Sexnoveller: sex and the city
© Getty Images

Sexnoveller: Sex and the City

Da Sisse tager til New York, drømmer hun om date som kvinderne i sin yndlings tv-serie. Hun får hurtigt opfyldt sine hedeste fantasier...

21. februar 2018 af Isabella Lind

Alene i New York

Sisse havde et sovemærke på kinden og noget udtværet mascara under det ene øje, da hun endelig ankom til JFK-lufthavnen. Uanset hvordan det så ud på film, var der ikke noget glamourøst over at tilbringe ti timer i en flyver. Men selv om hendes krop var træt, var Sisse i topform. Hun var i New York!

Om en måned skulle hun starte på Designskolen i København, og selv om hun glædede sig til det, var hun klar over, at SU’en ikke ville række til meget mere end H&M, leverpostej og et trangt kollegieværelse. Derfor havde hun i fire måneder knoklet som en gal for at få råd til at give sig selv den sidste luksusoplevelse inden studiet i form af en tur til New York.

Sisse og hendes veninder var alle inkarnerede Sex and the City-fans, og hun havde set alle afsnittene så mange gange, at hun følte, hun kendte byen rigtig godt. Da hun tog en taxa ind til Manhattan, kunne hun godt se, at det gjorde hun måske ikke. Byen forekom hende uendelig stor med mennesker over det hele og bilkøer, gule taxaer, vejskilte, delikatesseforretninger og røg fra undergrunden.

To timer senere, efter en hurtig truckervask på hotellet, gik hun midt i menneskemængden med et kort i hånden og en målrettet mine på vej til Guggenheim-museet. Selv om der var alle slags typer i New York, fornemmede Sisse alligevel, hun skilte sig ud med sit skandinaviske udseende og de ekstra centimeter i højden. Hun følte mændenes blikke hvile på sig, når de passerede hende på fortovet, og det gav hende en boblende fornemmelse i maven. Indtil videre levede byen helt op til forventningerne.

Stødte ind i ham

Sisse tilbragte hele eftermiddagen på museet, hvor hun nød den smukke arkitektur og malerierne i de faste samlinger. Det var, da hun stod henne ved impressionisterne, hun mødte ham første gang. Hun havde beundret Renoirs Dame med papegøje, da hun gik nogle skridt baglæns for at se billedet på afstand, men i stedet stødte hun ind i ham. Han var høj, bredskuldret, havde mørkt pjusket hår, skægstubbe og nogle meget levende øjne.

‘Hi, I’m James. Pleased to meet you’, sagde han med et smil og rakte sin hånd frem. Sisse smilede tilbage og gav ham hånden. Inden længe små sludrede de, og han spurgte ind til hendes charmerende accent og tilbød at vise hende rundt på museet. Når der var noget særligt, han ville vise hende, lagde han blidt hånden på hendes lænd, hvilket gav en kildrende fornemmelse gennem hendes krop. Da de nogle timer senere stod ved udgangen, gav han hende hånden igen.

‘How about dinner at eight?’ skyndte hun sig at fremstamme. Han måtte ikke forsvinde nu! James nikkede og lo af hendes ligefremme facon. Han insisterede på, at det var ham, der skulle invitere hende,så hun kunne gøre sig klar til at blive hentet på hotellet senere.

Sisse havde skiftet tøj fem gange, da der blev ringet op fra receptionen om, at en mr. James Adams ventede på hende i hotellets lobby. Hun fløj ned ad trapperne, og der gik et sug igennem hende, da hun så ham. Han førte hende ud til en taxa og åbnede døren, da hun steg ind.

Sisse tænkte ved sig selv, at der var en verden til forskel på James og hendes sidste kæreste Nichlas, der aldrig nogensinde havde holdt en dør for hende. De kørte hen til en restaurant, der hed Balthazar, der lod til at være meget populær den lange kø taget i betragtning. James førte hende blidt ved albuen, da de gik lige forbi de ventende mennesker og direkte ind i restauranten.

Dybe godnatkys

Aftenen var en af de mest perfekte, Sisse havde oplevet. De fik dejlig mad og vin, og der var ikke én pinlig pause mellem dem hele aftenen. De snakkede om løst og fast, mens James med mellemrum strøg sine fingre blidt hen over hendes hånd.

Hun følte sig både småforelsket og småfuld, da de tog hjem sent på aftenen, og hun havde ikke tænkt over, hvor taxaen kørte hende hen, før James igen galant åbnede døren for hende, og hun så, at de befandt sig foran hendes hotel.

