Sexnoveller: Sexet motion
© Getty Images

Sexnoveller: Sexet motion

Det kan være svært at overholde nytårsforsættene, men når fitnesstræneren er lækker, giver det automatisk lyst til sved på panden

1. september 2018 af Woman

Sexet motion

I år var Camilla stålsat på at overholde sit nytårsforsæt, og det var derfor, hun stod så tidligt nede i det lokale fitnesscenter kort efter nytår og fik oprettet et medlemsskab. Hun sendte en venlig tanke til sin mor, der havde givet hende noget lækkert træningstøj i julegave, for fitnessinstruktøren, Billy, var ret lækker - og hun var glad for, at han ikke skulle se hende i de gamle, slidte joggingbukser. 

“Jeg hjælper dig med din første træningsdag. Er du klar til at gå i gang?” spurgte Billy og smilede imødekommende til hende. Camilla nikkede, og den næste halvanden time var hun mere end almindeligt bevidst om, hvor Billy placerede sine hænder på hendes krop, når han skulle vise hende en øvelse. Han havde store, maskuline hænder, og Camilla kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan hans hænder mon ville føles på hendes nøgne krop. 

LÆS MERE Sexnoveller: Våd date

Til sidst måtte hun tvinge sit blik væk fra hans hænder for at koncentrere sig om øvelserne og ikke de hede fantasier, der hele tiden dukkede op i hendes hoved. Hun svedte mindst dobbelt så meget, som hun ellers ville have gjort, bare ved tanken om, hvad hun havde lyst til, at han skulle gøre ved hende. Pyh, han måtte jo nærmest også kunne aflæse det i hendes ansigt, tænkte hun.

På et tidspunkt, da Billy stod bag ved hende og hjalp hende med at holde armene i den rette vinkel, når hun løftede håndvægtene, kom han til at strejfe hendes ene bryst. Han rødmede, og deres øjne mødte hinanden i spejlet, hvor de holdt kontakten meget længere, end de burde. Da træningstimen var ovre, spurgte Billy, om hun mon havde lyst til at mødes til noget konditionstræning uden for centret. Camilla nikkede ivrigt, og de aftalte at løbe en tur i skoven dagen efter.

En hjælpende hånd

Sexnoveller: Sexet motion
© Getty Images

Selv om Billy var i meget bedre form end hende, var han sød til at holde et langsomt tempo, og det var superhyggeligt at løbe i den januarstille skov, mens de småsludrede. Da de bagefter strakte ud, grinede han ad hendes klodsede forsøg på at lave øvelserne. “Nej, du strækker ikke benet godt nok,” sagde han og rakte som det naturligste ud efter hendes lår. Det gav et stød i hende, da hun mærkede varmen fra hans hænder gennem de tynde træningsbukser, og hans blik blev alvorligt, da de så på hinanden.

Uden at tænke over det bøjede Camilla sig frem og gav ham et kys. Billy så rådvild ud. “Altså, egentlig må vi ikke date kunderne ...,” begyndte han, men bremsede sig selv midt i sætningen. I stedet tog han hende i sine arme og kyssede hende lidenskabeligt. Camilla kunne mærke en snurren i hele kroppen, mens de stod der på stien i skoven og bare kyssede og kyssede. Billy gemte sit ansigt ved hendes hals og snusede ind, inden hans læber igen fandt tilbage til hendes mund, og hans tunge legede tagfat med hendes.

LÆS MERE Godnathistorie: Hed togtur

Camilla lod beundrende sine hænder undersøge hver millimeter af hans veltrænede krop. Hun kunne mærke hans mavemuskler gennem vindjakken, og kort efter demonstrerede han sine veltrænede arme, da han løftede hende op fra jorden og knugede hende i sin favn. Tæt sammenslyngede gik de hen mod parkeringspladsen - og et kvarter og en del petting i bilen senere var de i Camillas soveværelse, der føltes varmt og tørt efter skovturen.

Hun lynede hans jakke op, og han trak hendes bukser af. Hun tog et godt greb om hans faste røv, inden han trak bh’en af hende og sultent kastede sig over hendes bryster. Han nussede, aede og slikkede dem, mens han behændigt lod en enkelt finger glide op i hende og fik hende til at sukke af velbehag.

Små bidemærker

Sexnoveller: Sexet motion
© Getty Images

De tumlede omkring på sengen, hvor Camilla gled ned langs hans mave, indtil hendes læber sluttede sig om hans stive pik. Billy stønnede højt, da hun første gang lod sine læber glide helt ned til skaftet, mens hendes tunge samtidig legede med ham. Det gav hende en enorm tilfredsstillelse at mærke, hvordan hun kunne bestemme, hvornår han stønnede højt og var lige ved at komme, alt efter hvilket tempo hun valgte.

Da hun syntes, han havde fået nok, lagde hun sig op på siden af ham og trak ham oven på sig. Billy gled ind i hende uden besvær, samtidig med at han stak sin tunge ind i øret på hende. Camilla var ved at besvime af begæret, der skyllede gennem hendes krop. Hun slyngede sine ben om livet på ham og tvang ham ved hjælp af sine benmuskler til at bevæge sig i det tempo, hun forlangte.

LÆS MERE Godnathistorie: Fræk wellness

Deres kroppe bevægede sig sammen i en langsom rytme, der efterhånden steg i intensitet. Billys mund og hænder var alle vegne på hendes krop, og da hun kom, lagde han hånden over hendes mund, så de bagefter kunne se et aftryk af hendes tænder på den. “Min lille vildkat,” mumlede han i hendes øre, inden de begge faldt i søvn af udmattelse.

Da Camilla vågnede en del timer senere, lå Billy stadig oven på hende. Selv om han sov, var der en del af ham, der var ved at vågne - og Camilla besluttede sig for at få fuld valuta for sit medlemskab af fitnesscentret, da hun igen lod sine hænder glide ned langs hans faste, nøgne krop.

Bragt første gang i Woman nr. 140 som Godnathistorie

Læs mere fra samme kategori