Par har sex
© Getty Images

Sexnoveller: Sexet weekend i Paris

Læs den frække historie, hvor Mads og Signes romantiske ferie bliver til en hed tur med masser af sex

1. maj 2018 af Eva Hansen

Sexet weekend i Paris

Signe rettede på den ene af stropperne på den røde silketop. Hun havde sovet i flyet og følte sig udhvilet. Heldigvis havde flyveturen været kort, og turen fra lufthavnen til hotellet havde kun taget en halv time. Signe betragtede sit spejlbillede.

Toppen sad godt og fremhævede hendes bryster. Hun var sikker på, at Mads ville elske at tage den af hende.

Hun trådte ind i hotelværelset. Mads lå på sengen, og hans tøj lå spredt på gulvet. Han smilte til hende og nikkede anerkendende.

En hed ankomst til hotelværelset

“Hvor ser du dejlig ud,” sagde han og rejste sig halvt op.

Hun kunne mærke et pust af varmen udenfor, som kom fra det åbne vindue. Lyden af biler og stemmer steg op fra gaden og blandede sig med den sagte brummen fra rummets aircondition.

“Tænkte nok, at du ville synes om den.”

Signe nærmede sig sengen, men Mads stoppede hende.

“Vent lidt. Jeg skal lige forevige det her øjeblik.”

Han stod ud af sengen, og Signe blev endnu en gang mindet om, hvor veltrænet og lækker en kæreste, hun havde. De hvide Calvin Klein-tights fremhævede Mads’ faste numse, og som han stod der og rodede i tasken, kunne hun se de muskuløse arme arbejde.

“Her er det,” sagde Mads og viftede med kameraet.

“Nu er jeg din helt egen paparazzi. Er du frisk?”

Signe sendte ham et fingerkys, og blitzen lynede som svar. De næste minutter fotograferede han hende, og Signe opdagede, at hun nød at vise sig frem. Da hun trak silkestroppen ned og åbenbarede det ene bryst, kunne hun se, at Mads ikke var upåvirket.

LÆS MERE Sådan får du god sex - lige nu!

Hun trak den lille stol frem, som stod under bordet med det obligatoriske hotel-tv og skubbede ham ned at sidde. Tightsene så ud, som om de var ved at revne af den voksende bule bag det hvide stof.

Hun kunne mærke hans øjne på sig, da hun strippede foran ham. Da hun satte sig overskrævs på ham og slyngede håret tilbage, lod Mads kamera være kamera og lod hænderne gå på opdagelse.

Signe nød hans berøring, og da deres læber mødtes - først blidt og derefter sultent - sendte det begæret i vejret.

Da hans læber mødte hendes brystvorter, og de ivrige fingre rev trusserne til side, var hun parat. Pikken gled op, og hun kastede hovedet tilbage og red ham.

Nød læberne og tungen, som omsluttede hendes ene brystvorte, og de stærke hænder, som kærtegnede hendes numse og hofter. Nød de nye lyde og dufte som akkompagnerede stødene og vejen mod klimaks ...

Tid til dessert

Klokken var halv otte, da taxien satte dem af uden for restauranten, og galant holdt Mads døren for hende. Hun gav ham et hurtigt kys, og med hans arm om livet gik de ind i restauranten. Signe havde taget en sort kjole på og en lille bluse udover.

Hun havde ingen trusser på, og den varme sommerbrise sendte en pirrende fornemmelse af lyst rundt i hendes krop. Mads så godt ud i den hvide T-shirt under den sorte blazer og de slidte jeans.

De bestilte marinerede rejer til forret og nød den kolde hvidvin. Da hovedretten og rødvinen blev sat på bordet, havde Signe svært ved at lade være med at røre ved Mads. Vinen gjorde sit til, at hun følte sig løssluppen, og samtidig havde det været rigtig frækt at strippe foran ham.

Signe kunne mærke, at lysten vendte tilbage, så lige så snart de var færdige med desserten, foreslog hun, at de gik en tur og fik noget frisk luft.

LÆS MERE Sådan dyrker I sex i det fri

Mørket havde sænket sig. De slentrede omkring i gaderne, og Signe var overrasket over, at der ikke var flere mennesker ude. De gik op ad en bakke, hvorfra der var udsigt til et hav af lys og små huse.

Signe puttede sig ind til Mads, og han lagde armene omkring hende. Deres læber fandt hinanden. Signe kunne smage desserten på hans læber og dufte rødvinen på hans ånde. Deres tunger legede med hinanden.

Da hun mærkede hans hånd mod sin ryg og videre ned mod sine baller, trykkede hun sig ind til ham. Kyssede ham på halsen og lod sin hånd følge hans bryst og videre ned til hans mave og livrem. Hurtigt løsnede hun hans bukser og ignorerede de svage protester.

De var alene, men selv hvis de ikke havde været det, var Signe i dette øjeblik bedøvende ligeglad. Hun satte sig på knæ foran ham og tog fat om pikken, som hurtigt voksede i hendes hånd.

Blidt kyssede og slikkede hun hovedet, mens hun kærtegnede hans inderlår og nosser. Mads’ protester blev erstattet af veltilfredse støn. Hun tog fat om roden og tog ham dybt ind. Skiftevis sugede og slikkede. Så mærkede hun hans hånd på sit hoved og lod ham styre bevægelserne.

Klimaks på toppen af Paris

Stødene blev hurtigere. Hun trak hovedet lidt tilbage for at vise Mads, at han ikke skulle komme endnu. Hun ville mærke ham - her og nu, på toppen af bakken midt i hjertet af Paris.

Som havde han læst hendes tanker, hev Mads hende op at stå og vendte hende om, så hun stod med ryggen til ham. Med et fast greb løftede han op i kjolen og snappede efter vejret, da han opdagede, at hun ikke havde nogen trusser på.

Signe svajede i ryggen og skubbede numsen bagud. Støttede hænderne på de rå kampesten, som flankerede plateauet. Hun vrikkede koket med numsen for at tirre ham yderligere.

Han satte sig på knæ bag ved hende, og nu var det Signes tur. Fingre og tunge kærtegnede hendes baller, tog sig god tid og nærmede sig uendelig langsomt hendes brændende skød, som nu higede efter berøring.

LÆS MERE 6 tricks til et godt blowjob

Da Signe endelig mærkede tungespidsen mod sin åbning, skubbede hun sig længere bagud. Nød tungen, som gled lidt op og dernæst slikkede og kærtegnede hende. Da en fugtig finger gled om foran og masserede hendes klitoris, var det næsten ikke til at holde ud.

“Knep mig,” hviskede hun utålmodigt, og Mads adlød.

Med et fast greb om hendes hofter stødte han pikken op. Fyldte hende ud. Trak sig helt tilbage og stødte i bund. Signe nød stødene, som varierede i styrke og hastighed. Hun kunne mærke, at Mads havde svært ved at vente længere. Pikken hamrede op i hende, og for hvert stød kom hun tættere på orgasmen.

Da Mads endelig stivnede og med et brøl eksploderede op i hende, flimrede lysene foran Signes øjne, og lyden af trafikken og stemmer forstummede for et øjeblik.

Lige inden hun lod sig rive med af orgasmen, tænkte Signe, at hun ikke havde kunnet forestille sig en bedre start på en fræk storbyweekend.

Bragt første gang i Woman nummer 113 som Godnathistorie.