Sexnoveller: Helt solgt
© Getty Images

Sexnoveller: Helt solgt

Katja var egentlig bare på udkig efter en ny lejlighed - men takket være den hotte ejendomsmægler fik hun meget mere end det...

10. juli 2018 af Woman

Velklædt gentleman

Katja tog en dyb indånding og rettede på kjolens stropper, inden hun spændt ringede på dørtelefonen. Der lød en mekanisk skratten, inden en velkendt stemme sagde: “hej,” og derefter den monotone brummen, da låsen blev slået fra. Mens hun gik op ad trappen, beundrede hun de fine udskæringer i opgangen. Det havde ikke været pral: Ejendommen var nærmest aristokratisk. Egentlig mindede den lidt om Mikael.

Der var noget engelsk gentleman over ham. Velklædt - og på den anden side også lidt mystisk. Katja vidste ikke helt, hvad det var, der tændte hende, men hun fik en snurrende varm fornemmelse i kroppen, når hun så ham. Hun havde glædet sig til denne fremvisning. Ikke så meget på grund af lejligheden, som hun da ville overveje at købe, hvis den faldt i hende smag. Det var mere ejendomsmægleren, Mikael, der trak.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Overarbejde med bonus

Det var den fjerde fremvisning, og hun havde flirtet fra første gang. Han flirtede afgjort tilbage,
og derfor havde hun lagt en plan: Hun ville forføre ham i dag. Derfor var det meget godt, at lejligheden stod tom. “Hej!” Han gav hende et hurtigt knus. Katja nød hans duft af sæbe
og aftershave. Han var i hvid skjorte og blazer, og de blå jeans sad godt på hans numse.

“Den her lejlighed er lige dig. Men lad os starte i stuen, og så viser jeg dig rundt.” De næste 10 minutter gik de fra værelse til værelse, og MIkael fortalte levende om den smukke lejlighed. Katja nød at være sammen med ham, og da han lagde armen omkring hende og nænsomt trak hende med hen til det gigantiske panoramavindue for at vise udsigten, pressede hun sig let ind imod ham.

Himmelsengen

Sexnoveller: Helt solgt
© Getty Images

Han kiggede hende i øjnene, tog hendes hånd og kyssede den let, uden at det virkede unaturligt. “Men det bedste har jeg gemt til sidst. En ægte herskabslejlighed har naturligvis et master bedroom. Denne vej...” Katja fulgte smilende efter ham. Hun stoppede op i døren og snappede efter vejret. “Ja, jeg tænkte nok, du ville kunne lide det.” I midten af soveværelset stod en himmelseng med flot udskårne sengegavle, som matchede stuklofterne.

Mikael hev to glas og en flaske champagne frem fra et hjørne. “Vi skal altså have et glas champagne, også selv om du ikke køber lejligheden.” Han skænkede op i glassene og rakte Katja det ene. “Gør du det her med alle dine kunder?” spurgte hun drilsk. Hun satte glasset fra sig og gik helt tæt på ham. “Kun de særligt udvalgte,” hviskede han, og deres læber mødtes i et blødt kys.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Flirt på Facebook

Først kyssede de prøvende, og derefter mere grådigt. Hænder løsnede tøj, som hurtigt blev kastet rundt omkring på gulvet. Hænder og læber gik på opdagelse. Katja kærtegnede Mikaels brystkasse og fulgte musklerne ned til maven og videre ned til kanten af boksershortsene, mens hun kyssede hans hals. Hænder omsluttede hendes baller og løftede op i g-strengen. Katja gav et støn fra sig, da trusserne klemte op imod hendes varme skød.

Hun lod sin ene hånd glide ned imellem deres kroppe og krængede hans boksershorts ned, så pikken var fri. Hun fulgte skaftet op og kærtegnede blidt hovedet. ‘Hvor er han stor’, tænkte hun og mærkede et sug i mellemgulvet. Glædede sig ubeskriveligt meget til at mærke ham. Med den anden hånd rørte hun ved de glatbarberede nosser, som var helt spændte. Mikael stønnede og skubbede underlivet frem, så hun bedre kunne komme til.

