© Getty Images

Sexnoveller: Sex i det grønne

“Malene blev mere ophidset, jo længere ind i skoven de kom. Det peakede, da de kom til det smukke, ugenerte sted, Nikolaj havde fundet til dem”

4. september 2018 af Eva Hansen

Malene nød Nikolajs kølige hånd i sin, da de gik ned ad skovstien. Rundt om dem bød skoven velkommen med en varm brise, og de grønne og brune nuancer spillede om kap i solens stråler. Hun mærkede forventningens glæde som små sommerfugle i maven og kærtegnede Nikolajs hånd. Han smilte frækt til hende.

De havde snakket om det mange gange før, men nu skulle det være. Sex i det fri. Sex i det grønne, havde Nikolaj sagt med et grin, da de var kørt hjemmefra. Malene bed sig i læben. Hele ideen tændte hende mere, end hun havde regnet med. De seneste par dage havde hun haft svært ved at holde fingrene fra Nikolaj og han fra hende. Alene tanken havde piftet deres sexliv op.

Nikolaj havde sagt, at han kendte det helt rigtige sted, hvor de kunne være uforstyrrede. Der var ingen af dem, som tændte specielt på at traumatisere og blive moralsk fordømt af en kernefamilie på skovtur. Så selv om der selvfølgelig ikke var nogen garantier for privathed i en offentlig skov, så skulle de måske ikke boltre sig på ‘turistruten’. De nåede ned for enden af stien, og foran dem lå søen. Det spejlblanke vand blev lejlighedsvis brudt af ænder, som jagtede hinanden

“Kom, vi skal denne vej.”

Nikolaj tog hendes hånd, og de fortsatte op af en lille hyggelig sti, som var flankeret af majestætiske træer. Duften af frisk græs om sluttede dem, og Malene tog en dyb indånding. Lyden fra ænderne i søen fortog sig, mens de gik dybere ind i skoven. Hun betragtede Nikolaj, mens han gik foran hende. Det korte hår og den muskuløse overkrop og faste numse. Malene fantaserede om, at han tog hende her midt på  stien. Op ad en træstamme med hendes ben viklet omkring ham. Hun mærkede liderligheden komme – og tage over.

“Nu er vi her, min skat!”

Ingen trusser

Nikolaj stoppede og vendte sig. Malene havde ikke lagt mærke til, at de var gået opad. Men nu stod de der. På en lille lysning på toppen af bakken, foret med græs, og neden under dem lå søen til venstre, og til højre bredte stien sig videre og forsvandt imellem træerne. Hun kunne ikke vente længere og kyssede ham grådigt, mens hun trak T-shirten over hans hoved. Hun kærtegnede hans bryst og fulgte mavemusklerne ned og lagde en hånd på hans shorts. Hun kunne mærke den stive pik gennem stoffet. Nikolajs hænder gled ned ad hendes ryg, videre ned om taljen og løftede op i den tynde gule sommerkjole. Hans fingre gled op ad Malenes brune nøgne lår og videre op til numsen. Her stivnede de kort, og han smilte frækt til hende.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: En hed nat ved bålet

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Hot strandtur

“Ingen trusser?”

Hun rystede på hovedet og bed ham blidt i læben, mens hun pressede sig ind imod ham.

“Jeg har vildt lyst til dig,” hviskede hun hæst og løsnede utålmodigt hans kakifarvede shorts.

Malene befriede pikken og lod hænderne kærtegne skaftet. Strejfede hovedet, hvilket fik Nikolaj til at stønne ukontrolleret. Hun gik ned på knæ og lod tungen glide op og ned ad skaftet. Langsomt og drillende. Malene kunne mærke solen mod sit ansigt, mens hun lod læber og tunge slikke og suge. Hun tog ham dybt ind og masserede nosserne med sin hånd. Hun mærkede hans hånd på sin nakke, og stødene tog til, mens hun tilfredsstillede ham. Hun kunne høre på hans vejrtrækning, at han var ved at komme, så hun trak hovedet væk. Nu var det hendes tur.

Malene lagde sig på ryggen, støttende på albuerne, mens hun trak kjolen op og spredte benene. Nikolaj lagde sig hurtigt mellem hendes ben – hans øjne var mørke af begær.

Han kærtegnede hendes baller og lår. Snart mærkede hun en varm tunge på sine inderlår, og den gled hurtigt videre op mod hendes glatbarberede skød. Malene skubbede sig op mod ham.

Dyrisk sex

Nikolaj lod sine hænder glide op og befri de fyldige bryster for bh’en, og Malenes brystvorter blev hårde under kærtegnene. Hans tunge kørte ivrigt i cirkler og skiftevis kyssede og slikkede hendes skød. Så ændrede han rytme og intensitet, og endelig fandt han vej til det punkt, som nu higede allermest efter berøring. En finger gled op og supplerede. Malene lukkede øjnene og gav sig hen til nydelsen. Hun kunne være kommet lige der, men hun ville mærke hans pik oppe i sig. Higede efter den.

“Knep mig,” hviskede hun.

Nikolaj adlød, og hurtigt var han over hende. Hun mærkede pikken mod sin åbning, og med et hårdt stød trængte han op i hende. Hamrede pikken helt i bund, mens hans læber fandt en brystvorte og sugede blidt. Malene stønnede højlydt og slyngede benene omkring hans ryg. Deres tunger legede grådigt med hinanden, mens han kneppede hende. Da Nikolaj vendte hende rundt og tog hende bagfra, var det vidunderligt dyrisk. Hænderne på hendes hofter, lyden af hans nosser mod hendes baller og deres fælles stønnen fyldte Malenes ører. Hun overgav sig til den svimlende orgasme. Stødene eksploderede i hendes skød, og Nikolaj gav et brøl fra sig, da han stivnede dybt oppe i hende.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Fræk festival

Malene åbnede øjnene. Langsomt vendte bevidstheden tilbage, og hun mærkede græsset mod sin ryg og nakke. Nikolaj lå ved siden af hende, og hun kunne høre hans åndedræt, som var ved at falde til ro. Hun rullede om på siden og kyssede ham. En bevægelse fangede hendes opmærksomhed. To harer stod på bagbenene et par meter fra dem og så ikke ud til at være bange. Den ene pudsede sig med forpoterne, og så var de væk i underskoven. Malene fniste.

“Tror du, vi chokerede dem?”

“Måske gav vi dem noget inspiration?” svarede Nikolaj og grinede smittende.

Da de begav sig tilbage ad skovstien, tænkte Malene, at det afgjort ikke var sidste gang den sommer, de skulle på udflugt sammen i det grønne...

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman som Godnathistorie.

Læs mere fra samme kategori