© Getty Images

Sexnoveller: Sensuel sensommer-fest

Der var bøffer og søde mojitos til sommerens sidste grillfest på tagterrassen. Men Louise havde mest øje for Pelle med den veltrænede krop

6. marts 2018 af Susanne Jønsson

Måske var det, fordi de alle vidste, at det var en af sensommerens sidste dage, eller også var det, fordi sommerferien var ved at være slut. Men det var, som om alle var enige om at give den gas til festen.

Louise havde smidt sandalerne og nød at mærke de solvarme træbrædder under tæerne på terrassen. Det var muligvis den største tagterrasse, hun nogensinde havde set. Den lå på toppen af et af de gamle huse inde midt i byen. I den ene ende stod grillerne, der havde forsynet dem med lækkert kød til middagen, og nu trak alle ned i den anden ende, hvor baren var.

Louise fik en mojito og lod sit blik vandre ud over terrassens kant, hvor Københavns tage og tårne skinnede i varmedisen, der lå hen over byen, mens mørket langsomt sænkede sig. Uden at være bevidst om det, var hun begyndt at svaje i takt til musikken, der strømmede ud fra højttalerne.

Hun gik med vilje ikke hen til sine venner, der stod i en klump ved baren, men nød at stå alene, mens hun sank den søde væske fra sin drink. Hun havde fået øjenkontakt med Pelle flere gange i løbet af aftenen, og hun vidste instinktivt, at der skulle ske noget imellem dem i nat. De havde ikke talt med hinanden endnu, men havde skødesløst cirklet omkring hinanden. Når hun gik op til buffeten, fulgte han efter få minutter efter. Han havde ikke ladet sig mærke med, at hun stod der, men hun vidste, at han var fuldt bevidst om, hvordan hendes bryster havde strejfet hans arm, da han gik tæt forbi.

Senere, da hun havde været oppe i baren efter en øl, havde han bøjet sig ind over hende for at tage nogle servietter. Han kiggede ikke på hende, da hans krop trykkede hendes arm ned mod disken, men hun vidste, de begge havde mærket den sagte sitren, der var gået gennem hendes krop. Det var kulminationen på en lang sommer, hvor han var begyndt at hænge ud med hendes gruppe. De havde været til flere fester sammen, men det var, som om de først skulle se hinanden an. Hun havde tit taget ham i at betragte hende på afstand og efterhånden, som ugerne var gået, var han langsomt kommet tættere og tættere på hende.

Læs også: Godnathistorie: Grænseløs sommerhushistorie

Hun stillede sig med ryggen mod gelænderet og så ud over mængden af festklædte mennesker. Selv om klokken var over midnat, var det stadig hedt, og i mørket glimtede bare skuldre og svedige ansigter, der grinede mod hinanden. Hendes blik standsede, da det mødte hans. Han stod i midten af gruppen og så på hende. 

De holdt hver især deres blik fast og så på hinanden i det, der på en gang føltes som et kort sekund og en evighed af svimlende dybde. Hun mærkede et stærkt sug i mellemgulvet, da han begyndte at gå hen imod hende.

Tunger legede tagfat

De andre mennesker blev små og forsvandt ud af hendes synsfelt, hele tagterrassen var til for dem, og da han endelig stod foran hende, kunne hun ikke engang høre musikken længere. Hun sansede kun ham, hans duft af varme, sommer og vin, måden hans T-shirt strammede rundt om hans overarme, skægstubbene på hans kind. 

Han tog glasset ud af hånden på hende og tog hendes hænder i sine. Han førte dem op til sin mund og gav dem et kys hver, langsomt og forsigtigt. Så lagde han sine hænder rundt om livet på hende og klemte til, mærkede hendes hud under kjolens stof. De stod helt tæt nu og svajede ganske stille i takt til rytmen, der forplantede sig fra gulvbrædderne op igennem deres kroppe. Han strøg en lok hår væk fra hendes pande, inden hans læber for første gang mødte hendes i et dvælende, prøvende kys. 

 Da de slap, gned han sin kind blidt mod hendes, inden deres læber igen tog fat. Nu kyssede de rigtigt. Tungerne legede tagfat, og Louise tog et godt greb om hans nakke for at holde ham fast. Det svimlede bag hendes øjenlåg. Det var som om hele hendes krop var dækket af små elektroder, der reagerede på det mindste pres fra hans krop, der lænede sig op af hendes. Hans hænder gled rundt omkring på hendes krop, op langs hendes lår, rundt om livet, bag om skuldrene, og hun vidste, der ikke ville gå lang tid, inden de ville nå hen til hendes bryster. Hun tog hans hånd og trak ham insisterende med gen- nem mængden af folk, der dansede, og videre ind i huset – ind i mørket, der skærmede fra de nysgerrige blikke, som, hun vidste, fulgte dem ude fra tagterrassen. 

Orgasme og svedperler

De sank ned på en seng, og Louise kunne mærke hans hænder knipse hendes bh op med en overlegen bevægelse. Hun knappede hans bukser op med en enkelt, let bevægelse – det var, som om tøjet gled af deres kroppe af sig selv. Hun nød synet af hans brune, trænede krop mod det hvide lagen. Han trak hende ned over sig, og sådan lå de et stykke tid, hvor de bare nød fornemmelsen af deres nøgne hud mod hinanden. 

Læs også: Godnathistorie: Overarbejde med bonus

Deres munde fandt igen sammen i en række hede kys. Hun kunne slet ikke få nok. Hans hænder krummede sig sammen om hendes bryster, og uden vi- dere introduktion satte hun sig overskrævs på ham. De gispede og lukkede øjnene synkront, mens hun fandt en rytme, hun kunne ride ham i. Han lod sine hænder glide ned over hendes krop. 

Den ene standsede foran hendes klitoris og stødte imod, hver gang hun red fremad, og den anden standsede ved det ophidsende sted mellem hen- des baller. Hun følte, hun skulle eksplodere, mens hun red ham hurtigere og hurtigere i sommer- natten. Hun kunne høre, hvordan deres fælles støn blev højere og højere, men hun var ligeglad med, om der var nogen, der kunne høre dem.

Varmen omsluttede deres kroppe, og hun fik øje på en sveddråbe, der gled ned ad
hans bryst, da de kom. Hun lod sig glide ned på hans bryst og mærkede hans hånd kærtegne hendes ansigt, mens de kom til kræfter igen. Ude fra terrassen trængte musikrytmen igen ind
til dem, og hun kunne mærke, hvordan hans fod vippede lystigt i takt i fodenden.

“Jeg ville egentligt have spurgt dig, om du ville danse,” hviskede han roligt.

“... men så langt nåede jeg al- drig.Vil du danse, smukke?”

Hun nikkede. De trak i tøjet, og han lagde blidt en arm rundt om livet på hende, da de gik ud mod musikken igen. 

Bragt første gang i Woman nr. 151 som Godnathistorie.