En lækkert par kysser op af en væg
Sexnoveller: Lidt fræk godnatlæsning til de kolde efterårsnætter© Getty Images

Sexnoveller: Våde stjernedrømme

Selv berømte filmstjerner har brug for lidt kærlighed, når de bor alene på hotel i storbyen ...

1. maj 2018 af Susanne Jønsson

Hvem venter alle de fans dog på?” Receptionisten kiggede op på Laura, som havde måttet kæmpe sig igennem mængden af teenagepiger, der blokerede indgangen til hotellet.

”Det er Luke Williamson,” lød hans svar.

“Han har vist været med i en eller anden ungdomsfilm om en vampyr. Han bor her i øjeblikket.”

Den film havde Laura set, og hun forstod pludselig bedre, hvorfor der var sådan et hysteri. Han var virkelig lækker: høj med mørkt hår, frække øjne og en mave som et vaskebræt.

Hun tjekkede ind, pakkede ud på sit værelse og smed sig på sengen, fuldstændigt smadret efter den lange flyvetur fra København til New York. Hun nåede lige at glæde sig over, at der var to dage, til hun skulle tale på konferencen, før hun faldt i søvn. Big mistake! da klokken var et om natten, vågnede hun og var frisk. 

Der var tomt i hotelbaren, og da bartenderen havde givet Laura en Budweiser, gik han. Når nu der ikke var andre, var det vel okay at spille lidt på barens klaver, tænkte Laura og satte sig til tangenterne.

Hun havde gået til klaver, siden hun var lille, og slappede altid helt af, når hun sad og spillede for sig selv. Hun var så optaget af spillet, at hun fik et regulært chok, da hun hørte hans stemme:

“You’re very good.”

Hun vendte sig om, og der stod han – Luke Williamson.

“Tak. Jeg kunne ikke sove, så jeg ...” forklarede hun befippet.

“Samme her. Må jeg sætte mig?”

Laura gjorde plads på klaverbænken, og kort efter sad de og klimprede melodier. Det lød ikke særlig godt, men det var sjovt. En gang imellem rørte deres hænder ved hinanden, når de spillede, men ingen af dem fjernede sig, tværtimod rykkede de tættere og tættere på hinanden.

Efter et par timer lukkede baren. Luke så på hende.

“Vil du med op og have en øl mere på mit værelse?”

Bløde læber

Luke satte noget musik på og bød hende en øl fra minibaren. Han havde selvfølgelig hotellets penthouselejlighed med udsigt over Manhattan.

De satte sig på hans enorme seng og skålede og sludrede. Luke fortalte om, hvordan det var at blive forfulgt af fans hele tiden, og tilføjede ironisk, at det ikke gjorde det let at møde kvinder.

“Du mødte mig,” sagde Laura og vidste godt, at det var en invitation.

Luke bøjede sig langsomt frem og kyssede hende. Han smagte godt. Så lænede Laura sig frem og kyssede ham – et lidt længere kys denne gang. Luke rakte hænderne ud, tog fat om livet på hende og trak hende helt ind til sig i et snuptag, der fik dem begge til at smile indforstået, inden deres læber mødtes igen.

 

Laura følte sig svimmel. Han kyssede fantastisk, hans bløde læber passede perfekt til hendes, og det kildede i maven, når hans tunge legede med hendes, eller når han blidt nappede hende i læberne. Hun nød at lade sine fingre nusse hans nakke og pjuskede hår og gøs af glæde, når han lod sine fingerspidser løbe kærtegnende hen over hendes arme, eller når hans læber tog en kort pause fra hendes og i stedet gled op og ned ad hendes hals.

Hun lod sine hænder glide længere ned ad hans krop. De tonede arme og det vaskebræt af en mave, hun havde set på film, var der også i virkeligheden. Hun lod sine hænder glide hele vejen ned, over lårene, og mærkede på hans kys, at han blev ophidset, mens han trak hende endnu tættere på. Kyssene blev dybere end før. Da han tog fat om hendes lår og trak det op over sin hofte, gispede hun. De lå helt tæt nu, og hun kunne tydeligt mærke bulen i hans bukser gnide mod sit skød.

Lukes hænder havde fundet vej til hendes bryster, som han først havde rørt uden på T-shirten, men nu trak han ivrigt hendes bluse af og fjernede erfarent hendes bh med et knips med fingrene. Han lod sin tunge cirkle rundt om brystvorterne, til de blev helt stive.

Laura kæmpede med at få hans bælte op og jeansene af, så hun kunne få fat om hans pik, der strittede stolt ud i luften. Hun kunne høre Luke stønne, da hun med rytmiske bevægelser lod sin hånd glide op og ned ad skaftet.

Lukes hænder forsvandt op under hendes nederdel, den ene hånd trak hendes trusser til side, og den anden gav hende en finger. I løbet af et splitsekund var de begge på randen af en orgasme og måtte hele tiden holde små pauser, hvor de kyssede lidt, fik vejret og kiggede dybt i hinandens øjne. Laura nød at mærke, hvilken magt hun havde over ham, hver gang hun begyndte at bevæge sin hånd. Han overfaldt hende begærligt, mens han hviskede i hendes øre, hvor lækker han syntes, hun var.

De hjalp hinanden af med resten af tøjet, og Luke lagde hende om på ryggen og tog hendes krop under inspektion. Han lod langsomt sin mund glide hele vejen fra hendes hals ned til brystvorterne og videre ned til navlen, hvor han sendte hende et frækt blik, inden han forsvandt ned mellem hendes ben. Hans tunge fik hende til at skrige sig hæs af ophidselse. Da han et stykke tid efter lagde sig op oven på hende, slyngede hun benene om hans hofter og tvang ham til at trænge ind i sig med et krafttag, der fik dem begge til at gispe.

De elskede med heftige bevægelser, mens de kyssede, og Laura klamrede sig til hans krop, da hun kom. Orgasmen rullede gennem kroppen på hende, så det prikkede på huden, og hun følte sig svimmel af hans duft. Luke sank sammen oven på hende og lagde armene om hendes liv, som om han aldrig ville give slip, og sådan lå de, da de faldt i søvn.

Hun vågnede et stykke op ad formiddagen ved, at Luke sad på sengekanten og kyssede hende blidt på kinden.

“Skal vi ikke gå ud og få morgenmad? I’m starving,” sagde han og bed hende i den ene balle.

Da de 20 minutter senere gik ud af hotellet, gav teenagepigerne sig til at skrige igen. Laura mærkede sit hjerte banke hårdt, da Luke tog hendes hånd...

Bragt første gang i Woman nr. 135 som Godnathistorie