Kvinde og mand tæt på hinanden
© Getty Images

Sexnoveller: I den 7. sexhimmel

12 timer i et fly kan kun betyde en ting: sex med piloten selvfølgelig

1. august 2018 af Woman

I den 7. sexhimmel

"Ahh, her sidder jeg godt", tænkte Line og lænede sig tilbage i flysædet. Hun var overrasket og spændt på samme tid. Frederik passerede hende i det samme og blinkede til hende, og Line smilte igen, mens hun fascineret betragtede hans krop i pilotuniformen.

Det havde mildest talt været en overraskelse af de store. Hun havde ikke set Frederik siden skoletiden, og allerede dengang havde hun været betaget af ham. Det var ikke blevet til noget mellem dem, da han var flyttet udenlands, fordi faren var inden for luftvåbnet. Åbenbart var æblet ikke faldet langt fra stammen.

LÆS MERE Feriens frækkeste dobbeltdate

“Hvem var han?” spurgte Sanne nysgerrigt. Hun havde sænket sit blad og så forventningsfuldt på hende. “Bare en gammel flamme,” svarede Line og smilte fraværende.

Flyet var stort set fyldt, og efter det trange rutefly fra Kastrup til Hamburg var det ren luksus at stige om bord i den store Boeing til Thailand. Line og Sanne skulle derned på en kombineret forretnings- og afslapningstur, og de havde aftalt, at det hele ikke skulle gå op i arbejde og møder med tekstilfabrikkerne. Efter mødet med Frederik tegnede flyveturen nu til at blive rigtig interessant, filosoferede Line.

Privat rundvisning

Efter maden og to gin og tonic, som den søde stewardesse havde skænket, havde Line drukket sig mod til og lagt en plan. Én gang under maden havde hun fået et glimt af ham på gangen, og han havde vinket til hende. Han måtte være interesseret, ellers ville han vel ikke vinke, overbeviste hun sig selv om.

LÆS MERE 12 stjerner med frække fetisher

Da filmen med Tom Hanks for længst var slut, og klokken var blevet et, snorksov hele flyet og Sanne med. Der var stille omkring Line, da hun slog bakken op og gik op ad midtergangen. Hun vidste ikke helt, hvordan hun skulle komme til at tale med ham, men heldet var med hende, for i det samme kom Frederik ud gennem et lille forhæng.

“Hej Line,” sagde han og brød ud i et bredt smil. “Kan du ikke sove?” “Nej, jeg tænkte, om jeg ikke kunne få en privat rundvisning i flyet, når nu jeg kender piloten?”

Hun smilte frækt og håbede, han fangede hendes hensigt. “Det kan du tro. Lad mig lige gøre klar og få andenpiloten til at afløse mig. Lige et øjeblik.” Line kunne mærke hjertet galoppere igen. Hvor var han lækker! Hun tog en dyb indånding. Et øjeblik efter var han tilbage.

“Kom bare ind,” sagde Frederik og holdt døren for hende.

Kys og slik

Cockpittet var mindre, end Line havde forestillet sig, og hun lyttede fraværende, mens Frederik fortalte hende om instrumenterne.

Udenfor var det kulsort, og Line kunne se deres spejlbilleder i vinduerne. Derefter tog han hende hen til deres sovegemakker, som bestod af et lille rum med to køjer og et par stole og et lille te-bord.

“Det er så her, en af os kan få en lur, mens den anden flyver.” Han så afventende på hende. “Hvad skal man gøre for at få et kys af piloten?” spurgte Line.

LÆS MERE Få et knald-godt sexliv

Han så et øjeblik forbavset ud, men gik tættere på og trak hende ind til sig. Deres læber mødtes, og hun nød duften af ham og fornemmelsen af hans muskuløse arme rundt om hende. Hurtigt blev kyssene mere krævende, og de krængede utålmodigt tøjet af. Hurtigt stod Line kun i trusser og Frederik i boksershorts.

Hun stirrede betaget på den store bule under stoffet. Da Frederiks læber bevægede sig ned ad hendes hals og videre ned til hendes ene bryst, lukkede Line øjnene og stønnede svagt. Hans læber og tunge strejfede hendes ene brystvorte.

LÆS MERE Lær at spotte interesserede mænd

“Ja! Ja,” hviskede hun og lod sine fingre kærtegne hans hår, mens hun besluttede sig for at overgive sig til liderligheden. Han kærtegnede hendes baller med hænderne, sank ned på knæ og skubbede Line op ad den ene stol.

Hun satte sig på armlænet, og han spredte hendes ben, så ansigtet var ud for hendesglatbarberede skød. Behændigt flåede han hendes trusser til side og kyssede indersiderne af hendes lår. Tog sig god tid, hvor han skiftevis kyssede og slikkede området. Line gav sig hen. Trak ham ind til sig, mens hun stødte frem med hofterne.

Endelig gav han efter og strejfede hendes klitoris med tungespidsen. Slikkede og sugede, imens han lod to fingre glide op og taktfast støde frem og tilbage.

Svimlende orgasme

Det føltes, som om cockpittet drejede rundt som en karrusel, da Line kom. Ør af begær trak han hende ned til sig, og Line satte sig overskrævs på ham og befriede pikken for det trange stof.

Hun tog fat og masserede skaftet i cirkelbevægelser. Drillende lod hun tungespidsen glide hen over hovedet og tilbage igen. Kærtegnede de spændte nosser og nød at se Frederik kæmpe for at holde kontrollen.

Hun bevægede sig frem, og med et fast greb om pikken lod hun ham komme en centimeter op i hende. Line kunne mærke pikken støde op imod hende, men hun holdt ham hen. Lod sine brystvorter kærtegne hans brystkasse og var lige ved at tabe koncentrationen, da Frederik lod sin tunge spille om brystvorten.

Skrig af lyst

Endelig lod hun ham støde i bund. Fornemmelsen af at blive fyldt ud fik hende til at skrige højt af lyst. Hun red ham og mærkede, hvordan endnu en orgasme var på vej.

Hun rejste sig, vendte sig rundt, skubbede numsen bagud og støttede med hænderne på kanten af det lille bord. Hurtigt var Frederik over hende, og da han borede sig op i hende, svajede Line i ryggen og stødte tilbage.

LÆS MERE Sådan kommer du i form med sex

Hun nød fornemmelsen af hans store pik, og han kunne mærke det. Med et fast greb om hendes hofter kneppede han hende hårdt. Lyden af deres stønnen og de dumpe klask fra nosserne blandede sig med natten udenfor, og højt oppe over skyerne følte Line det, som om de var de eneste i hele verden.

Kun de to i 12 kilometershøjde. Da Frederik stivnede oppe i hende, kom Line i endnu en svimlende orgasme, og denne gang skreg hun den ud.

LÆS MERE Sexen han IKKE vil have

Hele kroppen summede af sød forløsning, da Line kort efter åbnede døren og gik ned for at finde sin plads igen. Hun kunne ikke vente med at fortælle, hvad der var sket. Sanne var vågen og måtte have læst Lines tanker, for hun virkede ikke specielt overrasket, da hun fik det at vide.

“Velkommen i Mile High Club!” Line rødmede ved tanken. Det var et medlemskab, hun gerne ville forny igen og igen.

Bragt første gang i Woman nummer 146 som Godnathistorie.