© Getty Images

Sexnoveller: Operation Forførelse

Planen bestod af tre trin med et eneste mål: at få den søde Oscar fra kontoret i kassen...

14. august 2018 af Woman

Hun lyttede efter døren, der smækkede. Det måtte være Søren, der gik, hvilket betød, at det kun var hende og Oscar, der var tilbage på kontoret nu. Hun skævede til uret på sit bord - den var 17.30. Så ville der nok ikke gå længe, inden…

“Hej Louise, jeg smutter for i dag. Vi ses,” sagde Oscar, idet han stak hovedet ind ad døren til hendes kontor. Han smilede til hende, og hun sank en ekstra gang.

“Vi ses,” kvækkede hun, men da var han allerede gået ud ad døren.

Hun rystede irriteret på hovedet. Hun havde ikke tal på alle de gange, hvor dagens eneste højdepunkt bestod i at sige "godmorgen" og "farvel" til Oscar. Lige siden hun var begyndt på reklamebureauret et par måneder tidligere, havde hun haft kig på ham. I begyndelsen havde hun bare tænkt, at han så sød ud, men de sidste par uger var interessen blev forvandlet til heftige natlige sexdrømme og timer, der bare slæbte sig afsted, indtil hun skulle på arbejde igen.

Da hun som den sidste slukkede og lukkede kontoret den aften, besluttede hun sig for at sætte alle sejl til for at score Oscar. Hun måtte simpelthen lægge en slagplan og forføre ham...

Vil du læse resten af historien? Så køb abonnement på Woman lige nu og få bladet med historien med posten!

Lige nu kan du få 5 numre af Woman + en superlækker ansigtscreme fra Tromborg for kun 149 kr. Cremen, der fugter, nærer og plejer både dag og nat, koster normalt 440 kr.

DU SPARER 569,75 KR

LÆS MERE OM TILBUDDET HER

Læs mere fra samme kategori