Sexnoveller: Sex i sneen
© Getty Images

Sexnoveller: Sex i sneen

Egentlig skulle Ida bare lære at stå på ski. Men da hun møder sin skiinstruktør, kommer hun på andre tanker

21. februar 2018 af Woman

Skitur

Ida missede med øjnene mod den varme sol og tog solbrillerne på igen. Hendes ånde stod ud i den frostklare luft, og hun kunne mærke lårmusklerne reagere på de uvante bevægelser. Det var nu anden dag på skiferien - heldigvis uden brækkede lemmer.

De smukke norske fjelde tårnede bag hende, og hun spejdede efter Jon. Der var han. Hjertet begyndte igen at hamre. “For pokker! Hvor var han lækker,” tænkte hun. Lyshåret, blå øjne og solbrændt - en god cocktail! Ida kunne se musklerne bevæge sig under hans stramtsiddende trøje, mens han instruerede et ældre ægtepar.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Fræk hjemmevideo

Hun og Jon havde flirtet aftenen før i hotellets bar. Hun havde siddet med resten af pigerne, og de havde varmet sig på te med rigelig rom. Det var her, de havde aftalt, at Jon skulle give hende enetimer i at stå på ski.

De andre havde bagefter spøgt med, at det var et godt trick for at kunne være alene med ham, og selv om Ida absolut selv havde tænkt tanken, havde hun faktisk brug for skiinstruktioner, hvis hun skulle overleve turen ned ad bakkerne uden at brække noget. At det var Jon, som skulle lære hende det, gjorde det bare så meget mere tiltalende.

Eneundervisning

Hun iagttog ham og smilte sødt, da han vinkede til hende. Han sagde noget til det ældre ægtepar og satte kurs mod hende. “Hej, Ida.” Åh, den norske accent var bare forbandet sexet ... Ida havde gjort sit bedste for at se tiltrækkende ud i skibukser, og heldigvis var det varmt i solen, så hun kunne nøjes med en varm trøje, der gav udsyn til konturerne af hendes velskabte bryster.

“Er du klar?” “Ja, gør ved mig, hvad du vil.” Hun blinkede frækt til ham, og han smilte og pegede på en lift. “Vi skal med den der. Jeg kender et sted, hvor det er perfekt at øve." De satte sig i sæderne, maskinen snurrede, og kablerne hvinede let, da liften bevægede sig støt opad. Han konverserede ubesværet, og Ida følte sig opslugt af de intense blå øjne og den dybe stemme.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Fræk overnatning

Under dem bredte sneen sig som et smukt tæppe, kun brudt af skiløbere, som så mindre og mindre ud, jo højere de kom op. Efter nogle minutter nåede de toppen, hvor Jon behændigt hjalp hende med at komme af liften. Han greb hende om skuldrene og støttede hende. Igen hamrede hendes hjerte ukontrolleret. Ida bed sig i læben. Hvor havde hun bare lyst til at kysse ham for derefter at flå tøjet af ham. Eller i omvendt rækkefølge. Tanken var ved at få Ida til at fnise højt, men hun undertrykte det.

Jon førte hende ind på en lille sti, hvor der var dyrespor i den friske sne. sne. Mens de bevægede sig fremad, tog granskoven til, og inden længe var der hverken mennesker eller huse at se nogen steder. Kun en umådelig smuk natur. I den næste time lærte Ida at dreje og fik gradvist mere kontrol over skiene. Jon var god til at lære fra sig. Da han tog fat om hendes hofter bagfra for at vise hende, hvordan hun skulle dreje, tog hun chancen og kærtegnede hans hænder.

Kyssede og slikkede

Sexnoveller: Sex i sneen
© Getty Images

Hun bemærkede, at han stivnede ved hendes berøring, og drejede sig hurtigt rundt. De første kys var forsigtige og prøvende. Derefter mere sultne og krævende. Deres tunger legede grådigt med hinanden, og Ida mærkede hans hænder glide ned ad hendes ryg og videre ned til hendes røv, hvor de blev. Hun pressede sig ind imod ham og mærkede tydeligt den hårde pik gennem de røde skibukser.

Som i en døs lynede Ida hans bukser ned. Med den ene hånd tog hun fat om skaftet og gik i knæ. Sneen knirkede under hendes vægt. Hun kyssede forsigtigt pikhovedet og nød Jons reaktion, da et støn af liderlighed undslap ham. Pikken sitrede i hendes hånd. Ida lod tungen glide op og ned ad skaftet, mens hun blidt kærtegnede nosserne med fingrene.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: En uventet trekant

Da hun endelig tog ham ind, mærkede hun en hånd på sit baghoved. Langsomt overtog Jon styringen, og hun slikkede og sugede, mens hans hånd styrede tempoet. Ida kunne høre Jons stønnen tage til i styrke, og da hun ikke ville have, at han allerede skulle komme, trak hun hovedet tilbage og slap ham.

Han hjalp hende hurtigt op at stå, mens han utålmodigt trak lynlåsen ned på trøjen og løsnede hendes bh. Hans hænder omsluttede de fyldige bryster, mens tungen og læberne legede med hendes stive brystvorter. Ida var ved at gå til af liderlighed og ville mærke ham inden i sig.

Klimaks i sneen

 

Sexnoveller: Sex i sneen
© Getty Images

Som havde Jon læst hendes tanker, løsnede han hendes skibukser i siden og trak dem af. Han tog jakken fra sin rygsæk og et tæppe og bredte det ud i sneen. Over dem skinnede middagssolen, og der var ikke en lyd at høre - kun deres hurtige åndedræt og den knitrende sne. Han lagde sig på ryggen og trak hende ned over sig. Med et fast greb tog han fat i kanten på hendes lange Helly Hansen-ski-underbukser og rev stoffet i stykker, så de hvide g-strengstrusser kom til syne.

Jon skubbede hende blidt fremad, så hendes skød var over hans ansigt, og lod et par fingre skubbe trusserne til siden. Ganske blidt kyssede og slikkede han hende, og Ida lukkede øjnene og bevægede sig i takt med kærtegnene. Tungespidsen cirklede om den nøgne hud og videre op mod klitoris, og Ida overgav sig til nydelsen. Aldrig før havde hun oplevet at blive slikket sådan. Det var hverken for hårdt eller blødt. Det var, som om Jon kunne læse hendes tanker og behov, og da tungespidsen endelig trængte ind i hende, kunne hun ikke holde det ud længere.

LÆS OGSÅ Godnathistorie: Sitrende dagdrømme

Da pikken stødte op i hende, svajede hun i ryggen og bøjede nakken tilbage. Mærkede solen mod sit ansigt og stærke hænder, som tog fat om hendes hofter og pressede hende ned, så pikken gik helt i bund. Han kneppede hende hårdt, og lyden af nosserne, som hamrede taktfast mod hendes baller, skar gennem vinterluften.

Ida fandt rytmen og red ham. Mærkede, hvordan den store pik ramte alle de vidunderlige steder, som hun havde hungret efter. Da han vendte hende rundt på ryggen og igen trængte ind i hende, tog Ida en stor mundfuld af den friske vinterluft og spændte sig op imod ham. Holdt ham dybt inde i sig og lod orgasmen tage hende med. Få sekunder efter kom han med et brøl, og de faldt udmattede sammen på tæppet.

Solen var gået ned, da de senere bevægede sig ned mod liften. Hun havde tæppet om skuldrene, og med Jons hånd i sin varmede Ida sig ved tanken om en kop te med rom, men endnu mere ved tanken om flere vidunderlige privattimer med sin helt egen skiinstruktør...

Bragt første gang i Woman nr. 124 som Godnathistorie