Sexnoveller: Fristende sushi

Kulinariske oplevelser skal ikke kun være en fryd for ganen. Det besluttede Lise, da hun inviterede sin nye date over på sushi

5. februar 2018 af Eva Hansen

Veldækket ‘bord’

Lise åbnede køleskabet og tog de hjemmelavede sushi ud. Hun havde lavet fire ura maki og to futo maki med tempurarejer og laks. Det havde taget flere forsøg at få dem helt rigtige. Lise placerede sake-flasken, lotusblomsterne og maden på bakken.

Hun klædte sig af og beholdt g-strengstrusserne på, hvorefter hun lagde sig ned på sivmåtten. Forsigtigt lagde hun bambusbladene på sine lår og mave og satte maden oven på. Lotusblomsterne lagde hun på hvert bryst, så de dækkede brystvorterne. Lise koncentrerede sig om at ligge helt stille og ventede spændt. Hun kom ikke til at vente længe. Efter et par minutter hørte hun nøglen gå i døren, og sekunder efter kom Daniel ind i stuen.

“Wauw!” sagde han og så forbløffet ud.

“Ja, så er der serveret,” svarede Lise frækt, mens hun gjorde sig umage for at balancere med maden på kroppen.

“Sæt dig og tag noget sake,” fortsatte hun.

Han satte sig og så forbandet godt ud i den hvide skjorte og de sorte bukser. Lise kunne dufte hans aftershave, som blandede sig med den rislende lyd, da han skænkede saken op. Han lænede sig frem og gav hende et kys på munden. De kom begge til at grine, hvilket førte til, at en ura maki tog en flyvetur ned på bambusmåtten. Daniel tog spisepindene og blinkede til hende.

“Hvor skal jeg starte?”

“Det er lige meget, bare du kommer i gang, så jeg kan bevæge mig.”

Læs også: Godnathistiore: En kær og fræk veninde 

Lise kiggede rundt i stuen. Lysene var tændt, og hun havde bredt sivmåtten ud på trægulvet. Ved siden af var der en sake-skål og et sæt spisepinde. Hun havde taget bad, og den lyseblå fløjlskimono føltes pirrende mod hendes nøgne hud. Lise bed sig i læben og prøvede at kontrollere den spirende nervøsitet. Hun havde fået ideen sidste gang på kurset, og nu håbede hun bare, at Daniel ville synes om det. Det ville han helt sikkert, rettede hun sig selv.

Den japanske underviser havde fortalt om bodysushi, på japansk kaldet nyotaimori, og i Japan var det åbenbart en traditionel måde at få serveret sushi på. Fra en nøgen kvindekrop. Tanken var uvant, men også ret pirrende, syntes Lise. Især når de havde mødt hinanden på et madlavningskursus i sushi.

Der havde været kemi med det samme. De havde været på to dates i ugen efter, hvor den første var endt på trappen med intense kys og den anden i hendes dobbeltseng med en omgang vidunderlig sex.

Lise gik ud i køkkenet og kiggede på uret, som hang på væggen. Hun tog mobilen og sendte en sms til Daniel med besked om at lukke sig selv ind med nøglen, som lå under måtten ved hoveddøren. Sekunder efter fik hun en besked med ordene: ‘Er der om fem minutter og glæder mig helt vildt’.

Læs også: Godnathistorie: Sex and the City

“O.k., jeg tager den her.” Daniel førte spisepindene ned og befriede Lise for en futo maki og derefter for en ura maki.

“Mmm, de er gode – skal du ikke have en?”

Han lod langsomt spisepindene glide hen over hendes mave, før han sikkert løftede en ura maki op med spisepindene og videre op til hendes mund. Han lænede sig frem og kyssede hendes mave. Hun sitrede under hans berøring, hvilket nær var ved at vælte en futo maki.

“Hvor ser du sexet ud,” hviskede han, og Lise lukkede øjnene og nød læberne og tungen, som nu bevægede sig op til hendes bryster. En tungespids fulgte det ene brysts runding og strejfede lotusblomsten, som vaklede usikkert på brystet, idet brystvorten rejste sig i sød forventning. Hans fingre gled ned ad maven og strejfede hendes skød. 

Hård pik

Daniel tog skjorten af og tog en slurk sake i munden og omslut- tede hendes brystvorte, mens han sugede blidt. Risvinen løb ned ad hendes bryst og kildede let. Fornemmelsen af væsken mod hendes nøgne hud og den ivrige tunge gjorde Lise helt ør af begær.

Hun løftede den ene hånd og kærtegnede hans hår og nakke. Satte sig op og lod sushi være sushi og løsnede utålmodigt bæltet i hans bukser. Daniel hjalp til, og hurtigt var han helt nøgen. Pikken stod ud, og Lise bøjede sig frem og tog ham blidt ind i munden.

“Åh ja,” stønnede han og stødte hofterne frem, så hun kunne tage ham helt ind. Lise fik en idé og skubbede ham forsigtigt væk. Hun tog sakeflasken og drak en slurk. Risvinen smagte herligt, og Lise tog endnu en slurk og hældte derefter vin ud over sine bryster. Hun tog fat om hans pik og trak ham blidt ned over sig, så han nu sad overskrævs med pi ken mellem hendes våde og glinsende bryster. Daniel bevægede sig frem, og Lise støttede brysterne, så de omsluttede pikken, og nød fornemmelsen mellem sine bryster. Hun rakte tungen ud og slikkede hovedet, når han stødte frem.

“Jeg vil mærke dig nu,” stønnede Daniel og gled ned, så han lå bag hende og med siden til. En stærk hånd omsluttede hendes ene bryst, mens han nappede hende i halsen og nakken. Lise kastede hovedet tilbage og skubbede numsen mod ham.

Ned på alle fire

Han rev de tynde trusser af hende og slikkede sine fingre, inden han lod dem glide ned mellem hendes ben.

Det havde han nu ikke behøvet, Lise var rigeligt våd. Kærtegnende lod han fingrene lege med hendes køn, og indimellem gled en finger op og ud igen. Lise var ved at gå til af liderlighed, og hun kunne konstant mærke den stive pik mod sin numse.

“Knep mig nu,” hviskede hun.

Sekunder efter mærkede hun pikken mod sin åbning, og da den gled op og i bund, sansede hun intet andet.

Langsomt stødte Daniel, alt imens han kærtegnede hendes klitoris. Stødene tog til i styrke, og den dumpe lyd af nosserne mod hendes baller var vildt ophidsende. Da han trak hende op på alle fire og med et fast greb om hendes hofter kneppede hende hårdt, kom Lise i en langtrukken og skøn orgasme. Sekunder efter trak han sig ud og kom over hendes numse.

Tæt omslyngede lå de på bambusmåtten, mens deres kroppe faldt til ro. Lise fik øje på en ura maki, som lå på gulvet, og kom til at fnise højt.

“Skal vi fortælle holdet om vores bodysushi-debut?”

“Jo, hvorfor ikke. Det er da absolut noget, alle skulle prøve.”

“Nu du siger det ... Men hvorfor kan det ikke være en mand, som ligger som tagselv-ret?”

De brød ud i latter, og Daniel lovede, at han ville høre deres lærer, om bodysushi ikke kunne laves med mænd. 

 

Bragt første gang i Woman nr. 127 som Godnathistorie.