Sexhistorie
© iStock

Sexnoveller: En hot strandtur

Karen kunne ikke drømme om mere: Solen bagte fra oven, og hendes kæreste var præcis lige så legesyg som hun selv – og med på den værste

2. januar 2018 af Redaktionen

Karen nød vinden, som ramte hendes ansigt og tog toppen af varmen. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og rapsmarkerne omkring dem stod i fuldt flor. Morten cyklede foran hende, og T-shirten sad tæt ind til kroppen og afslørede hans trimmede krop. Hun havde taget den gule kjole på, fordi hun vidste, at Morten syntes, den var sexet. I dag skulle det være. De havde i spøg snakket om det længe: sex i det fri! Alene tanken tændte Karen, og nu hvor de næsten var der, summede det af forventning i hendes krop. 

De kørte over den lille bro, og stranden med fyrtårnet lå nu kun få hundrede meter væk. Morten vendte sig og smilte til hende. De drejede ned ad grusvejen, hvor støv blev hvirvlet op fra cykeldækkene. Efter få minutter bredte landskabet sig ud, og foran dem lå det blågrønne hav som kulisse. Fyrtårnet var forladt, og stranden var fyldt med sten, hvilket sikkert var nogle af grundene til, at stedet kun var sjældent besøgt. Kun et par ornitologer kom forbi indimellem, havde Mette hørt. De parkerede cyklerne, og Morten tog tæppet og sandwichene op af cykelkurven. 

Han kyssede hende på halsen og bed hende blidt i den ene øreflip. Virkede lige så spændt som hende selv. Hånd i hånd gik de ned ad en lille sti, som var flankeret af hybenbuske. De nåede ned til vandet, hvor kun en mild brise rørte sig. Morten tog rundt om hende og kyssede hende. Han skulle til at trække sig væk, men hun holdt ham fast. Deres læber og tunger legede og gik ivrigt på opdagelse.

Et hemmeligt sted

Hans ene hånd gled ned ad hendes ryg og videre ned til hendes hofter og numse. Kærtegnede huden gennem kjolestoffet. Karen nød berøringen, og at dømme efter den voksende hårde bule mod hendes mave var Morten heller ikke upåvirket. En måge skreg over dem, og det fik dem til at holde op.

“Kom, lad os gå ud lidt videre.” Han tog hende hånd, og de fulgte stien, som løb langs vandet. Der var ingen at se. Det var helt perfekt, tænkte hun og havde svært ved at holde fingrene fra Morten.

“Hvad med her?” spurgte hun utålmodigt. De var nået til en lille fordybning, hvor store kampesten stod til højre for dem, og havet var til venstre. Fyrtårnet stod små 15 meter fra dem, og Karen kunne se de store, runde glaspartier, hvor solen blev reflekteret og gjorde det umuligt at se ind. 

“Perfekt. Kom her!” Han trak hende ind til sig og kyssede hende grådigt. Hun trak T-shirten af ham og kærtegnede hans brystkasse. Nød duften og varmen fra hans krop. Hun kastede hovedet tilbage og stønnede sagte, da Mortens tunge og læber kyssede hendes hals og bryst. Karen trykkede sig imod ham. Nød at mærke hans stive pik gennem hørbukserne. Behændigt gled en hånd ind og skubbede bh’en ned og åbenbarede et bryst. Morten lod en finger cirkle omkring brystvorten, så den rejste sig hurtigt. Da han omsluttede brystvorten med sine læber og skiftevis sugede og slikkede, gav Karen et lille skrig fra sig.

Hun lænede sig tilbage op ad de enorme kampesten, og Morten satte sig på hug foran. Han trak kjolen op og kyssede hendes bare mave. Lod tungen cirkle omkring navlen og bed derefter i trussekanten. Sendte hende et frækt smil. Karen kærtegnede hans hår og nakke, og hendes dybe vejrtrækning blandede sig med mågernes skrig. Morten lod hænderne glide fra hendes skinneben op til knæhaserne og videre op ad låret. Lange, blide strøg.

Karen spredte benene en anelse og mærkede med fryd, hvordan Mortens fingre nu kærtegnede inderlårene, hvor huden var ekstra følsom. En hånd lagde sig på hendes venusbjerg og trykkede blidt. Igen ivrige læber, som pustede blidt. Karen kunne mærke den hede ånde gennem trusserne. Hun pressede hans hoved ind mod sit skød. Mærkede pludselig tungen mod hendes køn, som dog stadig var dækket af de tynde trusser, og hun stønnede højlydt af nydelse. Morten trak trusserne ned og smed dem i græsset. Stærke hænder gled hurtigt op til hendes baller, hvorefter tunge og læber kyssede og slikkede hendes skød. Han tog sig god tid og bevægede sig i cirkler indad. Da tungespidsen blidt kærtegnede det punkt, som nu higede allermest efter berøring, var det næsten uudholdeligt. Da to fingre samtidig gled op i hende og taktfast supplerede tungen, kom hun hurtigt i en svimlende orgasme. 

Himmelske højder

Langsomt faldt hendes puls, og hun trak ham op til sig. Kyssede ham, alt imens hun åbnede hans bukser. Hun tog fat om skaftet og bevægede hånden frem og tilbage. Fugtede sine fingre med spyt og kærtegnede pikhovedet. Morten stønnede nu ukontrolleret. Hun vendte ham rundt og skubbede ham op ad stenene. Satte sig ned og tog ham i munden. Pikken kom dybt ind, og hun skiftevis sugede og slikkede. Lod tungespidsen spille hen over glansen.

“Ikke mere,” sagde han forpustet og skubbede hende væk. Hun rejste sig.

Han tog fat i hende og trak hende ned på græsset, så Karen sad oven på ham. Han trængte op og stemte pikken helt i bund. Langsomt red hun ham. Morten flåede kjolestropperne ned og kærtegnede hendes bryster. Hun lænede sig frem, og han suttede og bed blidt i hendes brystvorter. Han tog fat om hendes hofter og vendte hende rundt, så Karen nu lå på ryggen. Hun svingede benene op på hans skuldre, og han kneppede hende hårdt. Karen kunne se liderligheden i hans øjne. Senerne i biceps stod frem, mens pikken pumpede ind og ud. Nosserne klaskede mod hendes baller og gav en dump lyd fra sig. Varmen, luften, de nøgne kroppe og deres stønnen flød sammen. De kom samtidigt. Lå tæt sammenslyngede, mens orgasmen tog af og deres bevidsthed vendte tilbage. Morten vendte sig rundt, og de lå begge og kiggede op i den lyseblå himmel.

“Wauh,” hviskede Karen, og Morten nikkede og kyssede hende. Stilheden blev brudt af en dør, som åbnedes og smækkede i. De satte sig op og kiggede i retning af lyden. En mand i kakifarvede shorts og en grøn bøllehat strøg ud af fyrtårnet. Få sekunder efter hørte de lyden af en bilmotor, som startede. De kiggede på hinanden og kunne ikke lade være med at grine. For de havde begge set kikkerten, som manden havde holdt i den ene hånd ...

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman som Godnathistorie og skrevet af Eva Hansen.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.