Hed sex i nattoget
© Getty Images

Sexnoveller: På fræk opdagelse i nattoget

Karina skal med nattoget til München, og hun får en lækker mand som ‘nabo’ i sovevognen...

24. januar 2018 af Redaktionen

Karina lyttede ud i mørket. Hun kunne høre den monotone lyd af toget, der kørte over skinnerne, og hun forestillede sig, hvordan det lange tog skar gennem mørket. Lejlighedsvist svajede vognen.

Klokken måtte være omkring et om natten, og der var stille omkring hende. Hun kunne høre et svensk pars rolige og tunge åndedræt. De var på vej til München ligesom hende selv. Ud over de to svenskere var der kun hende. Og så ham – den fremmede, der lå ved siden af hende.

Nu var hans hånd der igen. Rørte let ved den tynde dyne, som dækkede hendes krop. Hun var stivnet den første gang, og så var hånden væk igen, som havde den gjort noget forbudt. Men så, ved en pludselig indskydelse, havde Karina rakt gennem mørket og taget blidt fat i den.

Nu var den der igen. Følte sig frem på hendes dyne og fulgte stoffet op til hendes bare skulder. Holdt en kort pause ved kanten og rørte nu blidt ved den bare hud. Det sitrede i hendes krop, da fjerlette fingre gled ned over hendes kraveben og rørte let ved kanten af den tynde silketop, hun sov i.

Karina kunne mærke, at hendes åndedræt blev hurtigere. Blodet dunkede gennem kroppen, og hun fugtede læberne. Hun vidste, at han hed Noah, var fra Aarhus og var studerende. Han havde henvendt sig til hende på perronen, og de var hurtigt faldet i snak. Hans smil og brune øjne var tiltrækkende, syntes hun.

Læs også: Godnathistorie: En sexet amerikaner

På opdagelse

Nu gled hånden ned til madrassen og videre ind under dynen – ind til hende. Karina holdt vejret. Hun mærkede hans blide kærtegn på sin mave. Så gled hans hånd længere op på opdagelse. Rørte gennem stoffet ved det ene bryst. Formede hånden som en skål omkring brystet og lod fingrene cirkle omkring brystvorten, som rejste sig. Karina gav et støn fra sig og bed sig i læben – hun ville ikke vække de andre. 

De havde trukket mørklægningsgardinet ned, så der var bælgmørkt i kupeen. Når de kom ud af tunnelen, ville hun igen kunne ane ham, for så kom månelyset ind gennem gangvinduerne. Det var det svenske par, som havde ønsket, at gardinerne i kupeen blev trukket ned. Og Karina havde ikke protesteret. Hendes tanker blev afbrudt, da en listig hånd gled op under toppen og rørte ved hendes nøgne bryst. Klemte blidt om brystvorten, hvilket fik hendes skød til at dunke. Hun flyttede uroligt på sig. Så gled hånden hen til det andet bryst og fik i løbet af få sekunder vorten til at rejse sig.

Karina skubbede sig tættere på ham, så afstanden mellem de to køjer blev mindre. Det var egentlig en familieplads, hvor køjesektionen kunne udvides, og det havde sikkert været en del af Noahs plan, da han havde foreslået, at de skulle få lidt mere plads ved at udvide madrasarealet. Karina havde sagt, at det var helt fint med hende – og det fortrød hun på ingen måde nu. 

Hun skubbede dynen til side og trak toppen af. Silkestoffet gav en hvislende lyd i mørket, da den gled mod huden.

En drillende finger

Hans hånd hvilede på hendes mave og gled op rundt om navlen. Karina spændte i kroppen og lukkede øjnene, da hånden lagde sig mellem hendes ben. Den lette berøring blev til masserende bevægelser. Det var, som om fingrene bredte sig ud som en blomst, mens de trykkede og masserede uden på hendes trusser. Hun skød hofterne op imod ham – krævede mere. Stønnede sagte og holdt puden op foran sit ansigt, da en finger gled ned mod hendes åbning. Drillende gled den op igen og så ned igen. Så gled den videre ned til kanten af trusserne, og pludselig var den indenfor.

Hans ivrige finger fugtede sig i hendes safter, masserede blidt skamlæberne og rørte forsigtigt ved klitoris. Karina hjalp velvilligt til, da han trak trusserne ned om hendes ben og kastede dem ned i fodenden.

Igen gled hans frække hånd op – fulgte inderlårene og var nu ved hendes åbning. Langsomt gled en finger op. Og en til. Karina snappede efter vejret og vred sig imod ham. Skubbede sig ned, så fingrene gled længere op i hende og helt i bund. “Ja,” hviskede hun og fortrød i det samme, at hun havde sagt det højt. De lå helt stille og lyttede, men det svenske pars åndedræt var stadig tungt og roligt.

Læs også: Godnathistorie: Fræk flirt på kollegiegangen

Hemmeligt publikum 

Uendelig langsomt lod han sine fingre glide ind og ud ad hende. Karina måtte bide i puden for ikke at skrige af lyst. Hun tog hånden ned mellem benene og holdt ham inde i sig, mens hun vendte sig rundt på siden og skød numsen imod ham. Hun hørte ham komme tættere på, og nu var han ovre i hendes køje. Karina mærkede den stive pik mod sin ene balle, og hun rakte bagud og tog et fast greb om den. Hun holdt den fast i en skruestik, og sådan lå de et øjeblik helt stille. Så førte hun ham frem og løftede det ene ben, så han kunne tage hende.

Pikken pressede sig op i hende og fyldte hende helt ud. Hans arm lå rundt om hende, så han igen med fingrene kunne massere hendes klitoris. Karina stemte imod med hænderne på væggen. I det samme var de ude af tunnelen.

Hun pressede sig tilbage imod ham og fandt rytmen, så hun mødte stødene. Kunne det svenske par mon høre dem? Hun vidste det ikke og var også nået et punkt, hvor hun var ligeglad. Faktisk var det lidt ophidsende at tænke på, at de måske vidste, hvad der skete.

Læs også: Godnathistorie: En djævel på et lagen

Stødene tog til i styrke, og hun følte hans hurtige åndedræt mod sin nakke og sine skuldre. Da han bed hende let i nakken, kom hun. Hele kroppen stivnede og klemte sig sammen i orgasmen, og om det var det, der fik ham til at komme, vidste Karina ikke. Men hun kunne mærke, at han sprøjtede al sit begær og sin begejstring op i hende, mens han udstødte et tungt suk.

Stønnen nedefra

Karina lå helt stille i køjen, mens hendes puls faldt til ro igen – hun kunne mærke hans varme krop mod sin ryg. Han duftede dejligt, og hun vendte hovedet og kyssede hans bløde læber. Hun skuttede sig i hans arme og lukkede øjnene. Hun stivnede. Der var noget anderledes. Den monotone lyd af toget mod skinnerne var der stadig, men der var også noget nyt. Der var aktivitet i svenskernes køje, og de regelmæssige tunge åndedræt var afløst af en lav stønnen og sagte raslen af dyner.

På rejsebureauets hjemmeside havde der stået: ‘Oplev rejsen på en ny måde med Nattoget’. Karina smilede for sig selv og overgav sig til søvnen, mens toget støt skød sig gennem natten, og lydene under dem fortsatte...

Vil du ikke gå glip af Womans godnathistorier?

Artiklen har tidligere været bragt i magasinet som Godnathistorie og er skrevet af Winnie Hansen.