Sexhistorie | Sexet og fræk godnathistorie
© iStock

Sexnoveller: Hed jagt på erogene zoner

Malene savnede at mærke Mikkel. I aften skulle der en helt anden – og virkelig pirrende – indsats til for at få safterne i kog

3. januar 2018 af Eva Hansen

Malene bevægede tungen i cirkler omkring brystvorten. Mikkel gav sig af velvære. Hun gav sig god tid og lod læberne omslutte den ene og derefter den anden brystvorte. Bevægede derefter tungen op ad Mikkels brystkasse og lod samtidig fingrene glide ned over den trimmede solbrune mave og videre ned til hans inderlår og op igen. Med vilje undgik hun at røre ved hans pik. Et øjeblik fandt deres læber hinanden. Selv om han ikke sagde noget, kunne hun fysisk mærke hans utålmodighed. Hun smilede og bed ham i øreflippen. Snuste ind og nød den svage duft af sæbe og aftershave.

Set i lyset af hvordan tingene var gået, var Malene glad for, at de havde læst artiklen. Måske havde den reddet deres sexliv fra at gå helt i hårdknude? Det var et interview med en amerikansk sexolog, og artiklen hed Fokuser på hinandens erogene zoner. Hun havde læst den fra ende til anden og havde så vist den til Mikkel, selv om hun var bange for, at han ville tage det som en kritik. Men han havde tværtimod været helt med på ideen om at følge rådene.

Deres sexliv havde haft en nedtur. De havde måske begge haft travlt og glemt at tage sig tid til erotikken, og derfor var begæret dalet. Det kunne Malene se nu, men det var ikke noget, de havde snakket om. Når det drejede sig om sex, havde hun selv følelserne uden på tøjet og var hurtig til at tolke kommentarer som kritik.

Der var en aften, det var gået galt. Hun havde lagt op til sex, og Mikkel var gået med, men rejsningen var faldet. Den følelse af ydmygelse sad stadig i hende. Selv om han sagde, at det ikke var hende, den var gal med, kunne hun på det tidspunkt ikke tolke det som andet. Dét eller at han havde en affære. Det var endt i et kæmpe skænderi. Der var gået to uger, inden de igen havde sex, hvor det så skete igen. Præstationsangsten havde dræbt lysten. Det kunne de se i bagklogskabens lys.

Sexologens budskab var, at en fortravlet hverdag dræbte lysten. Var sexlivet kørt fast i en ond præstationsspiral, var det vigtigt at huske på, at pik og kusse ikke var de eneste erogene zoner.

Fokuserede manden febrilsk på, at han bare skulle holde sin rejsning, var det næsten sikkert, at banditten faldt igen. Så rådet lød, at de simpelthen satte mr. Dick på standby og i stedet gik på jagt efter hinandens uendeligt mange erogene zoner. Det betød ikke, at pikken ikke kunne komme på banen, men den havde godt af at puste lidt ud på bænken!

Læs også: Godnathistorie: Sex and the city

Kreative fingre

Mikkel trak i håndjernene, så de klirrede mod sengegærdet. Malene satte sig overskrævs på ham. Hun kunne se musklerne i hans veltrænede biceps strammes, mens han kæmpede mod håndjernene. De blå øjne fulgte hver af hendes bevægelser. Langsomt løsnede Malene sin bh og lod den glide ned, mens hun dækkede sine bryster med hænderne. Hun kunne mærke ham vride sig, mens hun kærtegnede sine bryster.

I de sidste tre dage havde de haft sex hver dag, og selv om det havde været svært at modstå, var Mikkel ikke trængt op i hende eller kommet. I stedet havde de udforsket hinandens kroppe med en fornyet opfindsomhed og nysgerrighed. Malene havde ikke anet, at Mikkel nød at få kysset sine brystvorter, og at han – ligesom hun selv – blev tændt af at blive kysset på halsen og bidt i øreflippen. Med pikken ude af spil havde Mikkel kreativt benyttet fingre og tunge, og selv om de på ingen måde havde jagtet orgasmer, havde Malene haft flere.

