Sexnoveller: grænseløs sommerhushistorie
© Getty Images

Sexnoveller: Grænseløs sommerhushistorie

Der var lagt op til en hyggelig weekend, da de fire venner mødtes i sommerhuset. Det viste sig at blive en oplevelse, som Katja aldrig ville glemme

21. marts 2018 af Redaktionen

Swinger-tanker

Katja lukkede øjnene og nød boblerne, som kærtegnede hendes krop. Hun tog en stor slurk af vinen. Fra stuen lød der klirren med tallerkner og glas - de andre tre var i gang med at rydde af efter middagen. De ville komme ind til hende bagefter. Udenfor kunne Katja høre vinden ruske mod vinduerne. Fire dage i sommerhus med kæresten og et godt vennepar. Bedre kunne det ikke blive!
Katja fugtede læberne. Hun havde en sprudlende fornemmelse i kroppen. I aften skulle det være... De havde talt om det aftenen før, hvor vinen havde gjort snakken løssluppen. Katja syntes, at tanken om at swinge var både vild og grænseoverskridende, men også fantastisk pirrende. Den tændte hende, men gav hende også dårlig samvittighed over for Jan, for hvordan kunne hun overhovedet tænke det? Sådan noget gjorde man jo bare ikke, eller hvad? Veninden Mie havde sagt, at hun og Søren var med på ideen. Det var også hendes forslag, så det var vel ikke så mærkeligt. Jan var vist ikke helt overbevist, troede Katja. Men han afviste heller ikke ideen.

Højlydte støn

Senere den nat havde de ligget i det ene soveværelse og var blevet holdt vågne af støn og sengens knirken fra Mie og Sørens værelse. De kneppede åbenlyst og tog absolut ikke hensyn til, at de ikke var alene i sommerhuset. Katja havde vendt sig om og taget puden over ansigtet.

Hun havde mærket Jans åndedræt mod sin ryg og den stive pik mod ballerne. Uden et ord havde hun skubbet g-strengen til side, og han havde presset sig op i hende. I halvmørket havde han taget hende, alt imens de kunne høre Mie stønne og skrige sin orgasme ud. Da Jans stød var taget til i styrke, havde Katja knuget lagenet og var kommet i en intens orgasme.

Næste morgen havde ingen kommenteret aftenens tema. Men så havde Jan - midt i rundstykkerne - sagt, at han var med på ideen, men at spillereglerne for ham var, at de alle skulle være i samme rum, og at alle skulle være okay med det.

Opvarmning i boblebadet

Nu var det blevet aften, og der herskede en spændt erotisk stemning i sommerhuset. Katja tog en slurk vin mere fra boblebadets kant og fyldte de andre tre glas op. I det samme kom Søren ind i et par badeshorts. Katja kunne ikke lade være med at kigge betaget på hans krop. Han var slank og ikke helt så muskuløs som Jan, men mere tonet. Hvordan ville det mon være at mærke hans pik oppe i sig? Tanken fløj gennem hovedet, og hun mærkede både lyst og dårlig samvittighed.

“Der er vin til dig her. Kommer de andre?” spurgte hun. “Ja, de er på vej.” “O.k.” Katja vidste ikke, hvad hun nu skulle sige, men rykkede lidt, så der blev plads til Søren ved siden af hende i spabadet. Han hoppede ned i det varme vand, og deres skuldre rørte let ved hinanden. Det var, som om der gik et stød igennem Katja, og uden at tænke videre over det gav hun ham et hurtigt kys på munden. Søren gengældte kysset.

“Hov, ikke starte uden os,” lød det fra døren. Mie havde taget Jans hånd og smilte frækt til dem. Hun smed toppen af sin bikini, og et par faste bryster kom til syne. Katja kunne se, at Mie førte
Jans hoved ned til sine bryster, og tunge og læber omsluttede hendes ene brystvorte. Så fik hun andet at tænke på, idet Søren løftede hende rundt, så hun sad overskrævs på ham.

Taktfaste stød i vandet

Hun kunne mærke den stive pik mod sit skød. Deres tunger mødtes, og Katja mærkede, at han løsnede hendes top. Brystvorterne rejste sig, og fingre gled ned ad hendes ryg og kærtegnede hendes baller. Katja lænede sig frem og bed ham blidt i øreflippen. Hun kærtegnede hans bryst og arme og nød hans anderledes duft og berøring.

Søren trak hende op og skubbede sig ned i højde med vandoverfladen, så hans mund var ud for hendes skød. Han trak trusserne af hende og slikkede let hendes køn. Katja lukkede øjnene og stønnede højt, da fingre skilte hendes læber og blidt slikkede. Åh, gud, hvor føltes det godt. Søren tog sig god tid og tilfredsstillede hende indtil det punkt, hvor Katja ikke kunne holde det ud længere. Hun ville mærke ham, Indeni!

Hun trak utålmodigt hans shorts ned og vendte sig rundt, så hun sad med ryggen til Søren. Med hånden tog hun fat i hans pik og gled langsomt ned over den. Søren stødte sig helt i bund, og hans fingre borede sig ind i hendes kvindelige hofter. Hele situationen var surrealistisk, tænkte Katja, idet hun nu havde frit udsyn til Mie og Jan.

Orgasme x 4

Han kneppede Mie i doggy style. Mie svajede i ryggen og stønnede, for hver gang Jan borede sin pik dybt op i hende. Katja følte et stik af jalousi, som dog forsvandt igen, da pikken oppe i hende begyndte at støde taktfast. Hun lukkede øjnene og gav sig hen, mens hun red ham. En finger gled om og kærtegnede hendes klitoris, og inden længe kom hun.

Da Katja åbnede øjnene, var billedet foran hende skiftet. Mie lå på ryggen med spredte ben, og Jan kneppede hende hårdt. Katja kunne høre nosserne klaske mod Mies numse. Hendes ben lå over Jans skuldre, og Katja kunne se på Jan, at han snart ville komme. Det lød, som om Mie også nød det, for hun skreg: “Ja, ja, ja,” og kort efter stivnede begge kroppe og faldt sammen.

Katja vendte sig rundt og lod sine fingre følge skaftet og videre op til pikhovedet. Pikken sitrede, da hun tog ham ind og sugede kraftigt og lod tungen spille om hovedet. Søren tog fat om hendes hoved og pressede sig frem. Katja tog ham dybt ind og kærtegnede de spændte nosser. Hun spillede pikken, mens hun slikkede og sugede - og det gav resultater: Med et brøl kom Søren i hendes mund.

En hånd under tæppet

Samme aften buldrede ilden i brændeovnen, mens de sad parvis i sofaen med tæpper på. “Skål,” sagde Mie, og de klinkede glassene sammen. Udenfor hamrede regnen mod vinduerne, og vinden pev i trækronerne. Katja nød varmen fra Jans krop, og hun tog hans hånd. Han klemte den kærligt og gav hende et kys på halsen. Mie og Søren var i gang med at læse nogle brochurer og fortalte engageret om Møns Klint, som de kunne køre ud til i morgen, hvis vejret var til det.

Katja hørte kun efter med et halvt øre. Hendes tanker var et andet sted, og hun lod hånden finde vej under tæppet og placerede den oven på Jans bukser. Hun kærtegnede ham og mærkede pikken vokse. De undskyldte sig med, at det var blevet sent. Da de senere elskede, var det med et begær, som de ikke havde haft længe. Inden Katja overgav sig til søvnen og puttede sig ind til sin kæreste, var hun glad for, at de havde prøvet at swinge - sammen.

Bragt første gang i Woman nr. 141 som Godnathistorie