De blev stående foran indgangen et stykke tid, og de havde allerede lavet en ny aftale dagen efter, da James gav hende et blidt kys på munden. Sisse lagde nakken tilbage og tog imod de næste mere dybe kys, der på en gang var nænsomme og lidenskabelige. Hun kunne mærke en snurrende fornemmelse brede sig ned gennem sin krop, og da hun pressede sig ind imod ham, kunne hun mærke på bulen i hans bukser, at han heller ikke var upåvirket.

Hun skulle lige til at byde ham med op, da han sagde godnat. Selv om Carrie og mr. Big havde sex på deres første date, vidste Sisse godt, at det ikke var kutymen i USA, så hun modstod sin trang til at vende sig om og løbe efter ham, da han gik. Hun gik i stedet op på værelset, men selv om hun var træt, var det svært at falde i søvn for alle de sexscener, der udspillede sig i hendes hoved. Sex på hotelværelset, sex i taxaen, sex på restaurantens toilet, sex på Guggenheim museet ... Hun kunne ikke vente, til hun skulle se ham igen. 

De skulle mødes i Central Park næste dag. Sisse tog en let sommerkjole på og lod i kådhed trusserne blive hjemme på hotelværelset. Hun havde stadig aftenens kys i tankerne. James havde givet hende nøje instrukser om, hvor i parken hun kunne finde ham, og hun blev varm om hjertet, da hun så, at han havde fundet en lille afsides krog, hvor han havde dækket op til picnic.

Hun satte sig ned på tæppet, og de kyssede hinanden goddag. James lod sin ene hånd hvile let på hendes bare ben, mens de smånippende smagte på hinandens læber.

Ingen trusser på

Sisse kunne mærke, hun hurtigt blev ophidset, og kyssene blev dybere. James legede med hen- des tunge og bed hende blidt i læben og på halsen. Sisse lod forsigtigt sine hænder glide hen over hans krop og mærkede musklerne under T-shirtens lette stof. Han trak hende tættere ind mod sig, og i stiltiende enighed lagde de sig ned på tæppet. Sisse kunne mærke bulen i hans bukser, pressede sit skød ind mod ham og gned sig langsomt frem og tilbage op ad ham. Hans åndedræt blev tungere, og hans hænder gled op under kjolens stof. Han kærtegnede hendes lår i et stykke tid, inden han lod dem fortsætte opdagelsen længere op.

Sisse kunne mærke, det gav et ryk i ham, da det gik op for ham, at hun ingen trusser havde på, og så blev han helt vild. Hænderne for omkring på hendes krop, hans mund fandt vej til hendes ene brystvorte, der var sluppet ud i det fri, efter kjolestroppen var gledet ned, og han suttede begærligt, mens hans hænder tog et fast tag om hendes røv og krævende pressede hende ind mod sig.

Sisse fumlede med hans bæltespænde, da han lod sin finger glide ind i hende, og hun stønnede af velvære. Hun fik fat om hans pik, der var glat og hård som sten, og bevægede rytmisk sin hånd frem og tilbage. Efter at de havde bragt hinanden på grænsen til orgasme, stoppede James op og smilede skælmsk til hende. Han rejste sig op, sparkede bukserne af på tæppet og bøjede sig og løftede Sisse op i sine arme, som om hun ingenting vejede. Så bar han hende hen til træet, der skærmede for deres lille plet og placerede hende op mod træstammen.

To sekunder efter var han oppe i hende, og Sisse slyngede benene om livet på ham, mens de sammen fandt rytmen. Hun kunne mærke træets ru og rillede overflade under sine hænder, mens de elskede op ad træet. Han stak en finger ind i munden på hende, da hun kom, og selv gled han langsomt ned i græsset og hev hende med sig. Sådan lå de længe med armene om hinanden, mens de fik pusten. Hun pjuskede op i hans hår, og han gav hende et kys på halsen.

‘I’m so glad I walked into you at the museum,’ sagde hun. James grinede, da han fortalte, at han med vilje havde stillet sig hen bag hende i håbet om at falde i snak med hende. De blev i parken resten af dagen og så hinanden hver eneste dag i hele Sisses ferie. De havde sex på hotellet, sex i taxaen og i andre kroge af byen, de kunne finde. New York levede helt op til Sex and the City-serien, og da Sisse tog hjem til Danmark, var det ikke med et farvel, men en aftale om at de skulle ses i sommerferien. Så skulle de lege Sex and the City i København.

Bragt første gang i Woman nr. 106 som Godnathistorie