Kærester
Fortjener din kæreste et tak, for alle de ting, han/hun gør for dig?© Getty Images

13 ting, din kæreste gør, som du tager for givet – men ikke kunne leve uden

Eksempelvis at blande en pose bland selv-slik til dig, hvor der faktisk er blandet de ting, du elsker! Imponerende!

19. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Ringer og spørger, om du er kommet sikkert hjem, hvilket bare giver dig så meget tryghed.

2. Fejrer dine sejre og opture med dig. Din kæreste forstår fuldt ud, hvorfor det 7-tal var så vigtigt og er helt med på at drikke drinks hele natten for at fejre dig!

3. Ved præcis, hvilke snacks du gerne vil have. Den sværeste disciplin i verden er at blande slik til andre, men din kæreste ved efterhånden, at der skal styres uden om skummet og gåes amok i lakridserne! 

4. Lader som om han/hun er interesseret i din lidt nørdede hobby. Din kæreste har lært, at når du først begynder at snakke om krystaller, realityprogrammer, spinning eller noget fjerde, skal du bare have lov til at køre! 

5. Ved, hvornår ærligheden skal frem, og hvornår der skal ties. “Skat, synes du, det er for meget, hvis jeg spiser to hele familiepizza selv? Er bare så sulten.” 

6. Forsøger at passe på dig. Din kæreste kan måske tilmed se på dit ansigt, når dine sociale batterier er brugt op, og I skal til at køre hjem fra familiesammenkomsterne. 

7. Taler dig op og er sikker på, at du selvfølgelig sagtens kan klare alle de ting, du selv tvivler på, om du er klog nok, stærk nok eller sej nok til at klare (psst: Det er du! Vi tror også på dig!)

8. Er interesseret i din familie og dine venner og ved præcis. hvorfor I ikke kan servere fisk, når tante Louise kommer, eller hvorfor det er noget rod, at din veninde Anna nu har downloadet samtlige dating apps igen. 

9. Gør små ting blot for at få dig til at smile. For eksempel køber appelsinjuice, fordi det er din yndlings, på trods af at æblejuice er din kærestes yndlings. Eller altid laver to kopper kaffe ad gangen, for selvfølgelig skal du også have en. 

10. Henter dig, når du har drukket for mange Aperol Spritz til tøseaften, næsten helt uden at brokke sig!

11. Inkluderer dig i sin familie. Lige pludseligt havde du ikke kun en familie, men hele to (hvilket også betyder flere fødselsdagsgaver! Hey, ikke at vi går op i det, men altså...)

12. Ser en fremtid med dig, og selvom I måske ikke er der endnu, er I begyndt at tale om søde drengenavne med A til jeres kommende baby, hvor bryllupsrejsen mon kommer til at gå hen, og at I altså skal sidde og holde i hånd på plejehjemmet i hver jeres gyngestol. 

13. Elsker dig på både de gode og dårlige dage. Og også de dage, du har svært ved at elske dig selv. 

Vil du have flere artikler om venskaber, forhold og hverdagssjov i din indbakke? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide