sexnoveller: kursus med sexet bonus
© Getty Images

Sexnoveller: Kursus med sexet bonus

Salgsstrategier og kundekontakt var emnet for det todages kursus, Louise skulle på gennem sit arbejde. Men det endte med at blive noget ganske andet – og en hel del frækkere – der optog hende...

1. februar 2018 af Isabella Lind

Louise havde glædet sig som en vild til at komme på kursus med overnatning. Det betød nye mennesker, lækkert hotelværelse, spændende foredrag og i det hele taget et tiltrængt afbræk fra arbejdet. Og nu sad hun så her i konferencelokalet på kroen og... røvkedede sig!

Oppe i den anden ende af lokalet stod en mand og mumlede foran en tavle, hvorpå han skriblede nogle kruseduller, som Louise for længst havde opgivet at tolke. Lokalet var hvidt og kedeligt og gav hende uvelkomne flashbacks til folkeskolen.

Der var stort set kun mænd på holdet, men de var alle midaldrende og småfede, og to af dem var allerede kommet med lumre bemærkninger til hende, mens de blinkede på en måde, som gav hende kvalme.

Den eneste anden på kurset, der var på Louises alder, var en mand, der sad nede i den anden ende af lokalet, og som hun endnu ikke havde hilst på. Hun kunne kun se ham bagfra, men indimellem anede hun lidt af hans ansigt, når han drejede hovedet for at se ud ad vinduet. Måske kedede han sig ligesom hende. Det underlige var, at hun syntes, der var noget bekendt ved ham. Der var et eller andet velkendt ved måden, han bevægede hovedet på, uden at hun helt kunne placere det. Og nakken, der var solbrun med små, lyse krøller, så både sød og indtagende ud.

Da der kom en pause, gik han udenfor på gangen. Louise ville skynde sig efter ham, men blev stoppet af Preben, hendes sidemand, som ville høre, om hun havde nogen at spise aftensmad med? Da hun endelig fik sig sneget ud af lokalet, var han væk. Hun fandt ham først, da de skulle ind til time igen. Han så på hende og smilede, og så slog det hende, hvem han var.

Læs også: Godnathistorie: Erotisk overarbejde på jobbet

Festival-flirt

Han hed Kristian, og hun havde en svag erindring om at have rodet lidt rundt med ham i et telt på en festival for mange år siden, da hun stadig gik i gymnasiet. Med hede kinder satte hun sig ind på sin plads, mens hun gravede i hukommelsen efter slibrige detaljer, og hun lagde mærke til, at Kristian flere gange vendte sig om på sin stol for at kigge undersøgende på hende. Hver gang smilede han til hende, og hun smilede tilbage.

Underviseren var i færd med at skitsere ‘sælgerens gode entré’, men Louise havde sværere og sværere ved at koncentrere sig. Kristians lækre krop bortledte hendes tanker.

Da han på et tidspunkt rejste sig, blev hun nervøs. Skulle han gå? Heldigvis skulle han bare smide et æbleskrog i papirkurven, og på vejen tilbage til sin plads lod han diskret et stykke papir glide ned i skødet på hende. Hun kunne ligefrem mærke sidemandens nysgerrige øjne, da hun spændt foldede papiret ud.

 

Kan du huske mig? Kristian fra Roskilde-festivalen 2002, stod der. Hun så hen på ham og nikkede.

Kort efter kom et nyt stykke papir over til hende, kastet med en sikker baghånd. Preben, der nu havde fået et vredt drag over munden, forsøgte at opsnappe brevet, men Louise var hurtigere. 

Skal vi ikke skride herfra? Jeg er ved at falde i søvn. ZZZ, stod der.  

Louise så op, nikkede og mimede sit værelsesnummer med fingrene: 5 - 3. Så rejste hun sig
op og listede ud, mens hun smilede et undskyldende ‘jeg skal lige på toilettet’-smil til underviseren. Hun løb op på værelset, fik ryddet det værste rod af vejen, tog et skvæt parfume på og satte sig i en henkastet stilling på sengen. Kort tid efter bankede det på døren.

“Hvem er det?” hviskede hun. “Preben,” lød det fra den anden side af døren. Louise kunne mærke skuffelsen ramme som et piskeslag. “Nej, det er sgu da Kristian,” grinede han så.

Hun åbnede døren og hev ham indenfor med et dask på skulderen som hævn for hans joke. Kristian foreslog, at de skulle tømme minibaren, og den var Louise med på. De skruede op for MTV og drak sig systematisk gennem rækken af små flasker, mens de sludrede løs. Det føltes helt naturligt at være sammen med ham, og når han en gang imellem lod sin hånd strejfe hendes lår eller lænd, følte hun varmen strømme igennem sig. Han foretog dog ikke noget målrettet move, så Louise besluttede sig for at tage føringen.

Modige moves

Mens Kristian var midt i en historie om sin chef, lod Louise sin hånd glide lige så langsomt op ad hans bukseben. Hun kunne mærke, hvordan han blev distraheret. Han var overrasket – men også med på legen. Så kyssede hun ham lige ved siden af munden, inden hun legende lod tungen glide inden for.

Kristian havde bløde læber, og han tog velvilligt imod hendes kys. Først var de langsomme og dvælende, men efter et stykke tid begyndte de at kysse mere intenst.

Læs også: Godnathistorie: En fræk lektion


Louise kunne mærke, hvordan lysten væltede op i hende, så hun skubbede ham bagover i sengen og lod sig glide ned over hans krop. Hun gned sig rytmisk mod ham og bulen, der voksede mellem hans ben, og Kristians hænder fik behændigt pillet hvert stykke tøj af hendes krop. Han skubbede hende blidt om på ryggen og stak hovedet ned til hendes bryster. Han slikkede let på hendes ene brystvorte og lod en finger glide op i hende, så hun stønnede højt.

Louise løsnede hans bæltespænde og stak hånden ned i hans boksershorts, hvor hun tog fat om hans store, stive pik. De trillede rundt i sengen, mens de rørte ved hinanden, og Louise var lige ved at komme flere gange, men Kristian fornemmede det hver gang og standsede op et øjeblik, inden han fortsatte de ophidsende kærtegn. Den mand kunne bruge sine hænder! 

 

Kristian lagde sig oven på hende. Han så hende lige ind i øjnene, da han trængte ind, og de gispede synkront. Han lagde ud med langsomme, blide bevægelser, som langsomt steg i tempo. Han kyssede hende grådigt, mens de bollede, og Louise nød at røre ved hans faste røv. Så vendte han hende om, trak hende op på alle fire og trængte ind i hende, mens han lod en fingerspids stimulere hende mellem benene. Louise skreg, da hun kom. Og da Kristian fulgte trop med et mindre brøl, fik det dem til at grine.

Bagefter lå de længe og holdt om hinanden, og Louise nød varmen fra hans nøgne krop, der duftede af sved og mand.

De tog et bad – og et hurtigt knald i bruseren – inden de sammen gik ned i hotellets restaurant for akkurat at nå frokosten. Da de passerede en gruppe fra holdet, råbte Preben, der virkede bitter: “Nå, var det et godt knald?”

“Ja, det var det,” svarede Louise, mens hun åbenlyst gav Kristian et klem på røven.

Det var fedt at være på kursus ...

Bragt første gang i  Woman nr. 119 som Godnathistorie