igen. Lyden af nosserne, som klaskede mod hendes baller, fyldte stuen - suppleret af deres vilde stønnen. “Ja, ja,” stønnede Mia og skubbede benene tilbage, så hun nu lå på maven.

Andre ekskærester

Nicolaj placerede sine ben på hver side af hendes samlede ben og lænede overkroppen frem. Her kunne han støde op i hende med al kraft. “Ja, lige der,” stønnede Mia og nød at blive taget hårdt. Utroligt nok var hun ved at komme igen. Hun bed sig i læben og gav slip. Og da Nicolaj stivnede oppe i hende, kom hun. Svedige og forpustede faldt de sammen, mens virkeligheden langsomt vendte tilbage.

Nicolaj havde set skuffet ud, da hun havde sagt farvel til ham i døren med et: ‘Vi ses nok igen på et tidspunkt’. Men det havde føltes godt, tænkte Mia, mens hun stod under bruseren og nød strålerne af varmt vand mod sin stadig sitrende krop.

Det havde været et uventet møde - men et dejligt gensyn. I hvert fald havde det fået hendes humør i vejret. Men de skulle altså ikke være sammen igen. Måske skulle hun tage chancen og surfe på Facebook efter andre ekskærester? Hun kom til at fnise højt ved tanken. Da hun lidt senere sad i stuen med en kop varm te og den bærbare foran sig, kunne Mia alligevel ikke lade være. Kasper ville så absolut være et gensyn værd ... Hun tastede hans navn ind i søgefeltet.

Bragt første gang i Woman nr. 178 som Godnathistorie