Fræk massage
© Getty Images

Sexnoveller: Ninas frække chokolademassage

Chokolademassage eller chokoladesex? Læs om Ninas oplevelse og bedøm selv

28. april 2018 af Woman

Ninas frække chokolademassage

Nina tog elevatoren op og trådte ud på femte sal. Foyeren var stilfuldt indrettet, og lamperne sendte kaskader af varmt lys ud, som bød hende velkommen. Hun kunne mærke sommerfuglene i maven, og de tog til, da hun nåede rundt om hjørnet og stod foran den buede mahogni-skranke.

Kvinden smilte sødt og bad hende vente i en af de lysebrune læderstole, som havde udsyn til byens aftentrafik.

Chokolademassage! I brochuren stod der, at chokoladen havde en beroligende effekt på huden, og at påføringen med pensel var både afstressende og opfriskende. Nina smilte for sig selv.

Mødet med Søren

Det var en uge siden, hun havde mødt Søren til Susannes fest. De var faldet i snak, og ud på aftenen havde han foreslået hende en chokolademassage. Først havde Nina troet, at han lavede sjov, men da han havde ringet for to dage siden, fandt hun ud af, at han mente det, og at han ville tilbyde en behandling.

LÆS MERE 9 sexmyter - som selv kloge kvinder tror på

Hun havde håbet, at han ville ringe. Om ikke andet var det da langt mere originalt end en biograftur. Hun bed sig i læben. Det kunne jo også tænkes, at han bare ville gøre reklame for centret, og at han ikke ville forføre hende. Lige meget hvad, så ville det blive en oplevelse, tænkte Nina og lænede sig frem i stolen.

“Hej Nina!” Han stod i døren og så professionel ud i den hvide T-shirt, som sad stramt ind til den tonede overkrop. Hun rejste sig og gav ham et hurtigt knus. Han duftede dejligt.

“Dejligt, du kunne komme. Følg med. Vi har omklædning herinde.” Søren pegede på en dør nede for enden af gangen.

“Der er en kimono på stolen, som du gerne må tage på. Du kommer bare, når du er klar."

Blide penselstrøg

Nina beholdt bh og trusser på inde under kimonoen, gik ud igen og ind til Søren. Lyset var dæmpet, og der var dejlig varmt i massagelokalet. En dæmpet rislen af vand mod en enkel vandskulptur var med til at fuldende hele billedet af total wellness og forkælelse.

“Hvor vil du have mig?” “Her på briksen. Bare tag kimonoen af.” “Skal jeg beholde bh’en på?” “Nogle foretrækker uden,” svarede han og sendte hende et charmerende smil.

LÆS MERE 12 skøre skønhedsbehandlinger

Nina tog kimonoen og bh’en af og betragtede ham, mens hun lagde sig på maven på briksen. Det fløj gennem hovedet, at hun håbede, at Søren kunne lide, hvad han så.

Hun synes at spore en reaktion, men så var den væk igen. "For pokker", tænkte hun. "Han er jo professionel, og så indleder man sig ikke med kunderne". Alligevel håbede Nina, at han ville gøre en undtagelse, og tanken gjorde sit til, at lysten tog til.

“Chokoladen er varmet op, så vi kan arbejde med den, men den er selvfølgelig ikke så varm, at du bliver brændt. Nu kommer jeg den på ved at fordele den med en pensel. Er du klar?” spurgte Søren.

LÆS MERE 10 tips til at forføre ham

Nina nikkede og nød at have ham så tæt på sig. Hun lukkede øjnene og nød varmen og de blide penselstrøg, som fordelte chokoladen på hendes krop.

Sulten efter mere

Massagen var vidunderlig. Nina elskede følelsen af Sørens stærke hænder, som æltede og masserede hendes lægge, lår, skuldre, ryg og nakke. Da hun mærkede hans hænder på sine baller, lod hun ham vide, at det var særlig godt. Sørens ene hånd strejfede trussekanten, og Nina spredte benene en anelse og skubbede sig hen imod hans hånd.

“Bliv ved lige der,” sagde hun og håbede, at han ville fortsætte.

Der gik lidt, og så mærkede Nina igen hans stærke fingre massere sine inderlår. Hun spredte benene lidt mere. En finger gled hen over hendes varme skød, og Nina snappede efter vejret.

LÆS MERE 14 grunde til, at sex er sundt

Hun sukkede, da hans fingre legede med hendes trusser. Gled hen over dem i blide strøg, gled ned ad låret og op igen, ind under trussekanten, hvor de blidt masserede og trykkede mod hendes skamlæber.

Hun vendte sig rundt og nød begæret i Sørens øjne. Hans berøring og duften af chokolade gjorde hende sulten efter mere, og hun tog trusserne af og lagde sig tilbage på briksen. Deres læber mødtes, og tungerne legede grådigt med hinanden, mens hans hænder kærtegnede hendes bryster og stive brystvorter.

Søren bevægede sig ned, og Nina lukkede øjnene og nød nu den ivrige tunge og de behændige fingre, som slikkede og kærtegnede hendes glatbarberede skød. Han tog sig god tid og skiftede i rytme og styrke.

LÆS MERE Forny dit sexliv med erotisk leg

Da to fingre endelig gled op i hende og langsomt fingerkneppede hende, mens tungespidsen legede med klitoris, tog Nina fat om Sørens hoved og pressede sig op imod ham. Hun nød orgasmen, som med voldsom styrke gennemrystede hendes krop.

Sex i spaen

Nina rejste sig og blev nu bevidst om, at hun havde chokolade smurt over hele kroppen. Hun grinte, og han tog hendes hånd og trak hende med over til bruseområdet i hjørnet. Nina hev Sø- ren med ind under bruseren, hvor vandet skyllede chokoladen af, imens hun befriede ham for T-shirt og bukser.

Hun lod fingrene glide hen over hans brystkasse og fulgte konturerne af mavemusklerne og fortsatte ned til hans pik. Hun satte sig på hug og tog ham i munden. Sugede og slikkede. Nina tog fat om skaftet med den ene hånd og tog ham dybt ind. Med den anden hånd legede hun med hans nosser.

LÆS MERE Woman tester: Sex hver dag i 30 dage

De satte sig i spabadet. Boblerne satte i gang, men det ænsede Nina ikke, da hun skubbede Søren tilbage og satte sig overskrævs på ham.

Pikken gled op og fyldte hende ud. Nina red ham - langsomt i starten, mens Søren kærtegnede og kyssede hendes bryster. Hurtigt tog Søren over. Med hænderne på hendes hofter tog han styringen og kneppede hende hårdt. Stødte op med hofterne, mens han pressede hende ned.

Nina holdt fast i kanten af badet og nød at blive taget. En hånd gled op og klemte hendes bryster og brystvorter, som sendte lystsignaler ned til hendes skød, som var ved at eksplodere af lyst.

“Jeg kommer,” råbte han, og Nina mærkede, hvordan kroppen under hende stivnede, mens de begge kom.

LÆS MERE Lær at spotte interesserede mænd

Da Nina lukkede døren ind til massagelokalet, følte hun sig vidunderlig afslappet. Hun mødte kvinden i skranken med et smil.

“Var det en god oplevelse?” “Det var anderledes, end jeg havde ventet, men kan klart anbefales,” svarede hun og fik pludselig lyst til at fnise fjollet.

“Du vil måske have en ny tid, mens du er her?” "Det har jeg allerede fået."

Bragt første gang i Woman nummer 125 som Godnathistorie.