Trekant sex i seng
© Getty Images

Sexnoveller: To plus en

Hvad gør man, når begge ens kollegaer flirter med en? Man tager selvfølgelig dem begge

11. juli 2018 af Woman

To plus en

Det regnede. Hvor var det bare typisk! Ikke nok med, at Rikke havde besluttet sig for at arbejde hele efterårsferien, men nu stod det også ned i stænger.

Rikke havde haft lidt svært ved at få SU’en til at række til alt det sjove, så hun havde takket ja til at arbejde 37 timer på en café lige ved stationen. I dag var første dag, og hun forsøgte at glemme, at veninderne var taget til Paris for at shoppe, mens hun bare skulle knokle herhjemme. Hun trak jakken hen over hovedet og løb ned ad gaden for at undgå at være alt for våd, når hun nåede frem.

Netop som hun nåede cafeen, trådte en mand ind foran hende og åbnede galant døren.

“Du ligner en druknet mus,” sagde han og sendte hende et smil, der fik hendes umiddelbare irritation til at forsvinde.

Han var høj med lyst hår og blå øjne, der blev ved med at kigge ind i hendes, mens han fortalte, at han hed Simon, og at han skulle lære hende op. Da han lidt efter kom med et håndklæde til hendes våde hår og helt af sig selv begyndte at tørre det for hende, var hun pludselig helt glad for, at det havde regnet. Og hvem gad i øvrigt også være i Paris, når man skulle være sammen med Simon en hel uge?

Dejlige mænd

Arbejdet var meget let at lære, for Rikke havde stået bag en cafédisk før, så det meste af dagen gik med at sludre med Simon.

Regnen fik folk til at holde sig hjemme, så der var heller ikke så meget at lave. Og da endnu en mand - Thomas - dukkede op ud på eftermiddagen, sagde Simon, at han bare kunne tage fri. Men Thomas insisterede på at blive, nu han var kommet frem.

Thomas var lige det modsatte af Simon: mørkhåret med brune øjne og så vidt hun kunne se en ret behåret brystkasse. Men det var kun det ydre, der var anderledes. Thomas viste sig at være lige så sød og lige så interesseret i at lære Rikke at kende.

Faktisk virkede det lidt, som om de konkurrerede om hendes opmærksomhed, hvilket fik hende til at føle sig som den lækreste kvinde på jorden.

Det viste sig, at de tre skulle arbejde sammen hele ugen, og efter et par dage følte Rikke det, som om hun havde været venner med dem altid. Hun glædede sig til at tage på arbejde om morgenen og blev hængende meget længere, end hun skulle, om aftenen.

Og Simon og Thomas’ konkurrence om hendes opmærksomhed tog til. De var så småt begyndt at røre ved hende - helt tilfældigt, selvfølgelig.

Kærlige berøringer

Thomas lagde en hånd på hendes hofte, når han skulle forbi hende med en bakke, og Simon lagde altid en hånd om livet på hende, når han skulle vise hende, hvor tingene stod.

Den sidste lørdag i efterårsferien glemte både Simon og Thomas flere af deres kunder, fordi de havde så travlt med at snakke med Rikke og vogte over hende, når hun snakkede med den anden.

Hun var selv forvirret over sine følelser, for hun kunne lide dem begge. Hun vidste, at hun ville have håbet på, at de inviterede hende ud, hvis hun kun havde arbejdet sammen med en af dem, men nu ønskede hun slet ikke at vælge mellem dem.

Da de lukkede cafeen den aften, trak de alle tre tiden ud, og Rikke kunne mærke, at både Simon og Thomas hver især håbede på, at den anden skulle gå. Til sidst, da de alle tre stod med overtøj på, sagde Thomas til Simon, at han gerne ville tale med Rikke alene.

“Det vil jeg også,” svarede Simon.

Hamrende hjerter

De så begge hen på Rikke, som om hun skulle bestemme. Da hun ikke sagde noget, trådte Simon et skridt hen mod hende og gav hende et kys. Det afskrækkede ikke Thomas, der gjorde præcis det samme. Rikke blev helt svimmel af de to kys og tog imod, da Simon kyssede hende igen. Denne gang holdt han ikke op, men fortsatte med nogle lange, lidenskabelige kys.

Rikke kunne mærke, at Thomas gik om bag hende og langsomt tog hendes overtøj af. Han lod sine hænder glide hen over hendes krop og nappede hende blidt i nakken, men Simon stadig kyssede hende på munden og kærtegnede hendes bryster.

LÆS MERE 5 frække forspil - du ønsker aldrig stopper

Mens de alle tre fortsatte med at kysse, begyndte de langsomt at tage tøjet af hinanden. Rikke åbnede Simons bæltespænde, mens Thomas løftede op i hendes T- shirt. Hun krængede bukserne af Thomas, mens Simon åbnede hendes bh, og hans varme hænder lukkede sig om hendes bryster. Thomas hev hendes trusser af i én bevægelse og trængte ind i hende bagfra, mens de lænede sig ind over et af cafe-bordene.

Mens de sammen fandt rytmen, og Rikke kunne mærke lysten fyldte hende helt, blev Simon ved med at nusse og kysse hende overalt på overkroppen. Thomas kom hurtigt og sendte hende et smil, inden han forsvandt ned mellem hendes ben, hvor hans tunge fik hende til at stønne højt.

Hun rakte ud efter Simon og tog ham i munden, og deres tre kroppe stønnede og bevægede sig som en lang slange.

LÆS MERE Ninas frække chokolademassage

Hun kom første gang med Thomas mellem benene, men hun var slet ikke færdig. Hun kravlede væk fra ham, hev Simon ned på ryggen og satte sig overskrævs på ham. Hun red ham stille og roligt til at begynde med og hurtigere og hurtigere, efterhånden som de begge blev gejlet op.

Thomas havde ligget og kigget på, men ville gerne være med i legen igen. Han stillede sig hen ved siden af dem, så Rikke kunne røre ved ham, samtidig med at hun red Simon.

Denne gang kom de alle tre og smed sig derefter forpustede ned på deres jakker. Der lå de længe med hamrende hjerter og svedige kroppe. Simon lå på ryggen, Rikke hvilede hovedet på hans mave, mens hun nulrede Thomas’ hår.

LÆS MERE Sex blandt mælk og vaskepulver

Han drejede hovedet og så op på hende.“Skal du egentlig også være her i juleferien?” spurgte han med et skævt smil. Rikke nikkede. Det skulle hun i hvert fald.

Bragt første gang i Woman nummer 137 som Godnathistorie.