Hed tungeleg

Sexnoveller: Helt solgt
© Getty Images

Katja gik ned på knæ og tog fat om pikken og masserede den i lange, blide strøg. Hun lod tungen spille hen over hovedet og tog ham skiftevis dybt ind og pirrede ham med små overfladiske kys. Mikael kærtegnede hendes hår. Jo mere liderlig han blev, desto mere trak han blidt hendes hoved ind mod sig. Katja tog ham dybt ind og sugede og slikkede. Hun kunne mærke og høre på ham, at han var tæt på at komme, og hun rejste sig op.

Mikaels øjne var blanke af begær, og hans brystkasse hævede og sænkede sig. Musklerne i overkroppen var spændte, og huden var gylden i det varme lys fra lysekronen. Pludselig løftede han hende op og smed hende på sengen. Han begravede sit hoved i hendes hår, kyssede og slikkede halsen og øreflipperne. Bed hende let i skulderen. En hånd omsluttede et bryst, og en ivrig tunge spillede omkring brystvorten. Fik den til at blive hård. Endelig var læberne der, de sugede og slikkede.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Fræk lektion

Katja lukkede øjnene og vred sig under ham. Hun pressede sit skød op imod ham og mærkede den stive pik mod sin mave.Var parat til at mærke ham, men han trængte ikke op i hende. I stedet bevægede han sig nedad. Kyssede hendes mave og hofter. Strejfede let hendes skød, som hungrede efter berøring, men fortsatte videre ned til lårene og inderlårene. Katja spredte benene og skubbede sig ned imod ham. Løftede sig op.

De næste minutter var noget af det mest intense og ophidsende, Katja nogensinde havde oplevet. Det var, som om Mikael kunne læse hendes krop. Han kyssede og slikkede hende. Tog sig god tid og pirrede hende til bristepunktet. Bevægede tungen i mønstre, som gjorde Katja mere liderlig, end hun havde kunnet forestille sig. På et tidspunkt bad hun ham om at kneppe sig, men han forsatte med at kærtegne hendes skød, og når hun troede, han ville røre hende ved det sted, som tørstede mest efter det, strejfede han det kun.

Dobbelt orgasme

Sexnoveller: Helt solgt
© Getty Images

Da han supplerede tunge og læber med to fingre, og samtidig kærtegnede klitoris, kulminerede det for Katja. Hun følte det, som om verden omkring hende smeltede sammen til en eksplosion af lyst, som startede forneden, men bredte sig til hele kroppen, da hun kom. Hun hev efter vejret og greb fat om pikken, som sitrede mellem hendes fingre. “Nu skal du kneppe mig - jeg vil mærke dig.”

Denne gang adlød Mikael. Spredte hendes ben og borede sig op i hende. Stødte helt i bund og holdt sig der et øjeblik. Katja slyngede benene om hans ryg og pressede ham ind mod sig. Nød fornemmelsen af at blive fyldt ud. Langsomt trak han sig tilbage og stødte igen ... og ... igen! Katja løftede hænderne over hovedet og stemte imod sengens hovedgærde. Nu blev stødene hårdere.

“Vend dig om!” Mikaels stemme var kærlig, men samtidig hæs af ophidselse. Katja vendte sig hurtigt om og skubbede lydigt numsen i vejret, mens hun svajede i ryggen. Hænder greb grådigt fat om hendes hofter, og Mikael tog hende igen. Han holdt fast i hendes skulder og kneppede hende i bund. Katja forestillede sig, hvor frækt det måtte se ud, og det mentale billede og pikken, som stødte taktfast, gjorde hende endnu mere liderlig. Da Mikael eksploderede oppe i hende, kom hun igen i en svimlende orgasme.

De lå tæt sammen, mens deres kroppe faldt til ro. Hun opdagede, at der var smukke malerier i loftet. Billeder af elskovsstillinger. Hun kunne ikke lade være med at fnise. “Nå, lad mig høre: Hvad siger du til lejligheden?” Han nikkede ud mod rummet. “Jeg tror, jeg er helt solgt,” svarede Katja og smilede. Hun gav ham et stort kys, og de begyndte begge at grine.

Bragt første gang i Woman nr. 160 som Godnathistorie