© Getty Images

Sexnoveller: Hed baggårdssex

Lines sommerjob som bartender var både varmt og hårdt. Men heldigvis var der en god bonus efter fyraften

17. januar 2018 af Vanessa Valeur

Varmen var intens. Tropenattens hede og fugten fra de dansende kroppe gjorde kvindernes florlette sommertoppe klistrede og gennemsigtige på en sensuel måde.

Mens Line passede sit job i baren, fulgte hun mændenes blikke. De drejede hovederne, hver gang, der gik en kvinde forbi, hvis bryster var lidt mere synlige end normalt. Line kunne mærke, at hendes lyse kjole gjorde det samme, men hun havde intet imod de på en gang lystne og ærbødige blikke, hun fik fra kunderne.

En meget fuld mand gik over grænsen og forsøgte at rage på hende, da hun bøjede sig frem for at tage imod hans bestilling. Men inden hun selv nåede at reagere, havde manden ved siden af fejet stodderens hænder væk med et raskt tag. Og efterfølgende stirrede han så bestemt på den fulde idiot, at han lynhurtigt valgte at forsvinde væk fra baren og ud i menneskemylderet.

Line sendte sin redningsmand et taknemmeligt smil og blev helt blød i knæene, da hun så, hvor pæn han var: høj, bredskuldret og med lyse spidser i det brune hår, der tydede på, at han havde været meget ude i solen. Han sendte hende et stort smil, inden han bestilte to mojitos – én til sig selv og en til Line. 

De skålede, og hun fik sommerfugle i maven, da de holdt øjenkontakten flere sekunder hen over glassenes kant. Det føltes, som om alle andre mennesker omkring dem blev utydelige og lige så langsomt forsvandt. Det eneste, hun sansede, var hans grønne øjne, der så intenst og begærligt ind i hendes.

Det viste sig, at han hed Jeppe, og at han surfede i nærheden hele sommeren. Men det var lidt svært at føre en længere samtale, når der hele tiden var tørstige bargæster, der afbrød med deres bestillinger.

“Hvornår får du fri?” spurgte han ligefremt.

“Om en time,” svarede hun. “Jeg kommer og henter dig senere,” sagde han selvsikkert og gik væk fra baren.

Hvor bliver han af?  

Line vidste ikke rigtig, hvad hun skulle tænke om ham. På den ene side var hun irriteret over, at han bare gik ud fra, at han kunne komme og hente hende, når han ville. Men på den anden side kunne hun ikke lade være med at spejde rundt efter ham i menneskemængden, og hun blev lidt ærgerlig over ikke at se ham nogen steder.

Da hendes kollega afløste hende i baren en time senere, var han der stadig ikke. Hun kunne mærke, at hun blev rigtig skuffet, og gik ud i baggården for at få lidt frisk luft. Hun lænede sig op ad en af de gamle træstammer derude, da hun pludselig mærkede et par arme omkring sit liv.

“Du må undskylde, at jeg er lidt sent på den,” hviskede han helt tæt på hendes øre, og uden nogen videre indledning vendte hun sig rundt og lagde armene om hans hals.

Sådan stod de længe. Han klemte lidt om hendes talje en gang imellem, og han strøg hende over ryggen, mens han kyssede hende blidt på kinden og halsen og snusede til hendes hår. Hun begravede sine fingre i hans mørke lokker og nippede blidt i hans øreflip. Trods heden fra den varme sommernat kunne hun mærke gåsehuden rejse sig på armen. Hans blide kys sendte stød ned gennem hendes krop og gjorde hende våd i trussen.

Han løftede sine hænder og lagde dem omkring hendes nakke. Så lod han fingrene glide undersøgende over hendes hud. Til sidst bøjede han ansigtet helt hen til hende og snusede ind, som om han duftede til den skønneste blomst.

“Du dufter vidunderligt,” hviskede han, inden deres læber endelig mødtes i et rigtigt kys.

Han startede blidt ud: Hans tunge rørte kun lidt ved hendes, flygtigt og legende, mens de instinktivt rykkede helt tæt på hinanden. Hun kunne mærke alle konturerne i hans veltrænede krop. Bulen i hans bukser afslørede, at han var tændt på hende, og deres kys blev mere lidenskabelige – dybere, vildere. Han tog fat i hendes hår og tvang hendes nakke lidt tilbage, så han kunne kysse hende ned langs halsen.

Denne gang fortsatte han, indtil han nåede ned til udskæringen ved kavalergangen. Han åbnede de øverste knapper i hendes kjole, så han bedre kunne komme til, og fik hurtigt hendes strittende brystvorter fri fra bh’en. Han slikkede med en ihærdighed, der fik hende til at stønne højlydt, og hun greb ud efter hans stive pik i bukserne – aede hen over stoffet, mens hun nød at mærke, hvor stor og hård han var.

Dobbelt orgasme

Lydene fra de åbne døre ind til cafeen dannede en svag baggrunds musik til deres hede kys, men hun hørte den ikke længere. Jeppe tog hendes hånd og trak hende længere om i baggården, hvor de var skjult for andres øjne. Han åbnede knapperne i hendes kjole helt og krængede den op, så han kunne trække trusserne af hende. Line åbnede hans bukser og slap hans pik ud i det fri, men hun nåede kun at hilse kort på den, inden han forsvandt ned mellem hendes ben, hvor hans erfarne tunge hurtigt fandt vej til hendes følsomme klitoris. Hun spændte sin ryg som en flitsbue mod muren bag sig, så han kunne komme helt hen til hendes fremskudte underliv. Hendes lystfyldte støn steg op mod den lyse nattehimmel, men hun var ligeglad nu. Hun ænsede intet andet end tungen, der gjorde alle de rigtige ting, og lynhurtigt bragte den hende i havn med den første rullende orgasme, der fyldte hele kroppen med vidunderlige lystfyldte vibrationer. 

Han rejste sig op og holdt kærligt om hende, indtil han kunne mærke, hun var faldet lidt til ro. Så kyssede han hende lidenskabeligt, så lysten igen flammede op indeni. Han vendte hende rundt, så hun støttede med hænderne mod væggen, og spredte hendes ben, så han kunne komme til.

Da hans pik trængte op i hende, gav han et hæst støn, og han fandt hurtigt en god rytme, der fik deres kroppe til at smelte sammen til én stor organisme. De stærke hænder tog godt fat om hendes hofter, så han kunne støde til. Han trængte godt i bund og fyldte hende ud på en måde, hun ikke havde prøvet før. Der var noget dyrisk over det at kneppe i baggården, der fik hendes sind til at eksplodere i liderlighed, og hun kunne mærke, at han havde det på samme måde. Han fulgte indgående med i intensiteten i hendes støn, og netop i det øjeblik, da hun kom for anden gang, gav han frydefuldt slip på sin egen indestængte orgasme.

Hans hænder rystede, da han lænede sig tungt ind over hende, og han kyssede hende blidt i nakken, mens deres hjerter stadig hamrede løs. De sank ned på græsset og sad med armene om hinanden og slappede af. “Jeg kom egentlig, fordi jeg ville invitere dig ud på en date i morgen.

Nu er vi startet i den omvendte rækkefølge, men jeg håber, du har lyst til at gå ud med mig alligevel?” sagde han. Line smilede og nikkede, inden hun rakte sine læber frem til endnu et kys.

Bragt første gang i Woman nr. 166 som Godnathistorie.