Malene skubbede numsen bagud og satte hænderne på hver sin side af Mikkels brystkasse. Hun skubbede sig op, så brysterne var ud for hans ansigt. Han kyssede dem og nappede blidt i brystvorterne, og Malene lukkede øjnene og nød at mærke brystvorterne rejse sig.

Hun sænkede underlivet og bevægede sit skød frem og tilbage på Mikkels mave. Den pirrende fornemmelse forplantede sig igennem hendes krop, og hun kunne mærke, at hun var våd.

Læs også: Godnathistorie: Sexet surprise

“Løsn mig!” Han hviskede hæst. 

“Ikke endnu!” Hun lænede sig frem og kærtegnede hans håndled. Lod en pegefinger glide længere ned ad underarmen. Den fjerlette berøring fik Mikkel til at gispe.

“Så bare den ene,” stønnede han.

Malene kiggede drilsk på ham og gav sig. Hun tog nøglen og løsnede hans højre arm. Derefter vendte hun sig om, så hun sad med ryggen mod Mikkels ansigt, og lænede sig frem, så han nu havde frit udsyn til hendes numse.


Hurtigt mærkede hun hans utålmodige hånd på sine baller. Hun sænkede hovedet, kyssede hans mave og lod tungen glide rundt om hans navle og videre ned mod hans inderlår. Huden smagte let af salt. Som var det et tilfælde, strejfede hun pikhovedet med sin tunge, da hun skubbede numsen længere tilbage, og reaktionen kom prompte fra Mikkel i et højlydt støn.

Pludselig mærkede hun hans finger trække g-strengen til side og en fast hånd mod hendes våde kusse. Nu var det Malenes tur til at gispe hurtigt efter vejret. Fingre legede med hendes skamlæber og bevægede sig frem til hendes spændte klitoris, hvor de hvilede et øjeblik, hvorefter de startede forfra. Malene skubbede sig længere bagud mod hans ansigt. To fingre gled en anelse op, og Malene kastede hovedet tilbage og buede i ryggen. Mikkel holdt fingeren stille, og langsomt stødte Malene sig frem og tilbage.

Læs også: Godnathistorie: En fræk overraskelse

Hun nød at blive fingerkneppet! Da hun mærkede Mikkels ivrige tunge mod sit skød, var det, som om kroppen samlede al sin energi, og snart efter rullede orgasmen ind over hende. Malene lukkede øjnene og nød hvert et sekund.

“Er du okay, min skat?”

Hun nikkede og vendte sig med front mod ham. Langsomt faldt hendes puls igen til et normalt leje.

“Uhm, det kan du tro.”

Hun kastede håret til side og kyssede ham. Med vilje bevægede hun sig længere tilbage, og hun kunne mærke ham støde op mod hendemed underlivet.

“Jeg vil gerne mærke dig lidt, er det okay?” hviskede hun.

“Åh ja,” stønnede han.

Hun trak trusserne til side og tog fat om hans store pik og førte den op. Langsomt gled han op og i bund. Trak sig tilbage og stødte igen. Malene nød de dybe stød, som forplantede sig overalt i hendes krop. Så satte hun hænderne på hans brystkasse og red ham. Hurtigt fandt de en fælles rytme, og hun kunne mærke hans hjerte galopere. Stødene tog til i styrke, og han stivnede dybt oppe i hende og kom med et brøl.

De lå tæt sammenslyngede. Håndjernene lå ved siden af dem på sengen. Malene kyssede Mikkels ene håndled. Det var en anelse rødt af hans forsøg på at komme løs. Hun sukkede af velbehag og lagde hovedet mod hans brystkasse, mens hun sendte en venlig tanke til den amerikanske sexolog.

Bragt første gang i Woman nr. 103 som Godnathistorie.