En kvinde sidder på ryggen af en mand og de er på en mark
Det er noget helt specielt at date en landmand. © Getty Images

20 ting, du kender, hvis du dater en landmand

I arrangerer altid jeres dates efter vejrudsigten...

18. september 2018 af Michelle Andersen

1. Han opfatter ikke sit landbrug som et job – men som en livsstil. Og som den inkarnerede landmand han er, tænker han konstant på, hvordan han kan dyrke jorden på den bedst mulige måde.

2. Han kan aldrig give klar besked, om han kommer til familiearrangementer. For det kunne jo være, at familiearrangementet blev afholdt præcis samme dag, som han skal sprøjte eller så marken...

3. Venneaftaler kan han til gengæld altid overholde. Men kun fordi alle hans venner også er landmænd – så der er selvfølgelig taget højde for, hvornår markerne skal have kærlighed.

4. Han har ingen arbejdstider. Faktisk har han aldrig fri – for han arbejder hele tiden... Men det gør ham ikke noget, for hvis du spørger ham, er det jo ikke et arbejde. 

5. I arrangerer altid jeres dates efter vejrudsigten... I hvert fald i høstsæsonen. Og når vejret (endelig) tillader jer at tage på date, så foregår det i marken – det er mest praktisk, for der befinder han sig jo alligevel.

6. Apropos vejrudsigt, så ved han ALT, hvad der er at vide om vejret. Måske han skulle overveje at blive meterolog i sit næste liv? 

7. Han kan aldrig tage med dig på sommerferie... Høsten kommer naturligvis i første række – det har du efterhånden accepteret. 

8. Når han for en gangs skyld er væk fra gården, savner han den, som var det hans baby... Også selvom det kun drejer sig om to dage. Gad vide om han savner dig lige så meget? 

9. Han har altid jord under neglene... Og hvis han en dag ikke har, bliver du lidt nervøs for, om han mon er okay. 

10. Du synes, det er utrolig sexet, at han kan køre en traktor... Selvom du måske ikke altid vil indrømme det over for veninderne. 

11. Han er også den eneste mand, du kender, som ser overdrevet lækker ud i et par overalls. Den mørkeblå farve kan altså et eller andet!

12. Han snakker konstant om sin gård. Du er ikke et sekund i tvivl om, at den er hele hans verden – meeen hvis du skal være helt ærlig, så er du en anelse træt af at høre om afgrøder og malkning...

13. Han har et helt særligt sammenhold med sine landmand-venner... Du kan overhovedet ikke sætte dig ind i, at de kan snakke om dyrkning og avl en HEL aften. Gab! 

14. Han er god til at lære dig utrolig mange ting... Om mejetærskere, sædskifte, ukrudt og foder – bevares, det er da utrolig nyttig viden!

15. Du er ikke i tvivl om, at han virkelig holder af dig. Til gengæld er du i tvivl om, om han holder mest af sin gård eller dig...

16. Du er vildt imponeret over hans evne til at vende ALLE emner til noget, der har med landbrug at gøre. Hvem vidste for eksempel, at ligestillingsdebatten eller folkeskolereformen kan drejes over på landbruget? 

17. Du har accepteret, at du sommetider føler dig ensom i jeres forhold. For lad os være ærlige: Hans tid til dig er knap. Hans marker får til gengæld masser af opmærksomhed...

18. I kan ikke køre en tur, uden han skal kommentere på enhver mark, I ser. Du prøver ihærdigt at virke interesseret, men du er seriøst ret ligeglad med den rapsmark. 

19. Din indre shopaholic stortuder, når han fortæller dig, at han har brugt 50.000 kroner på en ny gødningsmaskine... Du tænker bare på alt det tøj og alle de rejser, du kunne få for de penge. Åh!

20. Du er helt vildt stolt over at date en, som brænder SÅ meget for sit fag. Og du vil til enhver tid anbefale dine veninder at gøre det samme – for en landmand er den bedste kæreste i verden

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.